Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מצטרף לנהג השודים המדופלם , ולעצם הענין אני משוכנע לפי כל התאורים של התקלה שהבעיה נמצאת במשאבת ההאצה שהיא חלק מהקרבורטור. זוהי דיאפרגמה המורכבת על גוף הקרבורטור ובזמן הלחיצה על הגז היא נלחצת באמצעות מנוף נגד קפיץ המחזיר אותה כשעוזבים את הגז. כשהיא חוזרת היא יונקת דלק מתא המצוף דרך שסתום אל חוזר, וכשהיא נלחצת הדלק יוצא בלחץ דרך שסתום אל חוזר נוסף, (בדרך כלל גולה הנמצאת או בגוף הקרבורטור או בתוך הצינורית המתיזה את הדלק אל תוך הלוע באיזור הצינור הוונטורי.

יש לבדוק אם הלחיצה על הגז גורמת להפעלת הדיאפרגמה ללא עיכוב . או שיש סתימה בדרך, או אחד מהשסתומים האל חוזרים מפשלים. קיצורו של דבר התוצאה הסופית - שפריץ של דלק אל תוך הלוע בכל לחיצה על הגז.

לילה טוב

פורסם

עדכון:

לחצי על הגז והייתה לחיצה על הידית של הדיאפרגמה השמאלית בתמונה, והיה שפריץ של דלק.

הבעיה היא שעכשיו הרכב לא מניע, רק אם אני "מציף" את הקרבורטור בדלק, הרכב מניע למספר שניות, עד שגומר את הדלק שהשפרצתי לפני זה ואז מתכבה.

ועדיין נשמע הרעש של החניקה כשאני נותן פול גז.

עדכון נוסף:

לאחר כיוון קטן של בורג הדלק והאוויר, הרכב הניע ונשאר יציב על סרק.

אני חושב שמצאתי את הבעיה שתיארתי בתחילת האשכול,

היום כשלחצתי על הגז עד הסוף מהקרבורטור עצמו (הרכב היה מכובה), שמתי לב שמאחורית ידית הגז של הקרבורטור הייתה עוד ידית שזזה גם היא, בערך אחרי חצי לחיצה של הגז.

הנעתי את הרכב וניסיתי להזיז את הידית המדוברת והרכב נתן גז ללא חנק.

הגעתי למסקנה שהידית גז הרגילה אמורה בשלב מסויים להרים את הידית המדוברת ובכך לתת עזרה עם כמות הדלק, והבעיה היא שהידית גז הרגילה מפעילה מאוחר מידי את הידית שאמורה כביכול לעזור בכמות הדלק ולכן הרכב נחנק עד שהוא מספיק לקבל תוספת בדלק.

האם אני צודק?

האם למישהו יש פיתרון?

פורסם

כמובן שאתה צודק, קרא בעיון מה שכתבתי לך למעלה: יש לדאוג שמשאבת האצה תפעל ביחד עם הלחיצה על בגז,

כך שכבר עם התזוזה הקטנה ביותר יצא שפריץ של דלק.

שבת שלום ובהצלחה

פורסם

הידית השניה מה היא מפעילה?את המשאבת תאוצה?אים כן אז נכון שצריכה לזוז עים תחילת הלחיצה.אים הידית מפעילה את הפרפר אוויר השני,ומתחילה לזוז אחרי חצי לחיצה ,זה תקין ואת הכיונים תן לבעל מיקצוע.

• תוכן חדש...