Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=24&id=1868&current_lang=1

הנחות של 10K ש"ח ליונדאי i30 ועוד הפחתות משמעותיות רבות על מחירי כל הדגמים. אם אלה המחירים לחבר,מעניין לדעת בכמה הליסינג רוכש את הרכבים האלה. מה שברור הוא שאין ספק שמחיר המחירון תלוש מהמציאות. קחו בחשבון שחלק גדול מעלות הרכב היא מיסים, ככה ש10K משקפים הרבה יותר מ10 אחוז הנחה ממחיר המחירון.

שני המגזרים שנדפקים הכי הרבה מהקומבינה: מי שקונה את הרכב במחיר מלא (יש כאלה?), ומי שמשלם שווי שימוש לפי אחוז ממחיר המחירון של הרכב כחדש.

פורסם

אל תשכח שמועדון "חבר" מייצג את אנשי צבא הקבע---האוכלוסייה שמגיע לה התייחסות מיוחדת,וזה בדיוק מה ש"חבר" עושה.

פורסם

כל המבצעים של "חבר" בתחום הרכב אלה קומבינות, אפילו אם אתם בן דוד של דוד של של סבא ששירת/משרת בקבע עדיין תוכלו לקבל את ההנחה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הקרטל שנעשה היום בקבוצה 2 (לשעבר) הוא פשוט בדיחה, חוסר התחרות ויישור קו המחירים מצד היבואנים פשוט מגוכך.

אל תשכח שמועדון "חבר" מייצג את אנשי צבא הקבע---האוכלוסייה שמגיע לה התייחסות מיוחדת,וזה בדיוק מה ש"חבר" עושה.

ומה השוני בהם? רעבים ללחם?

סה"כ קבוצה צרכנית חזקה בעלת קהל רחב מאוד.

:evilbat:
פורסם

הנחת "חבר" על כלי רכב זה לא חדש. כל כמה זמן יבואן אחר נותן הנחה לחברי "חבר".

shlomub, גם לי יש עדיין כרטיס אשראי של "חבר" למרות שאני משוחרר כבר למעלה משנה. העניין הוא שההטבות כבר לא מגיעות לי - פשוט את הלוגו של "חבר" אי אפשר למחוק מהכרטיס.

פורסם

עם כל הכבוד, היבואנים ה"עצמאיים" הרבה יותר גרועים מבחינת תמחור, i30 המאובזרת מלא ב 125K מול סיוויק ב 155 או GOLF 1.6 Generation ב 150 או TSI ב 165. יונדאי במחירים שלהם לפני ההנחה הם התמורה הכי טובה לכסף. מדרגת המס היא לא צד פה גם בחנות בגדים מחיר 4 חולצות מחיר חולצה * 4

פורסם
מעניין לדעת בכמה הליסינג רוכש את הרכבים האלה.

אאל"ט, היה על-כך דיון בפורום ושם היה איזכור שבדגמים מסויימים ההנחות מגיעות ל-18 אחוז ואף יותר.

סה"כ קבוצה צרכנית חזקה בעלת קהל רחב מאוד.

הלוואי והיה כך. וועדי עובדים של אירגונים קטנים יותר משיגים הטבות משמעותיות יותר כמעט בכל תחום.

לדוגמה: חבר הביאו למשפחות אנשי הקבע, חברת סללור שהציעה 39 אגורות לדקה לכל היעדים - לעומתם הביא אירגון רפואי כלשהו לבני משפחות העובדים, מחיר של 25 אגורות לכל היעדים.

פשוט את הלוגו של "חבר" אי אפשר למחוק מהכרטיס.

בחידוש הכרטיס גם הלוגו יעלם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בחידוש הכרטיס גם הלוגו יעלם.

.

אתה חושב שאני לא יודע את זה? זה נאמר בציניות על ההודעה שהגבתי עליה.

פורסם
אף פעם לא הבנתי למה ל"חבר" מגיע הנחות כאלה על רכב (או בינינו על רוב הדברים).

לא קשור לעובדה שאלה "כוחות הביטחון".

קשור לעובדה שזהו אירגון שמייצג אלפים רבים של חברים -הבנת?

להסביר יותר פשוט ,אי אפשר.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
אירגון שמייצג אלפים רבים של חברים.

ליתר דיוק - עשרות אלפים.

ובכל זאת, אירגונים קטנים יותר משיגים מבצעים, הנחות ותנאים טובים יותר בתחומים רבים מאוד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

על הסונטה והסנטה-פה, 18K הנחה, ועל הטוסון 15. וזה בנוסף לשלל מתנות (GPS, מרימי שמשות, איתוראן, מולטימדיה, וכו'). והם לא מפסידים... היעדר התחרות פשוט קורעת את הצרכנים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...