Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

רציתי לשאול כמה שאילות לגבי הדלת שיש לי:

1. את האיטו אני אצטרך לעשול על ספוק שקיים או שצריך להוריד אותו לגמרי ?

2. יש לי בדלת פלסטיק בשביל רמקול 5X7.כדי לחבר את הרמקול MOREL DOTECH OVATION צריך להוריד את הפלסטיק ולשים עץ ?

3.איך הכי טוב לעשות את ההתקנה ? איטום? חיבור?

מה אתם אומרים ?

**מדדתי את העומק - 6 ס"מ

תודה רבה מראש!!

2 002.jpg

2 003.jpg

2 006.jpg

פורסם

סתם מתוך סקרנות - באיזה רכב מדובר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או קיי - נקודה חיובית נוספת לפורד מונדאו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תוכל, אם תרצה כמובן לוותר על איטום ולהשתמש בקיבוע פלטת עץ לסתימת ה"חור" תוך השארת חור המתאים לרמקול 5.25 או 6.5.

קח בחשבון שתצטרך הגבהה כי אם הרמקול באמת "ישתמש" בעומק 6 ס"מ שמדדת החלון שלך לא ירד.

אם אתה בוחר לעשות איטום - כמובן תוריד את הספוג הזה. היה אותו גם אצלי לפני האיטום. זה נגד לחות.

פורסם

כלומר הפלסטיק של הרמקול יורד ובמקומו עץ בשביל הרמקול ?

האם האיטום באמת ישפר כל כך את הצליל,או שזה מיותר בנתיים?

תודה

פורסם

פורד חייבים לעשות הכל קשה, גם אצלנו בפוקוס של אמא שלי אותו סיפור.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...