Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קובי

כעקרון אתה צודק ,אבל במסגרת מועדון שבו מרוכזים כל הנפגעים אתה בהחלט יכול לתבוע אפילו כתביעה יצוגית

ליוס יש את הסלולר שלי

תודה

דני

המחיר חייב להיות לפי חשבונית קניה מקורית ואמיתית, מחירון קראוס יקר להחריד ולא משתמשים בו כלשונו בעולם אלא הרבה פחות מהמומלץ צריך להפסיק לדבר עליו אנחנו משחקים לידי המכס כמו ילדים קטנים, יש לי את המחירון מרמה 4 ומעלה אף אחד לא ישלם סכומים כאלה שרשומים שם, ניתן להשוות בקלות וזה מה שעשיתי, התוצאות מדאיגות. יוס

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש להפנות את כל החצים למר אריה זלוטין,לא יתכן כי אדם אחד יחליט החלטות דרקוניות ובמכס יקבלו זאת,ככזה ראה וקדש.ואין מה לעשות.דבר ראשון יש להפסיק ליבא רכבים,ציבור המיבאים הפך להיות פרה חולבת של שלטונות המכס,אם יפסק היבוא לא יכנס כסף לא למדינה ולא למר זלוטין(שיורה לעצמו ברגל).כמו בכל דבר אם יש מונופול לאדם אחד אז הוא יכול להתעמר בציבור שלם ללא דין ודיין.צריך להיות מנגנון שמפקח על אדם כזה ומגביל אותו.עוד דבר שיכול לעזור הוא ביצוע שמאות לפני היבוא ע"י גוף מקובל על המכס בכדי לא להיכנס למלכודת לאחר שהרכב כבר כאן.

ואם מר זלטין ימשיך כך לא ישארו לו לקוחות.

פורסם
הצעה-

חבר'ס, אני מציע שבמקום להחזיר את הגלגל לאחור ננסה להוציא מתוק מעז.

עובדות-1 מעולם לא ענין את המכס מה המצב האמיתי של הרכב.-בדקו מראה חיצוני כללי

2- במככס גם מעולם לא היו בעלי מיקצוע שיכלו להעריך מצב רכב לאשורו.

3- ההערכות התבססו על הערכת מצב הרכב באופן כללי-חיצוני

קשה לי להאמין, אפילו עם כל ההיתלהמות והאיומים בתביעות שניתן יהיה להחזיר את הגלגל לאחור.

אז מה כן?

לנסות להשפיע על איכות בדיקת רכב. יש הגיון בכך שישתמשו במומחה לצרך הענין. אבל...אם כבר מומחה, נא להכניס לבדיקה את הפקטורים הבאים-

בדיקה רצינית של מצב מכני של הרכב. באמת..לא יתכן שיערכו רכב עם מנוע דפוק, אבל צבע יפה במחיר יקר. לא יתכן שיערכו צבע שניראה יפה אבל רקוב מלמטה במחיר גבוה. אם כבר הערכת מומחה, אז הערכת מומחה.

ניראה לי שיהיה קשה להתמודד עם טיעונים כאלה.

אריה

יש טעם בדבריך, לקחנו את זה בחשבון בטיעונים שלנו. יוס

פורסם
ברצוני רק להוסיף למומנט המתגבר, לעודד את כל הנוגעים בענין להתאחד ולעצור את ההפקרות. יש גבול לכל תעלול. לא ייתכן שמנגנון מכס במדינת חוק יתנהל כמו חצר עותומנית.

על הג'וליה שלי שילמתי יותר מכס כשהיא יצאה מישראל (בדיקת מכס 762 שח+מעמ) מאשר כשהיא נכנסה לבריטניה (10% מערך מוצהר).

