Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS - תקציב 1000-1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותר לדעת למה אתה נעול על DLS?

בגדול, צויון הצליל שלהם דומה מאוד לזה של מורל הישראלית.

מדויקים זה יותר לכיוון הגרמנים (MB QUART, RAINBOW) פוקאל, אולי גם הרץ בקטגוריה.

מתחדשת*

פורסם

יש לי UP6I של DLS ברכב, ואני יכול להגיד שאני רק מתפעל מהסט הזה.

אחרי ששמעתי שהסטים של DLS לא נותנים את התמורה למחיר ושאפשר לקנות באותו כסף מוצרים טובים יותר, לא ציפיתי להרבה כשהתקנתי את ה UP6I כסט זמני ברכב. עבדתי אקטיבית על הטרו 4 ערוצים שהיה לי, ביחד עם ה- P9.

אחרי שהתקנתי וכיוונתי כבר שמתי לב שהסט מאוד איכותי ומאוד ווקאלי, הצליל נעים מאוד, לא בדיוק מורל, אך מאוד מזכיר אותו, לקח לי כמה שבועות עד שהגעתי לכיוונים האופטימליים וגם לסט לקח קצת זמן להיפתח (בהתחלה היה מחסור רציני בבאס), אך אחרי שהסט ניגן כמה עשרות שעות, והגעתי לכיוונים האופטימליים הייתי פשוט המום מהתוצאה. לא שמעתי שום סט ברמת המחיר הזו שנשמע טוב כ"כ או לפחות שאהבתי כ"כ, ואני אומר את זה לאחר שהיה לי קלארוס ברכב שנה בערך.

המילה הטובה ביותר לתאר את הסט הזה היא -מאוזן- הוא מאוד מאוזן, אין לו טווח תדרים מסויים יותר דומיננטי מטווח אחר, לא באס חזק מאוד שבא ע"ח המיד ולא טוויטר חזק מאוד שבא ע"ח המיד, וגם לא מיד דומיננטי מדי שגונב את ההצגה, פשוט איזון ערב לאוזן.

הנפח השלם שהסט הזה מקנה והיכולת שלו לנגן את תחום המיד בצורה טובה מאוד, בלי שום פיקים מיוחדים או בורות כאלו ואחרים הפכו אותו לסט האופטימלי בשבילי, עד כדי כך שחשבתי להוסיף לו את המיד שלו ולהישאר איתו כסט קבוע.

אך יש עוד שפנים בכובע :)

ד"א, שגיא ומוטי ששמעו אצלי, שמעו אותו לפני שהוא נפתח ולפני שהגעתי לכיוונים הנכונים (הטוויטר דרש הנחתה רצינית).

הוא נשמע עכשיו טוב עשרות מונים ממה שהוא נשמע אז.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

UP6I הוא לא בדיוק סט פשוט ,כזכור הבחור ביקש המלצות על סט בין 1000-1500 שח

ה-UP6I הוא סט של 3K ובמחיר הזה יש לו מתחרים רציניים.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=507629

אני עדיין ממליץ על המורל דוטק אוביישן גם בטווח המחיר הנ"ל ובשאר הכסף תוכל לשדרג משהוא אחר במערכת

פורסם

המחירים בזאפ לא משקפים את המחיר האמיתי , כמו שDLS A4 עולה 5.5 ובפועל הרבה פחות.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

המחיר הכי נמוך שראיתי up6i זה 2400 שקל

וגם במחיר הזה יש לו מתחרים טובים מאוד.

בכול אופן סט במחיר הנ"ל לא רלוונטי בכלל כי הוא לא עומד בתקציב.

פורסם

הציעו לי DLS RFERENCE 6A , משהו כזה , דגם אחד בערך ב 1800 והשני בסביבות 1500.

התקציב שלי לכל FRONT הוא 3K : לרמקולים,איטום,קורות,התקנת HU והחלפת כבלים RCA ל - HELIX

שבוע הבאה אני מתקין הכול...סגור על הכול חוץ מקומפוננטים.

פורסם

אינני יודע לגבי סט קומפוננט של DLS בתקציב הזה, אבל לי יש את סט הקומפוננט מסדרת NOBELIUM של DLS כשלוש שנים ואני מרוצה ממנו מאד.

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

פורסם

השאילה שלי היא , האם עדיף להשקיע ב DLS - 1500-1800 , או אפשר לקנות MOREL ב 800 ש"ח , שהוא גם בסדר.

היום אני נוסע לשמוע את ה DOTECH , נראה...

• תוכן חדש...