Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

רכשתי את הרכב לפני כחודש, נסעתי כבר 2300 קילומטרים וצריכת הדלק במקרה הכי אופטימי כ-1 ל-10 בנסיעה משולבת.

מחשב הדרך בכלל מזייף וכותב לי חרטות הרבה יותר פסימיות (כ-1 ל-7!!!).

עפ"י נתוני היצרן ומפורומים בחו"ל צריכת הדלק המשולבת אמורה להיות בסביבות ה-1 ל-12.

לפני הלאון היתה לי גולף 1.4TSI 140 כ"ס שנת 2008, והגעתי לצריכת דלק בנסיעה משולבת כ-1 ל-14, בהתאם לנתוני היצרן המוצהרים.

האם צריכת הדלק יכולה להשתפר עם הזמן? יכול להיות שזה בגלל שהרכב חדש?

אם לא, מה ניתן לעשות ע"מ להגיע לצריכת דלק טובה יותר?

אני ממלא אוקטן 95 ולא 98, גם בגולף הייתי ממלא 95.

תודה לעוזרים, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

צריכת הדלק עשוייה להשתפר במעט בעתיד ולך אין הרבה מה לעשות בנידון.

לפי דעתי מחשב הדרך מדווח תוצאות נכונות אך אתה לא מבין את משמעותם לכן פתח את ספר הרכב ולמד את משמעות התצוגה של מחשב הדרך.

איזה כייף לי :)

פורסם

יכול להיות שזה קשור לסוג הדלק שאני ממלא?

אולי אם אמלא 98 הצריכה תשתפר?

לטעון "רכב חדש" רלוונטי פה?

פורסם

תעשה ניסוי פעם אחת,מלא פול טנק של 98 ותיראה אם יש הבדל,לדעתי זה מיותר ויחסית לרכב הזה צריכת הדלק סבירה בהחלט.

נ.ב-התכוונתי במידה והצריכה באיזור 1ל10 ולא גבוהה ממנה.איך הלחיצות על הדוושה?מלטף או בועט?זה רכב חדש ואין צורך להאיץ מהר,תן לו לתפוס את המירות לבד ברגוע,ותיראה אולי יהיה שיפור.

על קמה ק"מ הרכב עומד עכשיו?אם הוא עבר את איזור ה60 אלף קילומטטר אולי ניקוי מזרקים יעזור מעט.

פורסם

שילוב של לחיצות עם ליטופים.

הרכב עבר 2300 קילומטרים כפי שכבר ציינתי.

יש לי הרגשה שאם אתחיל למלא 98, הצריכה יכולה להשתפר באיזה ליטר.

פורסם

תנסה ותראה.

שנת 2008 עם 2300 ק"מ?אתה בטוח?

אני מסיק שכניראה קניתה אותו מהיצרן מהדגמים שנישארו בחברה ולכן לא הספקתה ליסוע איתו הרבה?

פורסם

בדגמי מנוע מסויימים מסוג TSI יש למלא אך ורק אוקטן 98 לפי הנחיות הייצרן (בדוק על המדבקה שמוצמדת למכסה מיכל הדלק). בדגמים אחרים ניתן למלא אוקטן 95 עם ירידה קלה בביצועי המנוע.

לפי דעתי לא תרגיש הבדל בצריכת הדלק במעבר לאוקטן 98.

איזה כייף לי :)

פורסם
תנסה ותראה.

שנת 2008 עם 2300 ק"מ?אתה בטוח?

אני מסיק שכניראה קניתה אותו מהיצרן מהדגמים שנישארו בחברה ולכן לא הספקתה ליסוע איתו הרבה?

בוא אעשה לך סדר בבלאגן. הלאון שנת 2010, חדשה מהסוכנות, נקנתה לפני חודש, עברה 2300 קילומטרים.

לפניה היתה לי גולך TSI עם 140 כ"ס משנת 2008. עשיתי השוואה שהגולף היתה חסכונית יחסית וקרובה מאוד לצריכת הדלק שמצהיר היצרן 1:14 בנסיעה משולבת.

לעומתה הלאון, במקרה הטוב אני מגיע איתה ל-1:10 באותו אופי נסיעה כפי שהייתי נוהג בגולף.

פורסם
בדגמי מנוע מסויימים מסוג TSI יש למלא אך ורק אוקטן 98 לפי הנחיות הייצרן (בדוק על המדבקה שמוצמדת למכסה מיכל הדלק). בדגמים אחרים ניתן למלא אוקטן 95 עם ירידה קלה בביצועי המנוע.

לפי דעתי לא תרגיש הבדל בצריכת הדלק במעבר לאוקטן 98.

במדבקה הפנימית שמודבקת על תא הדלק, לא מוזכר 98 לפי מה שאני זוכר.

95 רשום עם עוד משהו, לא זוכר כרגע. עוד מעט ארד לבדוק ואעדכן.

פורסם

הרכב סטנדרט ולא נחוץ 98. אולי יהיה שיפור של חצי ק"מ לליטר אם תדלק 98 אבל הנזק לכיס יהיה גדול יותר.

מנסיון על הלאון של אבי (TSI 09) בתוך העיר היא אוכל 1:7-1:8 כך שהנתון של 1:10-1:11 משולב הוא הגיוני.

אגב, אם בגולף 1.4 שתית 1:14 משולב, אז ברור שה1.8 יאכל יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אבל ב-4 ליטרים בלחץ? נשמע לי קצת מוגזם.

עפ"י נתוני היצרן היבשים:

צריכת הדלק בגולף 1.4 TSI בעלת 140 כ"ס- 1:14 משולב.

צריכת הדלק בלאון 1.8 TSI בעלת 160 כ"ס- 1:12.1 משולב.

היכן 2 הליטרים שלי? לאן הם נעלמו?

:x

• תוכן חדש...