Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכרטיס הוא של ATI.

בדקתי את העניין והתברר לי שלא מופיעים קווים כאשר אני מפעיל את המחשב על הכרטיס מסך שבנוי על הלוח.

הרמתי טלפון לחנות והזמינו כרטיס, ויחליפו לי שבוע הא כנראה.

אם כי הבחור בחנות חושד שאני עושה אובר קלוקינג כי הוא נאלץ בעבר להחליף לי שתי מעבדים, והארד דיסק ועכשיו גם כרטיס מסך. (אני ממש לא מתעסק עם אובר קלוקינג)

החליפו לך מעבדים?

אין כזה דבר להחליף מעבד.

יש לך משהו דפוק במחשב.

או הלוח או הספק שדופק הכל

אייל

פורסם
תופעות כאלה נובעות מבעיה בזכרון של כרטיס המסך ו/או תקלה בדרייבר.

של איזה יצרן הכרטיס שלך (אני יודע שזה ATI אבל הם כבר לא מייצרים כרטיס אלא רק Chipsets)

זאת בעיית זכרון.

מתי ATI הפסיקו לייצר כרטיסים?

לפני כמה שנים - ולכן היום יש הבדל גדול בין כרטיסי ATI שמיוצרים ע"י חאפרים (ולכן הם גם זולים ובאים רק עם שנה אחריות) ובין הכרטיסי המיוצריפ ע"י יצרנים מוכרים ( ASUS, GIGABYTE לדוגמא ) הנהנים מאחריות של שלוש שנים בד"כ והם באיכות גבוהה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הכרטיס הוא של ATI.

בדקתי את העניין והתברר לי שלא מופיעים קווים כאשר אני מפעיל את המחשב על הכרטיס מסך שבנוי על הלוח.

אם כי הבחור בחנות חושד שאני עושה אובר קלוקינג כי הוא נאלץ בעבר להחליף לי שתי מעבדים, והארד דיסק ועכשיו גם כרטיס מסך. (אני ממש לא מתעסק עם אובר קלוקינג)

החליפו לך מעבדים?

אין כזה דבר להחליף מעבד.

יש לך משהו דפוק במחשב.

היתה בעיה של קצר במחשב (כתבתי על זה הודעה פה בעבר - על זה שהמחשב היה נכבה כל כמה דקות). לא היה ברור במעבדה מה החלק שגורם לכך. התברר שהמעבד וההרד דיסק קיצרו ביחד. (זה לפחות מה שהם הסבירו לי)

נקווה שהכל הסתדר סוף סוף.

פורסם
הכרטיס הוא של ATI.

החליפו לך מעבדים?

אין כזה דבר להחליף מעבד.

יש לך משהו דפוק במחשב.

היתה בעיה של קצר במחשב (כתבתי על זה הודעה פה בעבר - על זה שהמחשב היה נכבה כל כמה דקות). לא היה ברור במעבדה מה החלק שגורם לכך. התברר שהמעבד וההרד דיסק קיצרו ביחד. (זה לפחות מה שהם הסבירו לי)

נקווה שהכל הסתדר סוף סוף.

יש לך בעיה בלוח או בספק וזאת הבעיה העיקרית שלך.

תופעות כאלה נובעות מבעיה בזכרון של כרטיס המסך ו/או תקלה בדרייבר.

של איזה יצרן הכרטיס שלך (אני יודע שזה ATI אבל הם כבר לא מייצרים כרטיס אלא רק Chipsets)

זאת בעיית זכרון.

מתי ATI הפסיקו לייצר כרטיסים?

לפני כמה שנים - ולכן היום יש הבדל גדול בין כרטיסי ATI שמיוצרים ע"י חאפרים (ולכן הם גם זולים ובאים רק עם שנה אחריות) ובין הכרטיסי המיוצריפ ע"י יצרנים מוכרים ( ASUS, GIGABYTE לדוגמא ) הנהנים מאחריות של שלוש שנים בד"כ והם באיכות גבוהה יותר.

אם לא הבנת מהתמונה שהעלתי.

זאת הייתה קופסה של כרטיס מסך ATI

302847_f.gif

driving.gif

אייל

• תוכן חדש...