Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף מצאתי את הזמן לעשות את החידוש צבע במראות צד שנראו כמו לא יודע מה בגלל שהצבע דהה והתקלף כמעט לגמרי ועל הדרך צבעתי את הידיות בצבע הרכב את הרשת שמסביב לסמל סתם כי זה נראה לי יהיה נחמד וסנפיר ישן שמצאתי בבית נצבע והורכב.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי יכולה לפרק את המגבים מהרכב , מזל שלא צבעת את הזכוכית גם.

נראה יפה.

אם יש לך קצת תקציב תחליפי את הג'נטים , כי אלה שמותקנים כעת מגעילים .

HONDA CIVIC LS

פורסם
הייתי יכולה לפרק את המגבים מהרכב , מזל שלא צבעת את הזכוכית גם.

נראה יפה.

אם יש לך קצת תקציב תחליפי את הג'נטים , כי אלה שמותקנים כעת מגעילים .

הג'אנטים הולכים לעוף עוד שנה כשאני ישתחרר עד אז אין לי כסף להוציא על חדשים למרות שאלה מגעילים רצח אבל אין מה לעשות ביינתים אולי אם יהיה לי זמן נעשה להם תיקון וצביע אבל אני בספק

ואגב אני גבר הבחורה שרואים בכמה תמונות זאת ידידה שלי שהתנדבה לעזור לי לצבוע ולהעביר את הזמן בזמן יבוש השכבות

פורסם

יצא יפה מאוד!

תעשה חידוש פנסים דחוף.

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

קבל ח"ח על ההשקעה. אהבתי.

מאיפה הקוביות האלה שיש לך על המראה? שנים שאני מחפש כאלה

Seat Ibiza MK3 :twisted:

פורסם
קבל ח"ח על ההשקעה. אהבתי.

מאיפה הקוביות האלה שיש לך על המראה? שנים שאני מחפש כאלה

ואללה אין לי מושג אקסית שלי הביאה לי אותן מתנה >

ניראה שעשיתי עבודה יפה, אבל הפחחות והצבע שעשו לאוטו מחריד ביותר. ממש רואים הבדלים בצבע

כן אני יודע ככה קניתי את האוטו לצערי ואין לי כסף לעשות צבע כולל...

חיים קשים לחיילי צהל חחח

פורסם
עבודה באמת יפה ומצויינת כם השקעה רבה אבל יש הבדלים בצבע של המראות למשקופים של הדלתות.

המשקופים עשויים גומי ככה שהיה הבדל גם לפני.. חשבתי לעבור אם ספריי לקה על המשקופים אבל לא רוצה לצבוע את הגומי לע מנת לא להרוס אותו...

פורסם
יצא יפה מאוד!

תעשה חידוש פנסים דחוף.

מיכאל.

יש אפשרות לעשות חידוש פנסים לבד?

כי אין לי חדש לשלם 150 שקל לבן אדם על כל פנס

• תוכן חדש...