תודה על העדוד, חן חן יוס

פורסם
צריך לכתוב מכתב למכס שאנו מגבים אותם ב 100% למצות את הדין עם העבריינים הללו שמשליכים רפש בצבור ישר ואמיתי. יוס

רעיון נפלא ,

אולי אפילו מועדון החמש יוכל להציע את עזרתו במקרים כאלו למען מיגור התופעה , אם רוב האנשים ישרים , למה צריך לסבול בגלל כמה עשבים שוטים ?

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
רעיון נפלא ,

אולי אפילו מועדון החמש יוכל להציע את עזרתו במקרים כאלו למען מיגור התופעה , אם רוב האנשים ישרים , למה צריך לסבול בגלל כמה עשבים שוטים ?

ירון

לא המקרה האחרון ולא המקרים הקודמים מהווים עילה לגזילת כספם של אנשים הגונים שבמיטב כספם רוכשים רכב ומגשימים את חלומם.אני רוצה לומר לציבור חובבי הרכב שלא יהיו מודאגים . בימים אלו קבוצה של אנשים שנמצאים בתהליכים של יבוא רכבם שוקדים ביחד עם שני עורכי דין ושמאי מהשורה הראשונה על ניסוח הנקודות הבעיתיות(יש רבות כאלו)כדי להכין את הרקע לתביעות משפטיות שעתידות להיות מוגשות במיקרים של גזילות שומה.אין לי ספק שבמכס יבינו מתישהו שהחוק במדינת ישראל חל גם עליהם.

פורסם

המשך דיווח

המכס הודיע לעמיל המכס שלי כי הרכב יעבור בדיקת שמאי. (לא מפתיע)

הודעתי שאני דורש להיות נוכח בבדיקה.

הבקורת תיערך ביום ראשון הקרוב

אמשיך לעדכן

מירוצי מכוניות

פורסם

א. דני לוי - בהצלחה.

ב. לגבי הכתבה - השורה המעניינת מבחינתי היא "מדינת ישראל חייבת לפי האמנה עם השוק המשותף להכיר בחשבוניות המגיעות ממדינות השוק, וזאת אם אין בהן סטייה מהותית מהמחיר האמיתי של הרכב. חובת ההוכחה לערך השונה, כך הם טוענים, מוטלת בכל מקרה על רשות המיסים".

מעניין :roll::roll:

פורסם
המשך דיווח

המכס הודיע לעמיל המכס שלי כי הרכב יעבור בדיקת שמאי. (לא מפתיע)

הודעתי שאני דורש להיות נוכח בבדיקה.

הבקורת תיערך ביום ראשון הקרוב

אמשיך לעדכן

יש לך מחירון מעודכן לקחת איתך ?

בתחילת המחירון יש הסבר מפורט כיצד מגיעים לכל רמה לדעתי זה יעזור במידה ויהיה ויכוח בינך לבין השמאי

בהצלחה ירון

פורסם

ירון

אין לי מחירון ,אשמח להעזר בך אם תהיה מוכן להשאיל לי

אני מבסס את קביעת המחיר לפי החשבון ששילמתי,אישור משרד הרישוי הניו יורקי ששם החזיר המוכר את מספרי הרישוי ומילא מסמך עם סכום המכירה, ומצבו הפיזי של הרכב שמעולם לא שופץ.

מעבר לזה אני בעל מקצוע בתחום,שמאי צבאי, להסתכל על רכב אני יודע, אם זה יעזור? לא יודע נראה.

תודה

מירוצי מכוניות

פורסם
ירון

אני מבסס את קביעת המחיר לפי החשבון ששילמתי,אישור משרד הרישוי הניו יורקי ששם החזיר המוכר את מספרי הרישוי ומילא מסמך עם סכום המכירה, ומצבו הפיזי של הרכב שמעולם לא שופץ.

מעבר לזה אני בעל מקצוע בתחום,שמאי צבאי, להסתכל על רכב אני יודע, אם זה יעזור? לא יודע נראה.

תודה

המתח הורג אותנו...

באיזה רכב מדובר?

