Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

כבר חודשיים שמרגיז אותי רעש היוצא מהמנגנון של הנעילה המרכזית בדלת הנהג. סוג של רעש ארוך RRRRRRRRR

שאלתי את המוסכניק שלי, והוא אמר שלדעתו זה איזה רכיב פלסטיק אשר נשבר בתוך המנגנון (המנגנון עצמו הוא פלסטיק לבן אשר לא ניתן לפרק, כנראה מודבק, ובתוכו מנגנון מכני).

ראשית כל, האם למישהו יש ניסיון עם זה, או מכיר בעיה זו?

שנית כל, כמה צפוי לעלות מנגנון זה? (מקורי או לא, זה לא משנה, לא נראה לי שיש הבדל ביניהם)

הייתי במוסך שמתעסק בין היתר עם מנגנונים , הוא אמר שזה עולה 230 שח לא כולל מע"מ ולא כולל עבודה. האם זה המחיר, או לבדוק עוד מקומות? כמובן שהודה לכם אם תמליצו לי על מקומות שמתעסקים בזה. אני מפ"ת.

חשוב לציין שהרעש בפתיחה בלבד, ובסגירה הכל נורמלי (הרעש של האזעקה בלבד)

תודה רבה,

סם.

• תוכן חדש...