Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת אלטרנטור- גולף 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום באמצע נסיעה קצרה נדלקה נורת המצבר ברכב, והודעת שירות ALTERNATOR WORKSHOP!

מישהו יכול לשפפוך לי קצת אור בעניין או לדעת מה צריך לחפש במוסך- אני לא אצליח להגיע לרון למרות שאני מאוד הייתי רוצה.

אז אני לא ממש סומך בעיניים עצומות על המוסך שאני אלך אליו.

פעם אחרונה שהאוטו ראה מוסך זה היה לפני 8000 ק"מ בטיפול האחרון ולא היו בעיות חשמל בשנתיים האחרונות כשהרכב היה בידיי.

מישהו יודע כמה אמפר האלטרנטור שלי?

כמה יעלה חדש? משומש? שיפוץ?

אם כבר חדש או משומש, האם כדאי לי לקנות אחד חזק יותר?

אם מישהו יוכל להגיד לי מה המק"ט לרצועת אביזרים לרכב שלי אני אשמח ואיזה רצועה מומלצת? למקרה שזו הבעיה אז שלא ישימו לי סתם רצועה שהתאימה בגודל.

ברכב שלי אין רצועת תזמון אלא שרשרת.

הרכב מצויין בחתימה- מנוע AGZ

תודה מראש על העזרה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

תגובה מהרשת- דעות?

If your alternator

workshop light sometimes appears and the alternator is putting out good voltage you probably have a faulty alternator charge harness. It will sometimes lose enough voltage across it to turn the light on but still charge the battery enough to allow the vehicle to be started. To check it, start the car and turn on the high beam headlights, rear window defrost, heater on defrost mode, radio, seat heaters, hazard lights, etc. Let the vehicle run like this for 20 - 30 minutes and then put one of your voltmeter leads to the positive battery post and the other to the back of the alternator at the alternator charge harness. This reading is the voltage drop across the harness and if it's anything near or above .170 volts then I would look at replacing the harness.

Failure to repair the harness will cause failure of the alternator, main fuse block at the battery, charge harness, and battery.

קישור

http://www.justanswer.com/questions/1o6tz-can-you-tell-me-why-alternator-workshop-appears-sometimes

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב הזה מותקן אלטרנטור 120 אמפר

עם רצועה מסוג DPK כלומר מחורצת בשני צידיה

אם אני לא טועה המידה הינה 1350 ,

לעיניין התקלה עצמה ,כמובן שהכי סביר זוהי בעית טעינה מהאלטרנטור עצמו

אך יש כמובן צורך לבדוק חיבורים עליו ואת מצב הרצועה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

היתה לי בעייה של אלטרנטור

ולא סמכתי על לקנות משופץ או חדש או משומש

לקחתי את שלי שהיה של "ולאו" שהם חברה ברמה

ושיפצתי אותו אצל חבר

כך נשאר לי המקורי שמתאים ועשה כבר ב"ה 60K

בלי בעיות...

אם תרצה תכתוב כאן כמה רוצים על שיפוץ

ונראה אם זה משתלם

בברכה

למכירה מאוורר חשמלי לרדיאטור פיאט (מנוע GATE)

===========================

רוצה להצחיק את הקב"ה? תכנן את היום שלך...

===========================

• תוכן חדש...