Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי כלכך הרבה טעויות עכשיו את הכי גרועה , קניתי עוד סאב קיקר L5 של 2 אום סלילים , עכשיו על התיבה לו רשום דואל 4 אום , רציתי לדעת אם אפשרי לעשות גישור לסאב שלי שכרגע הוא 2 סלילים של 4 אום לסאב שקניתי שהוא 2 סלילים של 2 אום על מנת לחבר אותם בגישור בתיבה כפולה תודה!

תהליכי שיפוצים

פורסם

כדי לראות שאני מבין, אתה רוצה לחבר שתי סאבים, האחד עם שתי סלילים של שני אום, והשני הוא שתי סלילים של ארבע אום. נכון ?

איזה מונו יש לך ?

פורסם

המונו שלך לא יחזיק את זה טוב.

ההתנגדות הסופית יכולה או להיות 3 אום או 0.75 אום

אם תעבוד ב -3 אום המגבר שלך יספק בסביבות 600RMS שזה לא מספיק לשני סאבים כאילו

אם תעבוד ב 0.75 אום תיקח סיכון כי המגבר שלך לא אמור להיות יציב בהתנגדות נמוכה מ-1 אום.

פורסם

אם הוא עובד ב1 , הוא יעבוד גם באחד וחצי נכון ?

אם כן , שלפי ההגיון לדעתי יכול לעבוד ככה, תחבר את הסאב החדש שיגיע לאחד אום, את הסאב הישן יותר תחבר שיגיע לשתי אום וככה תגיע להתנגדות של 1.5 אום.

אל תעשה את זה לבינתיים, עד שתהיה תשובה חורצת יותר.

אודיו קינג ? הוא לא יוכל לחבר את זה ככה ?

פורסם

פחות מ1 אום לא תופס אחריות במונואים של סאנדאון אז קשה להאמין שאצלך יתפוס

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מוטי אין דרך לחבר את הסאבים כך שיעבדו בהיתנגדות של 1.5 אוהם .

איך שלא תסחק אם זה ההיתנגדות הסופית תיהיה סביב מה שרשם AUDIO KING . ובכלל לחבר שתי סאבים בעלי התנגדות שונה

בצורה של חיבור מקבילי זה סתם ליצור בלגן כי כל אחד מהם יקבל זרם שונה . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אלכס, לגבי זה שיתחלק הזרם לא בצורה שווה, זה פוסל את הצורה שבחרתי, אבל אם

הוא יקח את הסאב החדש, יחבר אותו להנגדות של 1 אום.

את הסאב הישן להתנגדות של 2 אום ,

ואת שתי הסאבים בחיבור כזה שיירדו ל1 וחצי לא ?

תודה.

פורסם

ואם תחליף את החדש שקנית לאחד זהה למה שיש לך, לא יפתור כמה בעיות? (אל תענה, שאלה רטורית)

מתחדשת*

פורסם

אתם מסתכלים על זה מהצד ההפוך.

‏ ‏3 אוהם סופי, חצי אוהם סופי - זה לא משנה מה תהיה ההתנגדות הסופית! כל סאב יקבל הספק שונה!

שלום ובוקר טוב:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא אוהב להתווכח , אבל איך זה הולך אם אני מחבר סאב אחד על 4 אום ( כאשר הסאב עצמו הוא 2 סלילים של 2 אום ) ואת הסאב השני מחבר על 2 אום כאשר הסאב עצמו 2 סלילים של 4 אום , זאת אומרת כל סאב מקבל בסך הכל 600RMS ואז אני יכול לחבר אותם בנפרד כל סאב ביציאה אחרת במגבר לא?

תהליכי שיפוצים

• תוכן חדש...