Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית טורים פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 206 שנת 2000 מנוע 1.4 אוטומט

הרכב התחיל בזמן האחרון לקפוץ עם הטורים שלו לבד(כאילו לוחצים גז)הוא יכול לעשות את זה גם בנסיעה וגם בעמידה אבל בנסיעה מהירה לא מרגישים את זה רק בנסיעה איטית או עמידה!

יש לציין שבזמן שהוא עושה את זה יוצא עשן שחור מהאגזוז !ואם אני לוחץ על דוושת הגז הוא מעלה את הטורים בקרטועים!

כשזה מפסיק אחרי כמה שניות הרכ חוזר למצב רגיל ותקין!

זה גם עושה לי לפעמים(לא תמיד) בעיות בהנעה !עשיתי ניקוי מנוע צעדים ובית מצערת לא עזר!

אשמח אם תגידו לי ממה יכול להיות שנובעת הבעיה וכמה בערך עלות התיקון!

תודה!

פורסם

ערב טוב.

יכול להיות בזמן שניקית את מנוע הצעדים פגמת אותו והוא עושה את הבעיה עכשיו.

זה גם נשמע כאילו את עובד על 3 צילנדרים\אינג'קטורים.

האם בזמו שהרכב מקרטע אתה מרגיש איבוד כוח?

אם ענית כן, אז זה אינג'קטור.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
יש לי פיג'ו 206 שנת 2000 מנוע 1.4 אוטומט

הרכב התחיל בזמן האחרון לקפוץ עם הטורים שלו לבד(כאילו לוחצים גז)הוא יכול לעשות את זה גם בנסיעה וגם בעמידה אבל בנסיעה מהירה לא מרגישים את זה רק בנסיעה איטית או עמידה!

יש לציין שבזמן שהוא עושה את זה יוצא עשן שחור מהאגזוז !ואם אני לוחץ על דוושת הגז הוא מעלה את הטורים בקרטועים!

כשזה מפסיק אחרי כמה שניות הרכ חוזר למצב רגיל ותקין!

זה גם עושה לי לפעמים(לא תמיד) בעיות בהנעה !עשיתי ניקוי מנוע צעדים ובית מצערת לא עזר!

אשמח אם תגידו לי ממה יכול להיות שנובעת הבעיה וכמה בערך עלות התיקון!

תודה!

ערב טוב

בעיקרון כל תקלה מסוג זה חייבת להבדק ע"י דיאגנוזיסט באמצעות מחשב דיאגנוזה במוסך. בגלל העובדה שכשזה

קורה גם יוצא עשן שחור ניתן להניח שהתערובת עשירה מאד , ולכן גם המנוע מקרטע בזמן לחיצה על הגז.

מצב זה יכול להווצר למשל בגלל חיישן חןם לא תקין המדמה טמפ. סביבתית נמוכה, הגורמת למחשב ניהול מנוע להעשיר את התערובת. התקלה יכולה להיות גם בחיווט אל חיישן הטמפרטורה, אך כפי שציינתי בתחילת דברי

התופעה יכולה להגרם גם מסיבות אחרות ולכן אין מנוס מבדיקה מסודרת באמצעות מחשב דיאגנוזה.

בכבוד רב

• תוכן חדש...