Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא ניצלה ברגע האחרון מהטבעה אבל כרגע היא אצלי בבית ואני ממש לא יכול להחזיק אותה.

היא יצור מתוק בת כחודש ודרושה לה משפחה מאמצת בבהילות.

אני מוכן להסיע אותה לכל מקום עד שעה נסיעה (בערך קו נתנה עד ב"ש. מי שמעוניין ויותר רחוק אז ניפגש איפה שהוא באמצע הדרך).

פרטים נוספים בה"פ.

DSC_0008.jpg

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם לא היו לי שני חתולים (שאחד נלקח מהרחוב לפני חצי שנה), כבר הייתי אצלך. היא מדהימה. אם תוכל - שקול להשאיר אותה אצלך.

אה, כל הכבוד על ההצלה!

פורסם

תודה לכולם.

היום היא נמסרה לחבר הפורום RBRB שאני מאמין שיתן לה בית חם ואוהב.

לא מגיע לי שום כל הכבוד כי אני חושב שכל אדם נורמטיבי היה נוהג כמוני. אם היו לי את התנאים לגדל אותה היא היתה נשארת איתנו בשמחה אבל זו התעללות לקחת כלב שיהיה סגור בדירה כל יום משעות הבוקר המוקדמות עד לשעות הערב המאוחרות ומגיע לה יותר טוב מזה.

למרות שהיא היתה איתנו רק יום וחצי לבנות קצת קשה להיפרד ממנה אבל הן מבינות את הסיבה ואני מאמין שמהר מאוד הן יתגברו על זה.

פורסם
תודה לכולם.

היום היא נמסרה לחבר הפורום RBRB שאני מאמין שיתן לה בית חם ואוהב.

לא מגיע לי שום כל הכבוד כי אני חושב שכל אדם נורמטיבי היה נוהג כמוני. אם היו לי את התנאים לגדל אותה היא היתה נשארת איתנו בשמחה אבל זו התעללות לקחת כלב שיהיה סגור בדירה כל יום משעות הבוקר המוקדמות עד לשעות הערב המאוחרות ומגיע לה יותר טוב מזה.

למרות שהיא היתה איתנו רק יום וחצי לבנות קצת קשה להיפרד ממנה אבל הן מבינות את הסיבה ואני מאמין שמהר מאוד הן יתגברו על זה.

RBRB כל הכבוד!

פורסם

BMW, היא הסתובבה בבית ספר באיזור ורצו להטביע אותה שם כי היא הפריעה להם.

לגבי הגזע יש לה פנים של לברדור אבל היא קטנה מידי כדי להיות לברדור. כנראה שנצטרך לחכות בסבלנות כדי לגלות מה היא.

• תוכן חדש...