Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
tאני מדבר על אוטו עם פאקינג 116 אלף קמ!!!!!!!!!

שטופל כל 10 אלף קמ בלי חיסכון!!!!!! יש היסטוריית טיפולים מלאה...

משאבת דלק הלכה אחרי 11 שנים הנבלה מעיזה ללכת ? בושה !.......חיישן סיבובי מנוע הלך להביא לך רכבי 2009 שהלך אצלהם אחד כזה ? אז הלך חיישן, WOW, מנגנון מגבים הלך מחלה ידועה של הדגם, מאוד מעצבן, ועולה כמה ? 250\300 שקל ?,ממיר קטליטי הלך אורך החיים של ממיר קטליתי ממוצע זה 5 שנים \ 80 אלף קילומטר, זה שאנשים מחקים שהוא יתפרק, זה סיפור אחר, ואצלך הוא התפרק השם ירחם אחרי 6 שנים מרגע שהוא גם ככה לא עובד, חייישן טמפ הלך אכן, תקלה אופיינית שהולך פעם בחיים של גולף לרוב, כמה עולה ? 160 שקל ? ,לא נראה לי הגיוני מאוד מבאס,וכן אחי צוחק עליי יש לו טויוטה 2001 עם 0 תקלות אני רציני 0 תקלות!!!!!!!!! והייתה במוסך במשך 9 שנים פעמיים להחלפת שמן וזהו......אז זה קצת מעצבן!!!!!!!!

מנית פה תקלות בשווי נגיד אם הגזמנו, 6 אלף שקל - לרכב במהלך 11 השנים שהוא על הכביש ? כמה זה ? 500 שקל בשנה תחזוקה, באמת, קטסטרופה !

טויוטה יקירי אכן רכב אמין היתה לי קורולה 94, ראב 4 שנת 97, אוונסיס 2001, לאנד קרוזר שנת 2005.

אני אתן לך תמצית קטנטנה, באמת קטנה אני יכול להמשיך ככה עד 2 דפים קדימה.

• מה עם דוושות גז תקועות שמשגרות אותך לעץ ? בא לך בטוב ? איזה מהתקלות שמנית בגולף גובל בסכנת חיים מיידית ?
  • מה עם תקופות אפלות של הרכבה בתורכיה, ואיכות פלסטיק של TATA ? מתגים שנופלים מהמקום יומיים אחרי שיצא מהחברה !!
  • מה עם נגיד RAV4 שנת 97, שהלך לו גיר אחרי 24 אלף קילומטר, ולאחר מכן עוד יצא RE-CALL על הרכבים האלו, בנוגע לגיר.
  • מה עם גיר רובוטי לא ראוי למאכל אדם, שבלתי אפשרי לחיות איתו התנהלות יומיומית עד כדי שטויוטה הפסיקה יצור שלו ?
  • מה עם מושבי עור שנקרעים אחרי שנתיים (לאנד קרוזר שנים 2005 \ 2008 דגם לוקצ'רי) ? (ותברר, ככה זה אצל כולם)
  • מה עם מדחס מזגן שהלך בלנד קרוזר שנת 2005 אחרי 39 אלף קילומטר ושנתיים על הכביש ?

להמשיך או שמיצינו ?

אין רכב מושלם, אין רכב שלא רואה מוסך נקודה עד סוף החיים, זה לא קורה.

VW מתוחזקת בצורה ראויה תעביר אותך תקלות שיחסית פתרונן פשוט, עלות פתרונן זול באופן יחסי,

מנגד תקבל פינוקים שלא תקבל ברכב אחר, בטח ובטח לא בשנתונים האלו

המקבילה של הגולף זאת קורולה לצורך העיניין,

קח קורולה 98 מול הגולף שלך

נעשה טבלה קטנה :

גולף - קורולה (שנתון זהה)

בקרת אקלים דיגיטאלית - מזגן מכאני

4 כריות אוויר - אחד אצל הנהג

4 בלמי דיסק - תוף אחורי

מערכת ABS דור 3 - לרוב אין, ומתי שיש דור 2 גרועה למדי

רמת גימור פנים גבוה - פלסטיק זול ובסיסי

ויש עוד דברים קטנים שעושים המון,

לדוגמא תאורת פנים עם השהיה בפתיחה וסגירה, מול תאורת ON\OFF פשוטה

תאורת פנים בפתיחת סך שמש,

תאורת תא כפפות בפתיחה

מתקן כוסות נשלף

דלתית מיכל דלק חשמלית

מערכת התראה ויזואלית קולית לנסיעה עם בלם יד

הבנת את הנקודה ?