פורסם
ירון

תודה

המחירון לא יעזור, יש לי את המחירון, המחירון מגיע עם דיסק dvd המסביר איך לדרג רכב, אמנם הוא לא יורד לפרטים ממש, מדרגה 6 עד דרגה 3 ישנם תת דרגות, לדוגמא: רכב בדרגה 4 ע"פ מצבו ניתן לדרגו 4 תחתון או 4 עליון, המחיר הנתון הוא לדרגה 4 הגבוה, כך כל הדרגות למעט 1, 2, דרגה 2 הוא רכב ששופץ ברמה גבוה איכותי ונראה מעולה, אך יש לו בלאי מינורי, או רכב שמור בטרוף שעבר עד 10,000 מייל לא יותר, זה ציתות מהספר. בנוסף הוא מציין שרכב בדרגה 3 הינו רכב פנטסטי עם בלאי סביר מאד והמרכב מלמטה נקי מאד, מבריק ללא חלודה ומטופל מעולה והצבע ברוב הרכבים מקורי ומעולה, רכבים אלו משתתפים באירועי תצוגות שונות, שוב ציתות. לכן כל בעיה או רג'קט נוסף כמו חלודה או צבע קצת דהוי או ניקלים פנים הרכב מכניכה אפילו מינורי וכו' יורד לדרגה 4 ומטה, שוב ציתות. אנני מציע להסביר לזלטין ולבוא עם הספר, 1 זה לא ישנה, ההוראות מהמכס ברורות והוא לא יסטה מהן. 2 כמה שהוא פחות ידע יותר טוב לנו בבית משפט. בהצלחה יוס

פורסם
ירון

תודה

אשמח לתת לך את המחירון , בתקווה שזה יעזור

אנא צור עימי קשר בשעות הערב (אחרי 21:30 ונוכל לתאם 050-8899462)

המחירון לא יעזור, יש לי את המחירון, המחירון מגיע עם דיסק dvd המסביר איך לדרג רכב, אמנם הוא לא יורד לפרטים ממש, מדרגה 6 עד דרגה 3 ישנם תת דרגות, לדוגמא: רכב בדרגה 4 ע"פ מצבו ניתן לדרגו 4 תחתון או 4 עליון, המחיר הנתון הוא לדרגה 4 הגבוה, כך כל הדרגות למעט 1, 2, דרגה 2 הוא רכב ששופץ ברמה גבוה איכותי ונראה מעולה, אך יש לו בלאי מינורי, או רכב שמור בטרוף שעבר עד 10,000 מייל לא יותר, זה ציתות מהספר. בנוסף הוא מציין שרכב בדרגה 3 הינו רכב פנטסטי עם בלאי סביר מאד והמרכב מלמטה נקי מאד, מבריק ללא חלודה ומטופל מעולה והצבע ברוב הרכבים מקורי ומעולה, רכבים אלו משתתפים באירועי תצוגות שונות, שוב ציתות. לכן כל בעיה או רג'קט נוסף כמו חלודה או צבע קצת דהוי או ניקלים פנים הרכב מכניכה אפילו מינורי וכו' יורד לדרגה 4 ומטה, שוב ציתות. אנני מציע להסביר לזלטין ולבוא עם הספר, 1 זה לא ישנה, ההוראות מהמכס ברורות והוא לא יסטה מהן. 2 כמה שהוא פחות ידע יותר טוב לנו בבית משפט. בהצלחה יוס

למה אתה חושב שכמה שידע פחות עדיף , ולמה צריך להגיע למשפט. אם הוא ידע ויתן הערכות נורמליות , זה כל מה שצריך ...

ההוראות מהמכס הן אכן ברורות : חשבונית מס , או הערכה של שמאי (ערך הטובין ) הגבוה מבין השניים , כאשר אם החשבונית היא עד 10% פחות מערך הטובין , החשבונית נלקחת בחשבון.

המטרה של השמאי היא לקבוע את ערך הטובין בלבד .

ירון

• תוכן חדש...