Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמכיר אותי,

מה נשמע ילדודס?חזרתי!

למי שלא כנראה שנגזר גורלכם...

בשבעת החודשים האחרונים טיילתי ושהיתי באמריקות (הדרומית והצפונית) ולמדתי את החיים באותם ארצות לפרטי פרטים(פרו,בוליביה,צ'ילה,ארגנטינה,ברזיל,ארה"ב).

כמובן שאתכם לא מעניינות בנות,מסיבות,או אוכל ביבשות המופלאות האלו נכון?ידעתי!

בשלושת החודשים האחרונים שהיתי ועבדתי בניו-יורק וכך גם למדתי על הרגלי החיים והצריכה האמריקאים,אז נכון ניו-יורק לא משקפת את כלל ארה"ב אבל גם בניו-יורק יש איזון של עוני ועושר (מנהטן מול הארלם).

כשמגיעים למוטוריקה האמריקאים מבינים איכות ומבינים סמל,ככל שזה נוגע לאחיזת כביש,תאוצות,תאוצות ביניים,יחסי העברה,צריכת דלק וכו' וברכבי שטח מרווח גחון,מיגון תחתון,מערכות שונות לתפעול ארבעת הגלגלים וכו',זה מעניין אותם כמו שמעניין אותם המזה"ת.

השוואה קצרה:

בזמן השהות שלי שם התארחתי הרבה פעמים עם חברי אצל משפחתו בניו-ג'רסי הקרובה (מצב כלכלי בינוני עד טוב,אפשר לומר קצת מעל ממוצע) השיחות שלנו על מכוניות גרמו לי להרגיש שישראל היא איפה שהוא בין קמבודיה לאפגניסטן ככל שזה נוגע לאיכות חיים,תיכוניסתית מספרת באדישות שאמא הזמינה לה ניסאן Z כי אח שלה והיא לא יכולים לחיות עם אותו רכב (פולקסוואגן בורה\ג'טה וי.6) והדוד מספר שנגמרות לאישתו 3 השנים הראשונות עם המרצדס והוא שוקל להחליף אבל לא יודע מה כדאי,הטוארג או הקאיין...

כמובן שבשבילו זה קל,700 דולר לחודש במשך 3 שנים ויש לו קאיין,הדלק עולה גרושים ומלהוציא עיניים אין לו מה לדאוג,בניו-יורק כל דקה רואים קאיין וכל חצי דקה רואים X5 שכנראה הוא הרכב הכי נמכר במנהטן ומקביל בשכיחות שאותו רואים לפוקוס בישראל.

הבחורה הצעירה לא יודעת איזה מנוע יש לניסאן או מה ההאצה וכו'... ולדוד היקר לא איכפת מיכולת שטח או כל נתון אחר שתחשבו עליו,הוא חושב על דבר אחד,רכב עם מקום לשתיי הילדות הקטנות שלו שכערך מוסף יישא בגאווה את הסמל משטוטגרט.

אני יודע,מעצבן עד כאב,לא צריך להיות עשיר ולא צריך לחסוך שנים,צריך רק $700 לחודש ויש לך קאיין\קורבט וכל מה שעולה בסביבות $50,000.

מסעות פרסום:

מדליקים טלוויזיה,99.9% מהפרסומות הן לרכבים,פשוט חוויה,אני פתחתי טלוויזיה רק כדיי לראות מכוניות ואילו מכוניות!

פרסומת לריינג' רובר שמכוונת למשפחות צעירות עם תינוק שנהנות מנסיעת כביש רגועה.

פרסומת לקדילאק שכנראה עלתה מיליונים אם לא עשרות מיליונים ולראשונה שודרה בסופר-בול כאשר היא חושפת את הקבריולט החדשה (עשויה בעזרת אפקטים בסגנון הסרט מטריקס).

פרסומת למאזדה 3 המופנת לסטודנטים ממוצעים שמחפשים רכב ראשון ומהרהרים מה לקנות(להזכירכם שסטודנטים בארה"ב הם בני 18).

אין ספור פרסומות למרצדס ואין ספור פרסומות לטויוטה (לפחות 7 פרסומות שונות)וזה עד לפני הפרסומות ללקסוס,והרשימה נמשכת:אקורה,אינפיניטי,פולקסוואגן (פייטון\טוארג),יגואר,לינקולן,ב.מ.וו וכו'...

קונספט קניית הרכב החדש מוצג כאילו לקנות רכב זה סיפור לא יותר גדול מלקנות משהו שמ.כוערת (ג.יפית) מציעה בערוץ 2 ב-19.99 ש"ח בלבד.