המשך יום נעים :)

פורסם

בן, התקלות שמנית הן מצחיקות ועלותן זניחה. (ממיר קטליטי יקרה בכל רכב ובמקרה שלך פשוט ביטלת אותו וזה לא עלה לך שקל)

בוא נחכה עוד 3 שנים ונראה מה יקרה ברכב של אחיך כשיהיה באותו גיל.

לגולף זמינות חלפים גבוהה מאוד ,גם תחליפיים גם מקוריים וגם OEM זהים למקוריים, והעלויות לא יקרות.

לאמא שלי היתה קורולה 01 וכעת קורולה 05, ועם יד על הלב : עלויות האחזקה והטיפולים אסטרונומיות יחסית לגולף 1600 ואפילו יחסית לגולף GTI. (טיפול קטן במחיר של 4 ספרות? למה מה קרה?)

עתיד אפילו לא פירט את כל ההבדלים שקיימים בין הדגמים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבנאדם חושב שהאוטו שלו מלא בעיות, אז שיחליף. לי יש רכב זהה ולמרות שהוא כמובן אינו מושלם, להבנתי ומתוך נסיון עם לא מעט מכוניות, הוא מגלה אמינות ועמידות בהחלט טובים אם לא למעלה מזה. אבל לכל אחד כמובן הזכות לדעתו ותפיסת עולמו הפרטית.

פורסם

ברור שזכותו להחליף, הבעיה היא שמה שהוא לא מבין שברכבים בני 10 פלוס מינוס הוא לא יקבל אמינות מוחלטת.

פסיק פה ופסיק שם זה לא משהו שאמור לגרום לבן אדם למכור רכב. זה לא שהוא נתקע איתו בלי סוף או שהרכב לא מניע.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב ירדתי על הרכב מספיק, אני מאוד אוהב את הרכב,זה לא העניין,ויעדיף אותו על כל טויטה וכו אם גם תהיינה לו מליון תקלות.

אני חושב שסתם הכשילו אותי טסט. על נזילת שמן לא היה ולא נברא,והרכב מרגיש ונוסע בידיוק כמו שקניתי אותו לפני שנתיים וחצי.

סתם הייתי עצבני,לא אחליף ולא רוצה למכור!

כנל לגבי תותבים למשולשים. אני אלך לרון ,פשוט לא יצא לי עדיין ואז אקבל תמונה מהימנה ומדוייקת.

פורסם

אתה בא ושופט רכב בן 11 שכלל לא עשה בעיות לא שיגרתיות תקן ודי הרכב בסדר גמור

אתן לך דוגמא קטנה יש לי אונו שעושה הרבה יותר בעיות אבל בנינו מה אפשר לצפות מרכבים בגיל בר מצווה?

במקרה שלי האונו בן 21 עוד חודשיים אבל עזוב אותה בצד היא ניפלאה כמובן מחירי חלפים זולים ורכב מדהים לאחר השיפור שלו.

הרכב שלך פרפקט טפל בהכל פעם אחת ועשה ישור קו אינטנסיבי ולא תיתקל בבעיות לתקופה ארוכה זה המתכון היחיד לרכבים בגילאים האלה.

שיהייה ערב טוב אסף.

פורסם
טוב ירדתי על הרכב מספיק, אני מאוד אוהב את הרכב,זה לא העניין,ויעדיף אותו על כל טויטה וכו אם גם תהיינה לו מליון תקלות.

אני חושב שסתם הכשילו אותי טסט. על נזילת שמן לא היה ולא נברא,והרכב מרגיש ונוסע בידיוק כמו שקניתי אותו לפני שנתיים וחצי.

סתם הייתי עצבני,לא אחליף ולא רוצה למכור!

כנל לגבי תותבים למשולשים. אני אלך לרון ,פשוט לא יצא לי עדיין ואז אקבל תמונה מהימנה ומדוייקת.

בדוק נזילה מאטם עליון. זה לא דבר מאוד נדיר בגיל הזה וגם לא עסק יקר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...