Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שלט שחור של yes עם הפרח הכחול באמצע לא מוכן בשום אופן לעבוד מול הטלוויזיה של Goldstar שברשותי. הטלוויזיה משנת 2008, גודל מסך של 21 אינץ', עלתה לי כמה גרושים ולא שווה גם את הגרושים האלה.

בכל מקרה, עברתי על כל הקודים שנותנים באתר של yes ושום קוד לא עובד. סרקתי באופן ידני וגם לא מצאתי את הקוד המתאים, אלא מצאתי קוד ששולט בטלוויזיה באופן חלקי: כשלוחצים (בשלט) על הכפתור של הכיבוי הטלוויזיה משתיקה את הווליום, כשלוחצים (בשלט) על הכפתור של השתקת הקול מופיע הטיימר כיבוי, כשרוצים להגביר את הווליום זה דווקא מנמיך וההפך.

השלט המקורי גוסס ומגיב רק כשלוחצים חזק, לכן תכנות השלט האוניברסלי של yes יכול לעזור מאוד. האם תכנות השלט זאת משימה בלתי אפשרית? האם למישהו יש את הטלוויזיה הזו ויכול לומר מה הקוד (או שרק אני קניתי את הזבל סיני הזה), או לחלופין מישהו שיודע מה עושים במצב כזה?

תודה לכולם :-D.

פורסם

השלטים האלה לא תומכים בכל המכשירים שבעולם ככה שזה לא משהו מפתיע. הם תומכים לרוב בפירמות המוכרות יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

השלט המקורי גוסס ומגיב רק כשלוחצים חזק, לכן תכנות השלט האוניברסלי של yes יכול לעזור מאוד. האם תכנות השלט זאת משימה בלתי אפשרית? האם למישהו יש את הטלוויזיה הזו ויכול לומר מה הקוד (או שרק אני קניתי את הזבל סיני הזה), או לחלופין מישהו שיודע מה עושים במצב כזה?

נסה לפתוח את השלט המקורי ולנקות את המגעים שנמצאים מתחת ללחצני הגומי עם ספריי מגעים או מעט אלכוהול (רפואי, לא וודקה) וצמר גפן. לפעמים זה פותר בעיות כגון אלו שאתה מתאר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

או תפנה ל-YES ותבקש מהם להחליף שלט לכסוף. אולי הוא יתמוך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה רבה לכולם.

ניסיתי את הקודים של LG, עדיין לא עובד. את הקודים של פיליפס אני אנסה מאוחר יותר (הטלוויזיה עובדת ואני לא רוצה להפריע שם).

את השלט השחור של YES אני מעדיף לא להחליף לכסוף, מכיוון שהם רוצים שאני אשלם 56 ש"ח על התשלום וחוץ מזה הוא עבר ניתוח בשבוע שעבר (הלחמתי שם איזה מעגל למשדר אינפרא אדום) והשלט קם לתחייה מחדש. בשלט המקורי של הטלוויזיה אני אטפל גם.

פורסם

התעלקות:

קיבלתי טלוויזיה בשם UNIVERSAL שיוצרה איפשהו בניינטיז, כרגע יש לי את אותה בעיה, לא מצליח לסנכרן את השלט הכסוף של YES. את הקודים שיש באתר של YES ניסיתי, לא עובד. בתמיכה של YES גם לא הצליחו לעזור לי. סריקה כם לא עבדה (אלא אם כן עשיתי משהו לא נכון).

מה שמקשה על העניין, הוא זה שגם אין לי את השלט המקורי.

אשמח אם מישהו כאן מכיר את זה, ויוכל לעזור לי, או גר באיזור חדרה-נתניה והסביבה, ויתרום לי שלט מקורי לטלוויזיה הנ"ל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...