על הכביש:

כל מה שנראה על הכביש והוא קטן ממאזדה 6 או מקביל נחשב על ידם כרכב קטן ונתפס כמסוכן ופגיע,המכונית השכיחה ביותר במנהטן היא הלינקולן טאון קאר המשמשת להסעות ונסיעה בה עולה לא הרבה יותר ממונית (שכשלעצמה מאיצה כמו מכונית ספורט וגודלה בערך כמו גודלה של סדרה 7).

רובן של הלימוזינות (90%) מושכרות עם נהג והמגוון רחב (פורשה קאיין,ב.מ.וו X5\7,לינקולן נוויגטור,חיפושית,PT קרוזר,יגוארים,מרצדסים וכו...)

הרכבים הפרטים\ג'יפים הנפוצים ביותר בניו יורק (לפחות למראית עין)הם:ניסאן אלטימה\mureno,יגואר X טייפ,ב.מ.וו 7\X5 לינקולן נוויגטור,קאדילאק אסקלייד,אינפיניטי FX ולקסוס על שלל דגמיה (שהרבה יותר נפוצים שם מטויוטה).

מה שאנחנו לא תמיד מבינים הוא ששום רכב לא מעוצב להתאים לשוק הישראלי וגם את האירופאים והיפנים ישראל מעניינת בדיוק כמו שתאוצת ביניים מעניינת את האמריקאים,פתאום ב.מ.וו 7 נראית סקסית ופרופורציונלית ומאזדה 3 כרכב קטן וצעיר לילדה שקיבלה אוטו ראשון מאבא.

דלק מוטורס צריכה למכור את ה-3 כרכב צעיר לאדם המקריח שכבר יש לו ילדה שאוטו ראשון בשבילה יהיה סוזוקי סוויפט 88' וגם זה יהיה אחרי הצבא אם בכלל (מדובר בהכנסה ממוצעת שוב למראית עין).

למרות זאת מצליחות מספר מכוניות לבלוט למרות שאינן עולות הרבה וכמעט כולן יפניות כאשר ניסאן\אינפיניטי נושאת על דיגלה להיות מוציאת העיניים הראשית.

אני לא ארחיב יותר מכך על סיבות להבדלים פה ושם כי פועל יוצא מכך יגרום לי ולנו להיכנס לפוליטיקיה ולחרוג מהנושא שהוא רכב ומשמש אם תרצו או לא מקום מפלט בין הבודדים שנותרו לנו כדי להנות או לפחות לחשוב על משהו מהנה.

ACURA TL

,מבוססת על האקורד האירופאית וניראת על הכביש כמו הנשק הכי טוב של היפנים מעולם מול המתחרות האירופה,270 כ"ס כאשר היפנים טוענים במסע הפרסום שמדובר ברכב עם מערכת הבידור המשוכללת בעולם,היחידה שמגיעה עם DVD.

tl_wall2_int_800x600.jpg

INFINITI FX45\35

לראות אותה על הכביש זה דבר מרשים בהרבה מלבהות בתמונות,למרות שמרווח הגחון הוא לא זה של מכונית ספורט היא לא נראית הרבה יותר גבוהה מ-911 ותאמינו או לא אבל הצליל שהיא מנפקת אפילו בעמידה קרוב לזה של אופנוע כבד או מכונית על (מה עשו לה שם במערכת הפליטה?)

חובה לבדוק את האתר האמריקאי http://WWW.INFINITI.COM

gal_fx45_lrg05.jpg

רק להתרשם מהבדל ההיצע וכדי להבין כמה רחוקה ישראל מארה"ב (המרחק הרבה יותר גדול מישראל ומדינות מזרח אירופה),כנסו ל-http://WWW.NISSANUSA.COM

נתראה יום שישי!

ACURA TL.jpg

פורסם

תשמע אני מבין אותך במאה אחוז ההורים שלי נמצאים כרגע בארה"ב יש לנו דירה שם..

