Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עברתי טיפול 60000,שכלל בין היתר שמן+פילטר,פילטר אוויר,פלאגים,ופילטר מזגן.

לאחר הטיפול בדרך הביתה שמעתי מן רעש מוזר בטורים נמוכים,אך מכיוון שמהרתי וכבר הייתי רחוק מהמוסך (נצרת,אחרי 12 בצהריים) לא יכולתי לחזור.

היום הזדמן לי אחרי נסיעה לחכות לרעש המדובר,ופתחתי מכסה מנוע לברר מאיפה הוא מגיע.

מצ"ב תמונה (לא יודע שם מדויק,סעפת או משהו)

יש לציין שכשנוגעים ממש טיפה עם האצבע בחלק המדובר הרעש נעלם כלא היה.

נ.ב הרעש נשמע חזק ברכב וקורה רק בעמידה ממושכת או נסיעה איטית (30-50) בטורים נמוכים.

חיבור רופף? רעש פנימי ? אודה לעוזרים :)

שבוע טוב לכולנו - אופיר.

DSC_0329.JPG

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בתמונה שצירפת נראה בית הפילטר וצינור היניקה (הפילטר נמצא מתחת למכסה הפלסטיק של המנוע) ייתכן מאוד שלא הידקו היטב את בית הפילטר או חלילה הצינור נקרעה/נסדק בזמן פעולת הפירוק/הרכבה.

גש למוסך לשם תיקון הבעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק.

יצוין שאם נותנים טיפה (אבל ממש טיפה) גז הרעש עובר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפי דעתי לא התקינו נכון את הצינור שסימנתי לך בתמונה המצורפת. על היקף הצינור צריך להיות באנד שמהדק את הצינור.

רד לרכב עם פנס ובדוק שקיים על הצינור באנד.

עידכון:

נראה לי שהבאנד נמצא בקצה הצינור אך לא מהדק את הצינור.

DSC_0329.JPG

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...