Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השרשורים הקודמים שלי לשיפוץ קרבורטור לפיאט טמפרה,

אבא שלי החליט לשפץ לבד, בעבר אבא שלי שיפץ אותו בעצמו פעמיים ועכשיו זאת הייתה הפעם השלישית.

זה שאבא שלי החליט לשפץ לבד, זה לא נושא הדיון, אז מבקש בלי ירידות ו"צעקות" למה לעשות את זה לבד ולא אצל בעל מקצוע, ההסברתי לו שעדיף שיעשה אצל מישהו אבל הוא התעקש - רכב שלו והחלטה שלו.

האוטו הפסיק לגמגם, הקרבורטור הפסיק לנזול והוא הרבה דברים שופרו\נעלמו.

הבעיה היחידה שצצה זה כשנותנים גז ברכב הקרבורטור משמיע רעש של יניקת אוויר, רעש שדומה לאופנוע, ודומה גם לרכבים שיש להם פילטר אוויר פתוח רק בצורה מוקטנת יותר, ולאחר מכן הרכב נחנק. לפעמים הסל"ד יורד ולפעמים אפילו נכבה.

עכשיו מה זה יכול להיות? האם מישהו בעל מכונת CO יוכל לפתוח לי את הבעיה בעזרת כיוון? אשמח לעצות.

פורסם

את רעש היניקה צריך לחסום הפילטר אויר.בדוק שהברך(החיבור)יושב טוב על הקרבורטור.יש שם גומיה בנהם,בדוק אולי יונק אויר משם.(בלי קשר תגיד לי בבקשה אים הברז החשמלי עובד אצלך תודה)

פורסם

שלום רב !

תאמר לאבא בנקוי קרבורטור עצמאי, יש לצפות ל"צ.ה.ל ", =צרות הלכתי לחפש(וגם מצאתי) !

האם הרכב סוחב כבעבר, יותר טוב או פחות?

האם נבדקה תושבת הגומי, שמתחת לקרבורטור באם היא לא קרועה?

האם כל הוצאת חוט הצתה , מאחד המצתים, גורמת לירידה מבצועי המנוע, מה שמעיד על תגובה טובה של אותו צילנדר?

האם נשמע רחש של יניקת אוויר מאזור הקרבורטור, גם בסרק, או רעש של בק פיירים מכוון צינור הפליטה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
האוטו הפסיק לגמגם, הקרבורטור הפסיק לנזול והוא הרבה דברים שופרו\נעלמו.

הבעיה היחידה שצצה זה כשנותנים גז ברכב הקרבורטור משמיע רעש של יניקת אוויר, רעש שדומה לאופנוע, ודומה גם לרכבים שיש להם פילטר אוויר פתוח רק בצורה מוקטנת יותר, ולאחר מכן הרכב נחנק. לפעמים הסל"ד יורד ולפעמים אפילו נכבה.

עכשיו מה זה יכול להיות? האם מישהו בעל מכונת CO יוכל לפתוח לי את הבעיה בעזרת כיוון? אשמח לעצות.

יופיטר ידידי שלום רב !

קרא שוב בעיון את מה שהדגשתי באדום !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

תאמר לאבא כל הכבוד על היוזמה הרצון הנכונות, והשקעת הזמן, קצת התפקשש אבל לא נורא מי שלא טועה לא לומד

תפתח את המכסה מנוע ותנסה לשמוע מאיזה איזור בדיוק זה מגיע, ייתכן ואחד החלקים הגדולים שיושב בינהם אטם לא הורכבו טוב או שאטם כלשהו לא הוחלף, אני לא מכיר את הקרבורטור הזה ספציפית , אבל ייתכן ויש ספייסר בין הקרבוטור לסעפת וכנראה הקרבורטור לא יושב שם טוב,

בדוק גם צנרת וואקום.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
שלום רב !

תאמר לאבא בנקוי קרבורטור עצמאי, יש לצפות ל"צ.ה.ל ", =צרות הלכתי לחפש(וגם מצאתי) ! נאמר*100 פעם, החליט לקחת סיכון בכל זאת.

האם הרכב סוחב כבעבר, יותר טוב או פחות? אי אפשר לדעת, ברגע שנותנים גז הרכב כאילו נחנק ואז נותן מכת גז בבום אחד.

האם נבדקה תושבת הגומי, שמתחת לקרבורטור באם היא לא קרועה? הוחלפה לחדשה ביחד עם השיפוץ.

האם כל הוצאת חוט הצתה , מאחד המצתים, גורמת לירידה מבצועי המנוע, מה שמעיד על תגובה טובה של אותו צילנדר? המנוע עובד יפה במצב סרק, עושה בעיות רק בלחיצה על הגז.

האם נשמע רחש של יניקת אוויר מאזור הקרבורטור, גם בסרק, או רעש של בק פיירים מכוון צינור הפליטה? הרעש שנשמע כבר הסברתי, אין בקפיירים מהאגזוז, בסרק הרעש לא נשמע, רק בלחיצה על הגז.

בברכה

צביקה

כדי לנסות לתאר את ההרגשה כשלוחצים על הגז, כשדוחפים רכב כדי להניע בדחיפה, שמים על הילוך שני וכשהרכב במהירות יחסית גבוהה לוחצים על דוושת הגז, בדרך כלל הרכב מניעה ברגע הזה, אבל כשהרכב לא מניע יש האטה של מנוע, זאת התחושה שקיימת כשלוחצים על הגז בזמן נסיעה, רק שאחרי זה מגיעה מכת גז בבום אחד. אותה הבעיה קיימת גם בלחיצה על הגז במצב סרק.

פורסם

הכל הוחלף. כל מה שהיה בסט הלך לשיפוץ. כולל שלושת הדיאפרגמות (אם זה הרכיב שאני חושב שהוא).

על איזו משאבה אתה מדבר? כידוע לי הכל פה מכאני לחלוטין.

חוץ מחוט חשמלי אחד שלא מחובר, וגם לא היה מחובר לפני השיפוץ. ואין לי מושג מה תפקידו, אשמח אם מישהו יגיד לי.

פורסם

הבנתי,אז החוט המנותק זה הברז החשמלי וחבל שהוא מנותק.תיבדוק(עים מנוע כבוי ובלי פילטר אויר)כשאתה נותן גז(ביד)אים יש הזרקה של דלק,ניתן ליראות מלמעלה.(הברז החשמלי חוסך בדלק,סוגר דלק בירידות או בנסיעה במישור בלי גז(לא נוגע בדושה)(תודה למורה ורבנו רפי לין).ראה את השירשור שרפי מסביר לי. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=301389

פורסם

מן הסתם שתיהיה זרימת דלק לקרבורטור, מאחר והמנוע מניע, נשאר מונע במצב סרק בצורה יפה, ואפילו נוסע אך מגמגם.

השאלה היא האם הזרימה הקיימת היא מספיקה, ואם לא, מה גורם הבעיה.

פורסם

במצב שהמנוע עובד בסרק ובמהירות יציבה מגיע דלק והכול טוב,אבל כשאתה נותן לחיצה על הגז מופעלת משאבה שמזריקה יותר דלק שניקרת משאבת האצה .בתמונה הדיאפרגמה השמאלית 4ברגים ,ושים לב שהיא נילחצת כשמשחקים עים הדושה,ויש שפריץ דלק לתוך הקרבורטור.

PICT0113.jpg

• תוכן חדש...