החיים שם זולים קלים חסרי דאגות וכל מי שאוהב מכוניות זה גן עדן בשבילו כי אפשר להשיג שם הכל לעשות עם המכונית מה שאתה רוצה אף אחד לא יגיד לך עד שאתה מגיע ל650 כוח סוס ואז אתה צריך לעבור איזה פיקוח [ ככה זה לפחות במישיגן איפה שחברים שלי גרים]

יש מסלולי דראג חוקיים שאפשר ללכת ולהתחרות [אני אישית הייתי במישיגן באחד היה מדהים] אנשים מחליפים מכונית כל שנה עד שנתיים עם טרייד אין ומשלמים חודשי על האוטו [אין שם דרך אחרת :lol: ]

בלי קשר... ניו יורק זה לא דוגמא לארה"ב אני מאמין שיצאת קצת מהאזור הזה אז הכל משתנה [ההורים שלי גרים בוושינגטון] אבל גם שם הרבה מכוניות יפות יש גם משופרות ענתיקות הכל פשוט הכל... שאני נסעתי במישיגן בסביבית דטרויט אתה רואה בכבישים מכוניות קונספט שיצאו לכבישים לניסוי כמובן שחצי מהמכונית מכוסה בשחור אבל זה מדהים...

בעיקרון אין לי מילים לתאר את החוויה שם אבל לכל ילד בן 16 יש מכונית איזה שהוא רוצה..

החלום שלי! אני רוצה לארה"ב!

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

ברוך שובך :beerchug:

עכשיו יציאה מהפנטזיה וחזרה למציאות זה החלק הקשה ביותר... בהצלחה :wink:

ומה אם קצת תמונות? לא יתכן ש-7 חודשים נעלמת ולא תשוב עם תמונות (וסיפורים)!

יאללה לשפוך, שנקנא קצת (הרבה) :yum:

Finger's gonna kill me.

פורסם

אלי כשהית בארה"ב התקשרו מהתוכנית "G10" ואמרו שהם טעו במדידת הזמנים שלך ,

זכית באוטו!!!! מזל טוב!!!! :twisted:

מה עם הקליאו? אבא שלך טיפל בה כראוי?

או שחזרת הביתה וראית על כל האוטו עלים שכבר אין להם חשק להתקע בין הווישרים לחלון?

פורסם

ברוך השב אלי.

כמו שסבא שלי אומר.

"אתה לא תבין למה עלינו לארץ הזאת"..... הוא צודק.

על כל מקרה אני מקווה עוד שלוש שנים לעשות בדיוק את אותו הדבר כמוך, יש לך אולי טיפים? על קצה המזלג ככה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

וואלה נהניתי לקרוא, בקיץ שעבר הייתי באמריקה חודש, תמיד הייתי נדהם מהמכוניות הנפוצות כמו לינקולן ומוסטאנגים וקורבטים שפה בארץ נחשבים כנדירים....

נזכרתי שראיתי פרסומת של דודג' אני חושב שרואים אמא אבא ובן באים לקנות מכונית בסוכנות ומציעים להם ג'יפ אם 7 מקומות.....

פורסם
אלי כשהית בארה"ב התקשרו מהתוכנית "G10" ואמרו שהם טעו במדידת הזמנים שלך ,

זכית באוטו!!!! מזל טוב!!!! :twisted:

מה עם הקליאו? אבא שלך טיפל בה כראוי?

או שחזרת הביתה וראית על כל האוטו עלים שכבר אין להם חשק להתקע בין הווישרים לחלון?

אם הייתי זוכה באוטו הייתי מוכר ומשתמש בכסף לטוס מפה עד השבוע ללימודים בחו"ל.

אבא שלי החליט ששחור הולם את הקליאו הרבה יותר.

כשראיתי אותה בנתב"ג חשבתי שכמו שהדבר הכי חם בארה"ב הם ג'נטים נוצצים בישראל האופנה היא ג'נט בצבע הצמיג.

יום שישי מתחיל ב-7:00 תהליך שיחזור,המטרה:להוכיח כמו ברישיון שהרכב כסוף.

בקשר לתמונות:לקחת דיגיטלית לדרא"מ פרושו להוציא את עצמך להורג לכן לצערי התמונות נמצאות ב-13 אלבומים (אני אביא למפגש) ותמונות מארה"ב עד צריך לפתח.

GILAD-יש לי טיפ אחד בעיקרון הוא יותר כמו הדרך שלי להוסיף לך שנות אושר ואריכות ימים:

אל תחזור!

ואם כבר החלטת לחזור תשנן לעצמך את העובדה הזו בכח כל עד אתה שם,מצד שני אם המצב ימשך כך אין מה לדאוג לא יהיה לאן לחזור (דברים שרואים משם לא רואים מכאן...).

אחרי סיבוב בכורה בקליאו אני עדיין שמח שנושרות לי שערות בכל לחיצה על הדוושה וזה כנראה הדבר היחידי שגורם לי להצליח לחייך כרגע (אני אילם ביומיים האחרוני...)

