Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תיהיה מופתע לדעת שלנד קרוזר מאיצה מהר יותר מכל המשפחתיות והמיני ?

אני אהיה מופתע.

13.6 שניות זה מהיר מהמשפחתיות? וזה נתונים של הדיזל V8...

עגלה...

http://www.carsplusplus.com/specs2008/toyota_land_cruiser_100_42.php

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
בקשר לאחזקה של ג'יפ..אני לא יודע מה הולך עם כל הגיפונים אבל אני יכול מניסיון של לנד קרוזר שיש לנו במשפחה. הרכב הוא 06, קנינו אותו ביותר מ285 אלף, ואני ממש לא אוהב לבדוק את המחירון שלו. נכון, הוא לא מאבד כמו גי'פים אחרים, הוא יחסית שומר אבל עדיין יש נפילות. לא היה טיפול שיצאנו פחות מ1500 שקל בחברה. עם כמה שהרכב דיזל אני ממלא פול כל 4-5 ימים. ופול בלנד קרוזר עובר את ה450 בכיף. זה רק חלק ממש קטן מהוצאות האחזקה. כשהחלפנו צמיגים לפני שנה וקצת, החלפנו לסט של ברידגס'טון של 50/50 אם אני לא טועה. 4 עלו 3800. אתה יודע כמה הטסט של הרכב? יותר מ3500 אלף. והביטוח? אם יש לך נהג חדש/צעיר בבית בכלל אתה בבעיה.

אני לא באתי לבכות על ההוצאות אלא רק לתת לך טעימה קטנה. אבל אני בטוח שבגרנד ויטרה ההוצאות יהיו פחות.

חביבי

לנדקרוזר, אתה במימד אחר, זה כמו שאחד ישאל כמה עולה להחזיק אופנוע, אחד יגיב על סניאנג 50 סמ"ק ואחד על R1.

וכל רכב יורד לו המחיר בייחס למחיר חדש מהחברה.

תבדוק ירידת ערך של טוראג או LM של מרצדס, שם הנפילה עוד יותר גדולה, מה לעשות זה חלק מהמחיר שקונים רכב יקר.

פלג_

פורסם
אני אהיה מופתע.

עגלה...

אני עשיתי עם לנד קרוזר הרגיל(פרדו) 9 שניות 0-100 ואני יכול להמשיך עד ל200. עגלה הוא לא אני מבטיח לך. וזה ממנוע 3.0 דיזל 166 כ"ס. הבנזין 4.0 עושה בסביבות ה8 שניות.

וכן, אני מכיר מישהו עם קאיין והוא מספר לי שכל שנה הוא מאבד יותר מ40 אלף.

פורסם
אני עשיתי עם לנד קרוזר הרגיל(פרדו) 9 שניות 0-100 ואני יכול להמשיך עד ל200. עגלה הוא לא אני מבטיח לך. וזה ממנוע 3.0 דיזל 166 כ"ס. הבנזין 4.0 עושה בסביבות ה8 שניות.

אני מכיר את האוטו

נסעתי עליו לא נעט, אוטו מדהים, הוא יותר זריז ויותר חזק מהרבה מכוניות פרטיות שנסעתי בהם.

אבל זה קטגוריה אחרת, ממה שמדובר פה

פורסם

בחיים לא תקבל פחות מ10 שניות מג'יפ בעל מנוע פחות מ3200סמק דיזל גם בירידה!

בבקשה ספר לנו איך עשית את הבדיקה.

*וגם בחיים לא תגיע ל200 אפילו אם תהיה רוח גבית!

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
אני אהיה מופתע.

עגלה...

אני לא יודע מה הנתוני יצרן,אני יכול להגיד לך שמניסיון הלנד קרוזר פתחה מהר יותר מגטס,אקסנט,מאזדה 323,מאזדה 3,פוקוס ומפג'רו קצרה.

היתרון הגדול שלה זה 4X4 קבוע,היא לא מפרפרת ביציאה מהמקום ויש לה המון כח.

ואני מדבר על הלנד קרוזר הפשוטה עם הטמבונים הלבנים שנת 06

פורסם
בחיים לא תקבל פחות מ10 שניות מג'יפ בעל מנוע פחות מ3200סמק דיזל גם בירידה!

בבקשה ספר לנו איך עשית את הבדיקה.

*וגם בחיים לא תגיע ל200 אפילו אם תהיה רוח גבית!

ואיך הגעת למסקנה הזאת? אם תרצה לראות תהיה בבאר שבע, תכין איתך 5 ליטר סולר ודבר איתי. לגבי המהירות הסופית, הייתי בטוח לפני שהבאנו את הג'יפ שהוא לא עובר את ה170. הופתעתי. חוץ מזה לקחתי 0-100 גם B4 מנוע 2.0.

• תוכן חדש...