Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע מחפש רכב אמין וחסכוני בדלק בתקציב של 35000 ש"ח.

המועמדות שעומדות בתקציב הן:

 

סוזוקי יורוסויפט אוטומטית, 2001 -2003

פיאט פונטו ספייס ידנית, 2005-2006

פיאט פנדה ידנית, 2005 -2006

סיריון 1.3 אוטומטית , 2002 -2003

 

אני כרגע נוטה לכיוון הסוזוקי והסיריון בגלל הגיר האוטומטי והשמועת על האמינות. קצת מתקשה למצוא אחת עם קילומטרג' סביר (100000

לפונטו יש יתרון של שנתון טוב, חסכון בדלק וזמינות גבוהה יותר. השמועת על חוסר אמינות מרתיעות.

הפנדה די נדירה אבל מאוד חסכונית בדלק, לא סגור על האמינות שלה (פיאט).

סיריון 1.3 גם קשה מאוד למצוא.

 

 

אשמח לחוות דעת.

פורסם

בוקר טוב.

לכתוב שאתה לא סגור על האמינות שלה ובסוגריים פיאט זה "פאסה".

הפנדה רכב מאוד אמין וכפי שכתבת מאוד חסכוני. הוא כמעט ולא נימצא למכירה כי למי שיש בבעלותו אחד, מעדיף כבר להשאיר אותו לאישה, ילד\ה, מאשר למכור, כי במחיר הזה אין כמעט אופציות עדיפות.

שנית גם הפונטו בשנים האלו לא סובלת ממחלות מסויימות, ואם טופלה כיאות (וזה נכון לכל רכב), אז היא לא תעשה לך בעיות מיוחדות, ותתפלא: תהייה אפילו מאוד אמינה.

אני אישית הייתי מעדיף את הפיאטים למינהם במקרה של מה שהצעת, היורו סוויפט מיושנת, מרגישה כמו קורקינט עם מנוע, בעלת גיר מיושן מאוד שתורם לצריכת דלק גבוה, ממש לא נוחה, וכן, ידועה כאמינה הרבה תודות לספרטניות שלה.

הסיריון נחמדה, בשנים האלו יש לה מראה שובב, ודגם הcz (אם תימצא), בא עם איבזור נאה וביצועים נחמדים מאוד.

אבל, אני הייתי מעדיף במחיר שלה, לעלות בשנים ולקנות פונטו, ואם אתה צריך רכב \זוג לעיר, אז בטח שגם פנדה (למרות שהפנדה שאני מכיר עושה כ200 ק"מ פעם בשבוע בבין עירוני עם מיטען, ללא שום בעיה).

בנוסף, הפונטו והפנדה מגיעות גם עם גיר אוט' כך שגם האופציות האלו קיימות ואין לך מה להרתע מהן, (אני ממליץ לך לעשות סיבוב ברכבים זה עשוי לעזור לך מאוד בהחלטה).

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

×
×
  • תוכן חדש...