פורסם
[

אחרי סיבוב בכורה בקליאו אני עדיין שמח שנושרות לי שערות בכל לחיצה על הדוושה וזה כנראה הדבר היחידי שגורם לי להצליח לחייך כרגע (אני אילם ביומיים האחרונים...)

אני לא יודע אם אנחנו מתכוונים לאותו הדבר.אבל השורה הזאת כלכך נכונה לגבי,כל פעם שאני חוזר מטיול מוצלח.

האילמות הזאת היא תוצאה של התנגשות בין השמחה והרוגע לבין החזרה למציאות פה.

גלעד M

4 וחצי בבוקר.

בוקר טוב!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

צר לי לעשות את זה אבל אתם ממש חיים בסרט!

כל אחד ממכם שהלך לשם הלך עם חבילה של כסף או נשען על כספי דודים מליינים שיש לו!

אם הייתם הולכים במטרה לעבוד+לחיות טוב+ לחסוך הייתם מתים מרעב!

אכן תנאי המחייה יותר קלים יותר טובים ויותר כיפיים אבלללל בשביל להנות ממש צריך שיהיה לך תחת! ושאני אומר תחת זה תחת מבחינת כסף! אני גם הייתי שם פעמיים כבר,

פעם אחת בחופש הגדול ובפעם האחרונה במשך 4 חודשים בניו יורק!

ואני שוב חוזר ואומר ומסכם-- החיים יפים רק לאלו שיש להם פרנסה!

קובי!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אכן תנאי המחייה יותר קלים יותר טובים ויותר כיפיים אבלללל בשביל להנות ממש צריך שיהיה לך תחת! ושאני אומר תחת זה תחת מבחינת כסף! אני גם הייתי שם פעמיים כבר,

קובי!

מה שאתה אומר בעיקרון תופס לגבי כל מקום בעולם...

מה שיפה בארה"ב [ניו יורק לא ממש נחשבת אני יסביר בהמשך ההודעה] זה שאם אתה עובד קשה אתה תחייה טוב אם אתה עצלן אתה תאכל חרא ותקלל את היום שבאת...

אפשר לעבוד ולחסוך שם רק צריך לעבוד קשה זה הכל... ניו יורק יקרה כמו ישראל אם לא יותר שם זה ממש לא דוגמא לארה"ב אחוז הזרים שמה הוא ענק ולא ממש מייצג את ארה"ב ומקדונדלס עולה כמעט כמו בישראל בעוד שבדרכים הוא עולה דולר ו99 סנט... ככה גם זה הכל ממצלמות דיגיטליות או בעצם כל דבר שאתה קונה וגם מכוניות...

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

קובי!

בגלל שמדובר בפורום רכב אז אני לא אכנס לכלכלה וחישובים אבל אני לא נמנה עם אותם אלו שיש להם דודים מליינים,נכון כתייר ההוצאות אדירות אבל כאדם שעבד שם אחרי חודש עבודה יכולתי (אם לא היו לי הוצאות שכירות\חשמל\אוכל וכו'...) לקנות סיוויק 95' אבל אם היתה לי אותה עבודה בארץ זה לא היה מספיק לשכירות שלא נדבר על אוכל והוצאות נילוות.

בשביל לקנות פורשה צריך לעבוד בכל מדינה אבל בארץ צריך להיות באלפיון העליון כדיי להרשות 911,שם (ובעד מדינות) צריך רק לחכות כמה שנים,אפילו לא,בשביל בוקסטר מספיק שיהיו לך 600-700 דולר בחודש לחברת הליסינג ונגמר הסיפור.

הטענה שלך שמישהו "חי בסרט" היא ילדותית,בתור אחד שהיה בארצות הברית תקופה ארוכה היתה צריך לראות מספיק עושר מוטורי כדי להבין ששם יותר קל,נכון,בתור אזרח זר שבא לארה"ב ההתחלה קשה אבל תואר אקדמאי שם פותח את כל הדלתות.

נתקלתי במספיק X5\ML של חשמלאים או שיפוצניקים שקיפלו מושבים אחוריים ומשתמשים ברכב לעבודה,מקביל לקנגו אצלנו.

לסיכום:

תבחרו ב-PAYMENT ESTIMATOR ב-STEP 2 את ה-COOPER S וב-STEP 3 את האפשרות LEASE (ליסינג) תראו כמה צריך לשלם כל חודש .

REST MY CASE.

http://www.mininyc.com/frameset1.asp?link=newcars&main=payment_calculator

• תוכן חדש...