Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתחיל לחפש DVD 2DIN וכנראה אלך על ALPINE, הבנתי שדגמים מסויימים יכולים לשלוט על הפרוססור ע"י חיבור הכבל אופטי, ראיתי שני דגמים אחד 502 ואחד 505, מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ובכלל להבין איזה דגמים אני צריך לחפש (חוץ מ502 ו505).

אם אביא מאירופה לא תהיה לי בעיית תדרים, אך אם אביא מארה"ב אצטרך לעשות כיול, מישהו יודע כמה עולה הכיול?

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

כל המכשירי הדאבל דין האחרונים (וגם לפני) של אלפיין שולטים על הפרוססור. ההבדל הגדול בין ה505 ל-502 היא יחידת ניווט נשלפת והופכת לניידת.

אם אתה מביא מכשיר מאירופה אז אין בעיה. אם תביא מכשיר מארצות הברית אתה כמובן תאלץ לכייל את המכשיר. ניתן לכייל את המכשיר (505 או 502) באופן מלא (טיונר ושיטת שידור).

הכיול באפריל טקליין יבואנית אלפיין עומד על סכום לא קטן של 1500-1800 שקל!!! אם תחליט להביא מארצות הברית את ה-505 (בסביבות 700 דולר) דבר איתי אוכל לדאוג לכיול במחיר הרבה יותר טוב.

לחבר הפורום tomerR יש מכשיר כזה שעבר כיול.

פורסם

יוסי, תודה רבה!.

עזרת מאוד.

שבת שלום

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...