Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא יפה...הצבע ממש מתאים, מוכרים את הספריי הזה לפי קוד צבע של הרכב?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
הכל יצא יפה!! חוץ מהדבר הזה לא הבנתי למה אתה צריך את זה?!?!

attachment.php?attachmentid=192551&stc=1&thumb=1&d=1268411396:shock::shock:

זה נראה חמוד במציאות והיה לי כזה בבית... צבעתי אותו בהתחלה כדי להתאמן ואז כבר אמרתי אם יש אז נראה איך זה ישב על האוטו יצא שיושב יפה אז השארתי....

פורסם
יצא יפה...הצבע ממש מתאים, מוכרים את הספריי הזה לפי קוד צבע של הרכב?

כן הזמנתי ספרי לפי קוד צבע של האוטו... גם את הצבע יסוד והלקה הזמתי מאותו מקום כדי שיתרימו לצבע עצמו שלא יתקלף לי אחרי זה וכאלה... הרגתי על זה חצי יום שישי וגם ניסרפתי רצח על הדרך חבל היה לעשות עבודה לא טובה שאצתרך לחזור תוך זמן קצר

פורסם
כן הזמנתי ספרי לפי קוד צבע של האוטו... גם את הצבע יסוד והלקה הזמתי מאותו מקום כדי שיתרימו לצבע עצמו שלא יתקלף לי אחרי זה וכאלה... הרגתי על זה חצי יום שישי וגם ניסרפתי רצח על הדרך חבל היה לעשות עבודה לא טובה שאצתרך לחזור תוך זמן קצר

מאיפה הזמנת את זה לפי צבע קוד הרכב אני מעוניין להזמין גם ספריי לפי הצבע של הרכב שלי אשמח לקבל תשובה אני מעוניין לצבוע את הפסי מגן שלי משחור לצבע הרכב אשמח לקבל פתרון ותשובה ממך בבקשה.

פורסם
מאיפה הזמנת את זה לפי צבע קוד הרכב אני מעוניין להזמין גם ספריי לפי הצבע של הרכב שלי אשמח לקבל תשובה אני מעוניין לצבוע את הפסי מגן שלי משחור לצבע הרכב אשמח לקבל פתרון ותשובה ממך בבקשה.

הזמנתי מחנות "אחים מירון" בב"ש זאת חנות שמתעסקת בצבע בכללי יש להם מעין מעבדה בפנים בישביל להכין את הגוונים... גש למוסך פחחות תברר איפה יש חנות בסגנון באיזור.

פורסם
אני מעוניין לצבוע את הווישרים גם.

אפשר טיפים?

ממ צבעתי את הוישרים אם ספריי מט הכי פשוט... שיפתי אם נייר מיים ליפני כיסיתי את כל האיזור ששום דבר אחר לא יתלכלך וצבעתי 2 שכבות שלכל שיכבה ננתי להתייבש 15 דקות בגלל החום לא היתי צריך את ה20-25 דקות (היה יותר מ30 מעלות)... אפשר גם לפרק אותם מהמקום אבל החלטתי שלא בגלל שבאוטו הקודם עשיתי את זה ואז היה נורא סרט להחזיר אותם בדיוק איך שהיו קודם וזה עוד צרפתי שאצלם הכל עשי קצת עקום לעומת היפינות אז לא רציתי להכנס לעדו שעתיים של ריבים אם כופסת השימורים שלי :p

פורסם

טוב בגלל שיעמום וכי נשאר לי עוד צבע החלטתי להמשיך קצת אם הפרויקט, צבעתי את הסופית אגזוז של האוטו ואת הפלסטיקה של הבגאז'

a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

a4.jpg

a5.jpg

a6.jpg

פורסם
למה לא לצבוא את פסי הקישוט לפיג'ו זה מתאים מאוד..

תאמת רציתי בהתחלה אבל אחרי זה ירד לי מזה משום מה... ככה האוטו כולו יהיה באותו צבע לגמרי ואני לא אוהב, השארתי את הפגוש התמבון ואת פסי הקישוט בצבע שחור... בהמשך אני מתכוון לעשות להם חידשו צבע

פורסם
תאמת רציתי בהתחלה אבל אחרי זה ירד לי מזה משום מה... ככה האוטו כולו יהיה באותו צבע לגמרי ואני לא אוהב, השארתי את הפגוש התמבון ואת פסי הקישוט בצבע שחור... בהמשך אני מתכוון לעשות להם חידשו צבע

הייתה לי פיג'ו גם 206 וצבעתי הכל וזה נראה משום מה יפה ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=307310

אתה יכול לראות תמונות קישורים שהעלתי.

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
הייתה לי פיג'ו גם 206 וצבעתי הכל וזה נראה משום מה יפה ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=307310

אתה יכול לראות תמונות קישורים שהעלתי.

ראיתי את ה206 באדום צבוע כולה ולא אהבתי והצבע שלי דומה לאדומה אז אני מעדיף להשיאר ככה אולי יום אחד ימעס לי ונצבע גם...

פורסם

וואו! עשית לי חשק, הבעיה אצלי היא שבעיות הצבע במקומות שונים ומסובכים לטיפול (החלק מעל חלון הנוסע האחורי למשל)

כמה עלו לך כל המוצרים?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...