Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לוח האם חדש, החלפתי כבלי IDE, ואפילו חיברתי עוד כונן קשיח.

והתוצאה, אותו הדבר בשניהם - הביוס מזהה רק 7052 מגה.

למישהו יש כיוון או מושג ויכול לעזור לי ?

לילה טוב, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מדובר בלוח אם חדש, אבל עלום שם...

על הקופסא כתוב GAMMA MOTHERBOARD.

נאמר לי ע"י המוכר שהלוח גנרי ומשמש לאחזקה, לא לביצועים של ממש.

זה מה שאני יכול לספר על הלוח.

עריכה: מצאתי את זה !

http://www.cidev.co.il/122454/GAMMA-865GV-XL

איזה פרטים עוד נדרש ?

פורסם

לוח ג'נרי הכוונה ללוח מחברת שוק לא מוכרת,

בעיקרון לפי המפרט של הלוח הוא לא תומך בהרבה, יש לך רק חיבור IDE אחד אבל הכבל הזה אמור לתמוך ב2 כוננים.

תבדוק מאחורה, בג'מפרינג, שההארדיסקים שלך מוגדרים טוב, שאחד מוגדר כMASTER ואחד כSLAVE.

MASTER = הכונן הראשי של המחשב

SLAVE = הכונן המשני של המחשב.

במידה וזה לא עוזר, יש לך אופציה שלישית בכוננים, לא זוכר את שמה אבל היא מגדירה את הכונן לפי החיבור של הIDE שלה, תגדיר את שני הכוננים לאופציה הזאת.

את הג'אמפרינג אתה מגדיר ע"י הסרת מכסה לפסטיק כזה מ2 פינים ולהעביר אותו ל2 פינים אחרים, על הכונן עצמו אמורה להיות מדבקה שמסבירה לאן צריך לדחוף את המכסה פלסטיק (ג'אמפר) על פי ההגדרה שלו, במידה ואין מדבקה תבדוק ליד הפינים של הג'אמפרינג על הפלסטיק אולי זה חרוט שם.

פה זה נמצא וככה זה נראה:

build_pc_xp2000_maxtor_40gb_jumper_matchup.jpg

פורסם

את נושא הג'מפרים אני מכיר.

ה BIOS מזהה את אותו הגודל (השגוי) בין אם זה MS, SL או CS.

אגב, הלוח שלי בעל 2 IDE, גם זה שהבאתי בקישור.

פורסם

השם GAMMA זה שם מדבקה. הלוח מיוצר על ידי חברה סינית שמעולם לא שמעתי עליה (למרות שאני בתחום ואני מזהה אפילו רכיב שהחברה שלי מיצרת על הלוח הזה), בקיצור, לא ג'נרי, סתם זבל.

http://www.koloe.com/koloe/cn/products/201012614559f0942.html

התשובה שלי היתה צריכה להיות - תעדכן BIOS, אבל במקרה שלך אין לך הרבה סיכוי למצוא.

האם הדיסק מזוהה באמת כ-7052 מגה, כלומר כ-7 ג'יגה? זו לא מגבלת גודל שמתאימה ללוח מדור כזה אלא לאיזה פנטיום 2/3. מהו גודלו האמיתי של הדיסק והאם הוא מחולק למחיצות.

אתה יכול לצרף את תצלום מסך הביוס בו מופיע הכונן לפרטיו?

:turn-l:
פורסם

אני לא יודע כמה שילמת, אבל יצא לי לרכוש לאחרונה בKSP למחשב של ההורים שלי, לוח לפנטיום 4 של ASROCK (סוקט 478) חדש ועובד פיקס במשהו כמו 300-350 ש"ח.

אם אפשר עוד להחזיר את הג'אנק, זרוק להם אותו חזרה ותקנה את ה ASROCK (יש אותו ב KSP)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האם הדיסק מזוהה באמת כ-7052 מגה, כלומר כ-7 ג'יגה? זו לא מגבלת גודל שמתאימה ללוח מדור כזה אלא לאיזה פנטיום 2/3. מהו גודלו האמיתי של הדיסק והאם הוא מחולק למחיצות.

על המחשב מותקנים 2 HD.

האחד 80 גיגה והשני 10 גיגה.

את שניהם הוא מזהה בדיוק באותו הגודל.

פורסם

חברה.

תודה על העזרה והיעוץ.

הלוח נמצא לא תקין, הסלוט של הפרימרי לא היה תקין והוא מרסט.

הוא יוחזר אחר כבוד לחנות.

• תוכן חדש...