Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב כרגע HU חדש שקניתי לפני שבועיים JVC KD-R800, רמקולים בדלתות מקדימה עם טוויטרים ורמקולים בדלתות מאחורה.

אני רוצה לשדרג טיפה את המערכת אבל גם לא להשתגע ולהתקין סאב ומגבר, וגם לא בא לי לעשות חורים במגש ל-6X9.

אם אני ירכיב שתי זוגות של קומפוננט בדלתות (קדימה ואחורה) ללא מגבר, מספיקה ההגברה של הHU?

ואיזה סטים של קומפוננט מומלצים?

תודה לעוזרים ואם יש לכם המלצות אחרות אני ישמח.

פורסם

ההגברה של ה HU תספיק, אבל בקושי.

אל תשכח שסט קומפ' הוא קצת פחות נציל מרמקול בודד משום שיש קרוס אובר בעל רכיבים אלקטרוניים, שגם סופגים חלק מההספק.

ההמלצה שלי היא סטים מדגם טמפו של מורל הישראלית (דרגת כניסה שלהם).

מתחדשת*

פורסם

אם תלך רק על קומפוננט, אז כמו שהמליצו לך מורל טמפו. אחלה סט, תמורה טובה לכסף ואם תחליט להוסיף מגבר, הסט עדיין יתאים. בכל מקרה אם תלך על האופצייה של התקנה המגבר של JBL, שהמליצו לך פה, חבל להשקיע על סט קומפוננט נוסף, עדיף כבר לחפש סאב באותו כסף.

אגב יש לך גם קומפוננט של HERTZ מסידרת DIECI (הסידרה הכי פשוטה) , אני אישית עבדתי עם רמקולים כאלה בלי הגברה ונשמעו ממש טוב, נסה לבדוק אם יש לך אפשרות לשמוע, אולי תאהב.

• תוכן חדש...