Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא שכבר החלפתי 3 טורבו לרכב הנ"ל ועד כה הטורבו עובד רק לפעמים ורק בהתחלת הנסיעה. וההיתי [הייתי] במספר מוסכים שאמורים להתמצות [להתמצא] בבעיה ולא מצאו פתרון. וזה [זה] אחרי [לאחר] שבדקו את כל האפשרויות כגון, מד זרימה וחיישנים למינהם ווקומים למיניהם. בקיצור, אני מחפש מישהו שיפתור לי את הבעיה אחת ולתמיד. הרכב שנת 97 והטורבו מכני.

אשמח אם מישהו מהפורום יעזור לי לפתור את התעלומה או להפנות אותי לבעל מקצוע טוב!!

בתודה מראש!!! קובי!!! טל [לא רצוי לפרסם טלפונים בפורום] או אימל [email protected]

פורסם

איזה טורבו יש לא מכאני?

אולי מוסך רון - שהרבה חברה פה מטפלים אצלו ומתמחה ברכבי VAG? (לא מניסיון אישי, אבל כן מניסיון של כמה חברים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נראה לי שבפורום הטכני יעזרו לך יותר.

מוסך שאפט הם מצוינים,מקצועיים ואמינים מאד (אני מטפל אצלם) אבל אני לא בטוח שהם מתעסקים עם זה - אתה יכול להתקשר לדבר עם ניצן או דודי. 03-5379999

מוסך רון נחשב טוב מאד ל קבוצת ואג.

יש פה בעל מקצוע בפורום בשם אורן בן סימון שעושה רושם של מקצוען אמיתי.

נראה לי שכל אחד מהנ"ל יכוון אותך למקום הנכון ויתן לך עצה כנה ומועילה.

אני הייתי מתחיל משאפט (פשוט כי אני מכיר אותם וסומך עליהם מאד).

בהצלחה,

נתן.

פורסם
יש פה בעל מקצוע בפורום בשם אורן בן סימון שעושה רושם של מקצוען אמיתי.

נתן.

רק עושה רושם לא יותר מזה.

סתם סתם, אורן תותח אמיתי תתיעץ איתו הוא בטוח יעזור לך

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...