Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו, הקומקום מגעיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסופו של דבר הגעתי למצב שאני מתבאס לשתות שתיה חמה בבית שהיא לא קפה מהמכונה.

דרך אגב, גם הקומקום הבריאותי נתן טעם לוואי זוועתי. מוכרים אותו בפי 4 כסף מהזולים...

לגבי "הקומקום הבריאותי" (קשקוש שיווקי) - פשוט נתתי דוגמה של מוצר נפוץ,

שנמכר לרוב ב"הנחה מיוחדת וחד פעמית" ומחירו האמיתי דומה לשאר הזבל הסיני המצוי.

בכל מקרה יחס הקפה:מים אצלי כל כך גדול לטובת הקפה שהמים לא מהווים מרכיב משמעותי...:wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקומקומים של TEFAL טובים מאוד.

עוצמת החום ניתנת לוויסות (למי שלא מחפש הרתחה מלאה) והקומקום איכותי מאוד.

בכל מקרה, טעם הלוואי מגיע מהאבנית שמצטברת בקומקום.

כדי למנוע את זה אפשר להשתמש במים שעברו סינו בבריטה ופעם בחודש להרתיח עם קצת מלח לימון.

פורסם
שמע, הפתרון בסופו של דבר הוא : לקנות מכונת אספרסו עם הקצפה :)

מסכים לחלוטין, מכונת אספרסו זה הפיתרון הכי טוב אבל התייאשתי אחרי שפעמיים הייתי צריך לשפץ את כל המכונה כי כנראה התיונים של ליפטון לא מותאמים לה. :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
השלב האחרון מבחינתי זה לחפור להורים שלי בבוידם ולחפש את הקומקום השורק הטוב והאמין שמתחמם על הכיריים.

במסגרת המטבח רטרו שאתה מכין, אני חושב שזה צעד מתבקש (אל תשכח גם סיר פלא)

ממליץ בעניין מלח לימון. טבעי, לא מסוכן ועושה את העבודה יופי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

התופעה אכן מוכרת, עברה עלינו כמה פעמים.

החלפנו גם מלא קומקומים ובסוף אימא שלי עשתה איזו תרופת סבתא וזה פתר את העיניין.

לשם העיניין הקומקום הוא של קנדי(והוא עלה 100 ש"ח) קלאסיק אם אני לא טועה.

צריך להרתיח כמה פעמים מים, ולשפוך אותם(תשקה עציצים או משהו גם ככה חסר מים במדינה) אחר כך לוקחים לימון פורסים אותו לפרוסות ומניחים בקומקום, ממלאים מים עד החצי ונותנים לזה מספר הרתחות.

אחריי זה הטעם עובר.

אני אומר לך את זה כי זה בדוק עוזר אבל אני אמרתי לך את זה בשלוף מהראש, במידה וזה לא יעזור אני ישאל את אימא שלי אולי שכחתי לומר לך איזה משהו שצריך להוסיף.

קובי

פורסם

החלפתי כבר 3 או 4 קומקמים של קנדי הבריאותי הזה, באף אחד מהם מעולם לא היה טעם של פלסטיק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

+1 על המלח לימון, מנקה איתו את הקומקום כל שבוע, אין טעם לוואי במים וגוף החימום מבריק כחדש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שים מלח לימון ותחכה עד שכל האבנית תתמוסס, כי אם יש כמות גדולה של אבנית אז למלח לוקח זמן לפרק אותו.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

בקשר לכל העצות של ניקוי בעזרת מלח לימון, תודה על העצה, היא אכן מוכרת ואני משתמש בה אבל הבעיה היא בקומקומים חדשים, החל מהפעמים הראשונות של השימוש.

את ההרתחה עם הלימון אני אנסה ואדווח.

נראה לי שחלקכם פשוט לא נתקלו בבעיה עד היום. אם הייתם נתקלים, הייתם יודעים בדיוק על מה מדובר כי מדובר על טעם דוחה במיוחד.

אתה לוקח שלוק מהטסטר-צויס ובאותה שניה, בא לך להשפריץ את הקפה ישר לפרצוף של הגמד המלוכסן שהרכיב אותו בסין.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה לי שחלקכם פשוט לא נתקלו בבעיה עד היום. אם הייתם נתקלים, הייתם יודעים בדיוק על מה מדובר כי מדובר על טעם דוחה במיוחד.

אתה לוקח שלוק מהטסטר-צויס ובאותה שניה, בא לך להשפריץ את הקפה ישר לפרצוף של הגמד המלוכסן שהרכיב אותו בסין.:lol:

דווקא בגלל שנתקלתי בבעיה המלצתי לך על מלח לימון. ההורים שלי קנו לפני שבוע קומקום חדש של קנדי,היה טעם נוראי ואחרי בערך 3 הרתחות עם מלח לימון הטעם המגעיל נעלם לחלוטין.

• תוכן חדש...