Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל-מה הן בדיוק התקלות של FR וקופרה שאתה מדבר עליהן?

רכב ששופר בסדנא מקצועים וברכיבים איכותיים לא יעשה יותר בעיות מאשר רכב שלא שופר.צריך לקחת בחשבון שיש יותר עומס על מכלולים ולדאוג לטיפולים תכופים הרבה יותר.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשרי המאמין.

אם שמת רק צ'יפ , ניחא.

אם התחלת להתעסק בדברים כמו צנרת, אינטרקולר ,יניקת אוויר וניהול מנוע וכו' וכו' אתה מתחיל לאבד את הראש ואת האמינות ואין שום בעיה עם זה, רוב מי שנכנס לזה ,יודע לאיפה הוא נכנס.

יש לי הרגשה שאחד מהכותבים בשרשור הזה עוסק ב"בניית שוק" לרכב שלו לקראת מכירה קרובה...

חביבי, אני לא צריך לבנות שוק :

א) כי יש רשימת המתנה בערך מהיום שרכשתי את הרכב לפני כמעט 3 שנים :)

ב) כי יש לו שוק מטורף והאקזמפלר שברשותי במצב יוצא מהכלל.

כנ"ל, דרך אגב לרוב ה GTI MK5 שרובן נמכרות בלי שהן מפורסמות בלוחות בכלל.

אם אתה מתכוון לחתימה שלי, כבר כמה חודשים רשום לי בחתימה שאני מחפש GTI MK5 ולפי מספר האקזמפלרים הזמינים למכירה זה ישאר רשום עוד הרבה הרבה זמן אבל לא מזיק להסתכל קדימה, אתה יודע.

ארמה, אני לא חושב שיש ויכוח לגבי האוקטביה ההיא . כשמבקשים מעל המחירון צריכים גם להיות הגיוניים כפי שציינתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יש לי הרגשה שאחד מהכותבים בשרשור הזה עוסק ב"בניית שוק" לרכב שלו לקראת מכירה קרובה...

מה פתאום !!

מדובר ביצירת חד פעמית של אלוהים, פס היצור הושמד לאחר יצור הרכב האלוהי הנ"ל.

אין מצב שהוא למכירה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בוקר טוב ידידי, ממש טלפתיה.

בדיוק הבוקר חשבתי עליך כששכן שלי נתקע עם מגאן ליסינג בחניון של הבניין. לא , זה לא היה מצבר.

:)

וברצינות: יש לך מה לתרום לשרשור הזה? משהו שמבוסס על נסיון מגוף ראשון. הרי מעולם לא היתה ברשותך גולף GTI או ספורטיבית אחרת מהקבוצה או לא מהקבוצה.

נעשה כאן נסיון לעזור לבחור שמתלבט כי למיטב זכרוני כשאני חיפשתי רכב כזה, לא הצלחתי לקבל חוות דעת נורמלית לכאן או לכאן באף אחד מהפורומים.

אולי כדאי לשמור את התגובות לנושאים שאתה יותר מתמצא בהם כמו עדכוני ריקולים בחברת טויוטה ותשבוחות לרכבי ליסינג צרפתיים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בוקר טוב ידידי,

בדיוק הבוקר חשבתי עליך כששכן שלי נתקע עם מגאן ליסינג בחניון של הבניין. לא , זה לא היה מצבר.

וברצינות: יש לך מה לתרום לשרשור הזה? הרי מעולם לא היתה ברשותך גולף GTI או ספורטיבית אחרת מהקבוצה או לא מהקבוצה.

מאיפה אתה יודע ?

היו גם היו צרפתיות שיכלו להראות לגולף שלך מאיפה משתXX הדג.

נעשה כאן נסיון לעזור לבחור שמתלבט כי למיטב זכרוני כשאני חיפשתי רכב כזה, לא הצלחתי לקבל חוות דעת נורמלית לכאן או לכאן באף אחד מהפורומים.

אולי כדאי לשמור את התגובות לנושאים שאתה יותר מתמצא בהם כמו עדכוני ריקולים בחברת טויוטה ותשבוחות לרכבי ליסינג צרפתיים.

אין לאף אחד מה לתרום לשירשור הזה לאחר דברי האלוהים החיים שאתה כותב פה, כל שאר המגיבים פשוט אינם ברמה הגבוהה שאתה מכתיב פה.

מענין שאני (ועוד 12 משמתמשים אחרים) עם מאגאן 6 שנים בליסינג ומעולם לא נתקעתי ולו פעם אחת , מענין שרק החברים שלך נתקעים...

