Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או אריג אלומיניום 1.5 מ"מ עובי?

(זה בשביל לצפות צינור אגזוז שהוארך וכוסה בשמיכה קרמית בעובי 20 מ"מ על מנת לשמור על טמפ' הממיר).

הצעות אחרות מאשר שתי האופציות הרשומות למעלה לא יתקבלו, בין אם הן הגיוניות או לא, פשוט כי הן לא עומדות בתקן הנדרש.

תודה.

פורסם

7 מטר על 30 סנטימטר

לפח בעובי 0.2 במחיר של 400 שקל

מחיר לא רע כלכך, בהתחשב במחירי הברזל

חנן אתה יכול להרחיב על הפרוייקט ? זה מאוד מעניין, גם תמונות יתקבלו בברכה :)

פורסם

לא מדובר בפרויקט מרגש במיוחד. זו משאית חדשה 8X4 שהולכים להרכיב עליה מנוף. הרגל של המנוף יוצאת היכן שנמצא הממיר. לצורך זה מזיזים את הממיר מלפני הסרן השני אל אחרי הסרן השני, שזה אומר הארכה בכ2 מטר של צינור האגזוז. הוראות היצרן לבונה מרכב במקרה כזה מגדירות את הבידוד שצריך לעשות לצינור האגזוז כדי לשמור על טמפ' יעילה של הממיר.

אם ממש תרצו אז אני אצלם ואעלה לפורום, אבל לא מדובר באיזו מכונית ספורט אקזוטית :-P

פורסם

לפעמים כלי עבודה מאסיבי מרגש יותר ממכונית ספורט אקזוטית,

אנחנו גברים אחרים הכל, :D

אגב - היצרן לא מספק קיטים יעודיים לנושא כזה ? היצרן מסתמך על קאסטום מקומי באותה מדינה ?

כי הריי במצב כזה הוא חושף את עצמו לרשלנויות של המוסך המקומי, ובכך עלול לגרום עוול כזה או אחר למותג,

ככה לפחות נראה לי, לא ?

פורסם

אנחנו וחברות בוני המרכב עושים דברים שהם הרבה יותר מורכבים מציפוי טרמי לאגזוז. אנחנו מאריכים ומקצרים שלדות על בסיס יומיומי, משנים בסיסי גלגלים, עושים הסבות למכלולים, בונים מערכות אלקטרו-פניאו-הידראוליות ע"פ דרישה ועוד. במשאיות זה עניין שבשגרה, גם בגלל שהמשאית מגיעה שלדה ערומה ועליה בונים מרכב מקומי, וגם בגלל שהלקוח רוצה את המשאית אתמול, אז לוקחים מה שכבר עומד בנמל ומשנים לו את זה ע"פ הצורך, ולא מזמינים את השילדה מחו"ל מותאמת למפרט הרצוי, שזה תהליך של מספר חודשים.

בכל מה שקשור למשאית עצמה, כל השינויים נעשים ע"פ מפרט של היצרן ובאישור של מהנדס היבואן.

לשאלתך,היצרן לא מספק את השמיכה הזו.

פורסם

מגניב, לא ידעתי שזה כזה קאסטום

יוצא שעבודה על משאיות יותר מקוסטמת מרכב סופר משופר :)

זה קטע, במשאיות יש אישור להאריך שלדות, מה שגוזר שינוי מערכות נוספות רבות כמו בלימה, דריישפטים וכו' וכו',

וברכבים פרטייים אתה מחליף את המגב למגב בצבע אחר אומרים לך שינוי מבנה והרכב יורד מהכביש :)

פורסם

חנן,

האם הייצרן מחייב אותכם בהוראות הטכניות לבצע בדיקת סדקים לריתוכים כגון: צילום רנטגן (X-RAY) או מאגנופלקס (חלקיקים מגנטיים) בעקבות השינויים שאתם מבצעים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, למה מה יקרה אם תהיה נקודת כשל באגזוז ? כולה אגזוז,

או שאתה מדבר על שלדות ? ואז אני מניח שבטוח שכן, כי ריתוך מנופים מחוייב בזה לדוגמא.

• תוכן חדש...