Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחיפושים אחרי רכב, ראיתי רכב יד שנייה שהיד ראשונה רשום קל אוטו

אחרי שדיברתי עם הבעלים הוא אמר שהוא קנה את הרכב מקל אוטו עם 0 ק"מ, בזמנו קל אוטו קנו רכבים (פיאט) ומכרו במחירי מציאה,

עכשיו לשאלות:

1. עזבו שהבן אדם מפרסם את הרכב כיד ראשונה..., מה המחיר האמיתי של הרכב, הוא הרי לא היה ליסינג או השכרה, אבל קל-אוטו זה לא בדיוק בן אדם פרטי, מה הירידה שהרכב צריך לקבל שהרי גם שאני אמכור אותו יעשו לי בעיות

2. והאם כדאי\אפשר להאמין שלא נסעו עם הרכב הזה או מה הטלאות שעברו על הרכב שבסוף הגיע לקל אוטו למכירה, בעל הרכב הראה לי חוזה שאומר שהרכב נמכר לו עם 0 ק"מ

תודה מראש

פורסם

כל רכב, גם כזה שלא נסע כלל והיה בבעלות חברת ליסינג או השכרה באחת הידיים, מחויב בירידת הערך המקובלת לרכב ליסינג / השכרה .

לכן, המקרה נשמע קצת מסריח. ההשקפה שלי היא שאם המוכר משקר לגבי משהו אחד, יש סיכוי גבוה שהוא משקר לגבי דברים אחרים. כדאי שתבהיר לו היטב שאתה זכאי לאחוז ירידת הערך הזה.

פורסם

ראיתי שיש אפשרות במחירון של לוי יצחק ליד ראשונה " 0 ק"מ מיבואן "

האם זה מתאים למקרה שלי ? במקרה שלי היד ראשונה אומנם 0 ק"מ אך לא מהיבואן - מקל אוטו

פורסם

לפי מחירון יד 2,

רכב משומש ,שנקנה מליסינג או מיבואן עם 0 ק"מ,

ירידת ערך שלו - 5%

את אותו הדבר אפשר לבדוק עם במחירון יצחק לוי (תמורת זמן אויר סלולרי), בסעיף "בעלות קודמת":

http://www.winwin.co.il/Cars/Mehiron/Lobby/CarPage.aspx

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הכי פשוט, תתקשר לאחד ממגרשי הרכב הגדולים ותשאל כמה הם מורידים. כשאנחנו שדרגנו בסוכנות יונדאי לפני חצי שנה ישבה לידי בחורה שקנתה אקסנט מאוויס עם 0 ק"מ. זה לא מנע מהם לשחוט אותה במחיר כאילו הרכב היה בפועל השכרה וכל המכתבים שהיא הציגה לא עזרו לה.

ככה שיש ערך מסוים שרשום במחירון ויש ערך בפועל. אני ממליץ לך להזהר לא ליפול בפח כי אח"כ תתקשה למכור את האוטו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

קניתי רכב מלפני שנה אצל קל אוטו במבצע השתפרסם , הם אמור שמקבלים שלושים אחוז הנחה על כל המכוניות אני מדגיש על כל המכניות .

לפני שקניתי את האוטו שאלתי את המוכר האם אוטו עבר תאונות והאם צבוע את הרכב .

כמובן שהמוכר אמר שאין שם תאונות והאוטו במצב תקין ללא תאונות וללא תיקוני צבע כמו כן המוכר הציג לי טופס בדיקה ובו נאמר שהאוטו תקין והמוכר חזר והדגיש שהמבצע של 30 אחוז מהמחירון על אוטו יגמר והמחיר יחזור להיות 10 אחוז מחיריון האוטו . וסגרנו עסקה .

לאחר חודש מתברר שהאוטו כן היה בתאונה וגם עשו עבודה מאוד גרוע בתיקוני צבע שעכשיו דרך אגב מתקלף בהרבה חלקים של האוטו .

זאת הייתה הפעם הראשונה ואחרונה שאני קניתי רכב מחברות כמו קל -אוטו עדיף תמיד לשלם קצת יותר מחיר ולקנות ממוכר פריט מאשר לשלם את מיטב כספכה לחברות כמו קל אוטו .

• תוכן חדש...