פורסם
אז אתה אומר שכן היתה לך גולף GTI / איביזה / לאון / A3 ?

אפשר לענות בכן או לא.

אפשר לומר שהייתה לי GTI אמיתית, ולא מתחזה עם כרס.

פורסם
בוקר טוב ידידי, ממש טלפתיה.

לדעתי את מתבזבז במקום עבודתך, אתה חייב להוציא לאור סקר אמינות משלך, משהו כמו JD power רק על בסיס המידע העצום והמהימן שאתה אוגר אצלך.

וברצינות: יש לך מה לתרום לשרשור הזה? משהו שמבוסס על נסיון מגוף ראשון. הרי מעולם לא היתה ברשותך גולף GTI או ספורטיבית אחרת מהקבוצה או לא מהקבוצה.

ולך היתה קליאו ספורט? זה עדיין לא הפריע לך לקטול אותה בכל שרשור שעסק בייעוץ ברכישת רכב כזה.

זה בסדר, גם התגובות שלך על האוטו שלך לא ממש נחשבות כחוות דעת נורמלית.

באדום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קאספר עזוב , זה יותר למטרת השעשוע שבדבר.

ולגבי הקליאו ספורט, יצא לי לנהוג עליה באנגליה לפני שבועים , אם קארסו היה יבואן רציני, היה מייבא את הרכב במחיר ראלי של כ 150-160 א"ש , והיה לו קילר ביד.

ד"א גם הטווינגו ספורט קוטלת קנים לא קטנה.

פורסם

מה לא חוות דעת נורמלית? לומר שהוא יותר איכותי מאיביזה מקבילה?

קראתם בכלל את השרשור?

אתם ממש מצחיקים.

לרכב יש חסרונות וכבר דנו בהם לא מעט וגם הרבה יתרונות, עד שאני לא אבוא ואגיד : שגולף GTI זה ח%א של רכב וקליאו הוא פאר היצירה ומתנת האל, שום דבר לא ירצה אתכם .לדעתי זה קצת בעייתי הסוגייה הזו אצלכם של לא לדעת לקבל ולהשלים עם דיעות של אחרים.

תגיבו לעניין, תסתרו את מה שאני אומר עם דוגמאות מבוססות על משהו ובצורה מקצועית.

הבעיה שאין לכם את הדוגמאות כי אין לכם נסיון עם הרכב וכל מה שנותר זה לרדת לפסים אישיים אז מה עוזרת התגובה שלכם בעצם? קצת ילדותי הייתי אומר.

נ.ב. רגע של עברית : משהו שהוא קוטל קנים הוא משהו שהוא לא טוב , גרוע ומוגבל (למשל : רנו מגאן בגרסת הליסינג). משהו שאינו קוטל קנים הוא משהו טוב. (למשל: קליאו / טווינגו ספורט לטענתך)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למה? קליאו ספורט באמת יותר מהנה לנהיגה, ולרוב מי שחושב על GTI בראש זה מה שהוא מחפש.

לרוב פחות אכפת לו מעניין איכות החומרים וכן הלאה.

GOLF GTI ,רכב טוב - אבל לא מצדיק את התג הספורטיבי שלו.

קליאו ספורט,יותר מהירה,יותר אוחזת,יותר מתנהגת,והכי חשוב יותר מרגשת.

ל GTI יש את היתרונות שלה - רק שלרוב הם לא כל כך לחובבי הרכב הכבדים - אלא לאלה שמחפשים פשרה ולהנות מאיכות חומרים ואבזור.

פורסם

חברים,

זה לא שרשור קליאו ספורט מול גולף, הקליאו ניתנה כדוגמא להודעות ישנות יותר של אייל.

נא להתנהג בהתאם :-D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתה בהחלט צודק בעניין הזה, זו לא מטרת השרשור.

אבל זו גם בדיוק הבעיה. אתה לא קורא את מה שנכתב ספציפית אלא מגיב מראש להודעות ישנות שלי שעדיין מטרידות את מנוחתך.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ונחזור לעניין:

מי שמחפש את הרכב בגלל הכח שלו ויכול להתפשר על פרקטיות, איביזה FR 05 תתן לו מענה טוב יותר גם בביצועים וגם בכך שמדובר ברכב חדש יותר על כל היתרונות המתלווים לכך.

מי שמעוניין ב"פוזה" של הגולף ו/או זקוק לגודלו של הרכב האמור, ההשוואה הנ"ל לא תתן לו דבר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...