Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע עשיתי לאוטו בפעם ראשונה טיפול מאז שקניתי אותו.

עכשיו בעקרון אני לא מבין גדול , אז שמתי את האוטו במוסך ואמרתי לבחור שצריך לעשות לו טיפול,

בנוסף גם אמרתי שיש לי בעיה של דפיקות חזקות בגלגל הימני קדמי בעיקר בזמן נסיעה בכבישי כורכר.

התקשרו אליי מהמוסך ואמרו לי שהבעיה של הדפיקות זה 'מוט מייצב' לא תקין ויש להחליף זוג.

(שאלתי האם זה לא בעיה בבולמי זעזועים ואמרו לי שלא)

כשהגעתי לשלם , ראיתי שרשום בהערות שהבולמים הקדמיים חלשים - ויש להחליף אותם (ואפילו אמרו לי שהימני קדמי יש בו נזילה),

הלכתי לבחור שדיבר איתי במהלך היום בטלפון וניראה שהוא התפלא שמצאו בעיה בבולמים,

בנוסף הוא גם אמר שהבעיה של הדפיקות נפתרה בגלל העניין של המוט מייצב.

חזרתי הבייתה , ובדרך לרחוב שלי אני כל יום עובר 100 מטר של כורכר שמרגישים בו טוב מאוד את הבעיה, כמובן לא הרגשתי שום שיפור ועדיין הדפיקות היו חזקות.

אם כל זה לא מספיק, הראתי לאבא שלי את החשבון והוא ראה שרשום שהחליפו גם את הנוזל בלמים וגם את הנוזל הגה כח ,

ואמר לי שלא צריכה להיות סיבה להחליף אם לא הייתה בעיה כלשהי. (האם זה נכון?)

מה אני אמור לעשות עכשיו? האם פשוט לקבל את 'העקיצה' של ה1000 שקל בנוסף על העלות של הטיפול?

פורסם

נוזל בלמים ושמן ממסרה חייבים להחליף כל 60K בשגרת הטיפולים

כמו כן החלפת נוזל קרור כל שנתיים

אם לא ידוע לך מתי עשו רצועת תיזמון אז זה הזמן להחליף

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...