Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

לפני כשבוע התחדשתי בסט קומפוננט חדש של Rainbow 265SLX Deluxe, המתקין שהתקין לי אותם אמר לי שעדיף לשים אותם על HI PROFILE ואת האחוריים(HELIX ESPIRIT 169) הוא שם לי על LOW PROFILE.

שאלתי היא האם זה נכון מה שהוא עשה? פשוט אני מרגיש שחסר נפח בצליל זאת אומרת הקומפוננט עצמם נותנים צליל מדהים מפורט מאוד ונקי אבל עדיין ההרגשה היא כאילו שמשהו חסר.

תדוה מראש לעוזרים :)

פורסם

:lol:

מי זה המתקין העילג הזה?

LPF זה קיצור ל Low Pass Filter, לא Profile.

HPF זה קיצור ל High Pass Filter, בהתאמה.

אגב, זו צורת חיתוך מקובלת לקבלת במה קידמית והשלמת באס מהרמקולים האחוריים.

אתה יכול להעביר את האחוריים ל Full, ולשמוע את ההבדל בעצמך.

מתחדשת*

פורסם
:lol:

מי זה המתקין העילג הזה?

LPF זה קיצור ל Low Pass Filter, לא Profile.

HPF זה קיצור ל High Pass Filter, בהתאמה.

אגב, זו צורת חיתוך מקובלת לקבלת במה קידמית והשלמת באס מהרמקולים האחוריים.

אתה יכול להעביר את האחוריים ל Full, ולשמוע את ההבדל בעצמך.

זה אני העילג :-P

פשוט לא בדיוק זכרתי איך המתקין קרא לזה בשעת ההתקנה משום מה זכרתי את זה בתור PROFILE,

ותודה רבה על התיקון עכשיו נדע ונזכור :-)

והמתקין דרך אגב הוא מתקין שהומלץ פה בפורום ויש לי רק דברים טובים להגיד עליו ועל איכות העבודה שלו.

אז מה שאתה אומר זה שה נכון מה שהוא עשה? לא כדאי להעביר את הקומפוננט לFull?

• תוכן חדש...