Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנו מחפשים לקנות רכב במחיר של עד 31,000 ש"ח.

אנחנו זוג צעיר שגר בעיר ולכן רוב הנסיעות שלנו הן עירוניות עם יוצאים מן הכלל מדי פעם.

מאוד מאוד חשוב לנו שהרכב שנקנה יהיה חסכוני בדלק, וכמובן גם אמין מכנית.

גודל הרכב לא משנה, ולמען האמת באופן כללי החיצוניות שלו פחות חשובה לנו,

העיקר שייחשב רכב אמין וחסכוני. עדיף מודל 2002-2003 ומעלה.

כיוון שההבנה שלנו ברכבים לא רבה, שמחנו לגלות את הפורום שלכם.

נשמח לתשובה מהירה כיוון שהעניין די דחוף לנו,

תודה רבה מראש,

שיר וגיל.

פורסם

מדוע דיזל? הם זוג צעיר שרוב נסיעותיהם בעיר אז דיזל ממש לא רלוונטי לעניין כולל החיסכון בדלק.

ולעצם העניין, אני הייתי נע בין פיאט פנדה שממש חסכונית בדלק וללא בעיות אמינות, מה עוד שהטיפולים והחלפים ממש זולים, לפיאט פונטו שהיא קצת יותר מרווחת (להוציא גרסת הelx, לפונטו הנפוצה sx ולפנדה- 60 כ"ס).

את שניהם תוכלו למצוא משנתונים מתקדמים, כאשר אני הייתי מעדיף את הפנדה שתהייה יותר חסכונית בדלק, תיכנס לכל חנייה עיר, עברה כבר את ירידת הערך הגדולה, מרגישה יותר חדשה (גם השנתון יהיה יותר גבוה) ופשוט מתאימה "בול" לדרישות שלכם.

אופצייה נוספת, אך זאת בהחלט באה לאחר הפנדה , היא יונדאי אטוס ממודל 02-03, רכב שפשוט לא יודע איך ניראה המוסך, אך פחות חסכוני ובטיחותי מהפנדה.

שני רכבים אלו מוגדרים כרכבים עירוניים, כך שגם הק"מ אמור להיות יחסית נמוך.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה על ההמלצות.

חיפשנו אתמול והיום פיאט פנדה למכירה אך מצאנו רק חדשים מאוד, ויקרים מאוד...

האם יש המלצה איפה כדאי לחפש? בדקנו באתרים כמו WINWIN ויד 2.

קיבלנו הצעה ליונדאי אקסנט, 2004, יד 2 (יד ראשונה ליסינג, שנייה פרטית), 1600 סמ"ק נדמה לי, 176,000 ק"מ.

ומחיר טוב יחסית, 31,500.

הוא אמנם לא רכב קטן מאוד, אך הבנתי שצריכת הדלק שלו נמוכה גם כן. מה אתם אומרים? כדאי?

המלצות נוספות?

תודה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא ציינתם אם יש לכם העדפה בין ידני להילוכים. ככלל, רכב ידני צפוי להיות זול יותר וחסכוני יותר בדלק.

אני מאוד מרוצה מהפונטו הידנית שלי, אבל שוקל להחליפה בגלל שלזוגתי (שתחייה) נמאס מהעברת הילוכים...

נפרד לשלום מהפונטו הידנית 2006.

פרטים כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=305171

פורסם

יונדאי אקסנט הוא יחסית זללן דלק.

מנסיון אישי אני ממליץ בחום על פולו 2001 1.4 75 כ"ס ידני.

גם רכב סביר מאוד וגם חסכוני ביותר (אצלי ב90% בין עירוני אני מקבל 17 ק"מ לכל ליטר בנזין)

גם האמינות מצויינת בינתיים.

• תוכן חדש...