Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי אודי a3 שנת 98 היום בבוקר החלפתי מנוע לסנרוף המנוע הוא מקורי חדש אותו דבר בדיוק , הכל עובד כמו שצריך הבעיה שהוא לא עולה למעלה עלה רק נפתח ונסגר , את המנוע אני החלפתי לבד (כמה דקות עבודה) .

שימנתי בבוקר את הצירים של הסנרוף , לא עוזר .

יש למישהו רעיון מה קרה?

פורסם

בדקתי הכל תקין , עדכון: עכשיו אחרי משיכת הסנרוף למעלה (בכוח) הוא עולה ממש קצת , אבל עדיין הוא לא עולה כמו שצריך ...

יכול להיות שצריך לכוון אותו פשוט אחרי החלפה של המנוע? אם כן אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד .

פורסם

אמורה ליהיות אפשרות להזיז את החלון בצורה ידנית על ידי מפתח אלן. תבדוק האים בצורה זו החלון מגיע למצב עליון.

האם זו הבעייה שבגללה החלפתה מנוע?

כמה זמן החלון היה במצב "לא תקין"?

פורסם

אתה צודק , בעזרת המפתח אלן החלון זז למעלה ומגיע למצב העליון , החלפתי את המנוע כי המנוע הקודם פשוט לא עבד יותר (נשרף) , החלון היה במצב לא תקין משהו כמו חודש .

מה ששמתי לב כרגע הוא כיודע באודי בשביל לפתוח את הסנרוף ולסגור זה עובד על כפתור עגול כזה שצריך לסובב אותו , עכשיו כשאני מסובב את הכפתור על החצי הסנרוף נסגר ולא עולה (הוא אמור לעלות ממש טיפה כדי שהיה ישר) אבל שאני כשאני מסובב את הכפתור למצב עליון הוא כן עולה אבל הוא עולה רגיל - הוא ישר זאת אומרת , לדעתי הבעיה שצריך לכוון את הכפתור אני צודק לדעתכם?

• תוכן חדש...