Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסכניק שלי רוצה על החלפת גומייה לצירייה 300 שקל הוא רוצה לקרוע לי את הכיס והבנתי שזה בכלל עולה הרבה פחות..

מישהו מכיר מוסך טוב? אני מהקריות...

פורסם

המחיר סביר בתנאי שתעמוד לידו ותוודא שהוא לא מחפף בדברים הבאים:

1. לא מנסה להלביש את הגומיה בכוח בלי לפרק את הפעמון עם כל מיני קומבינות החל מבקבוק שבור ועד קונוס מפלסטיק, גומיה שהולבשה בצורה זו תאבד את החוזק שלה ותקרע שוב מהר.

2. לאחר פירוק הפעמון הוא רוחץ ומנקה אותו היטב מכל הגריז הישן והלכלוך שנכנס לשם בגלל הקרע בגומיה.

3. הוא שם גריז חדש שמיועד לציריות (לא גריז רגיל חלילה אלא גריז גרפית שחור).

4. אם במהלך פירוק הפעמון נישברה הטבעת הקפיצית שנועלת אותו לגל ההינע הוא ישים טבעת קפיצית חדשה.

אם הוא עשה את כל הנ"ל ולקח 300 ש"ח, מגיע לו.

פורסם

קליאו 1.4 ליטר שנת 94?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נשמע לי יקר מאוד 300 שקל (זה מחיר של צירייה שלמה כולל עבודה בסובארו) אבל אני לא בעל מקצוע.

יש מוסך טוב שנקרא מוסך רימון בקרית חיים,אם תרצה לנסות אצלו:

פנה אל בחור בשם עאמר,תאמר לו שאני שלחתי אותך.

יש גם מקום שנקרא "המלטש" , שם בעצם נותנים לכל המוסכים את הציריות אחרי שיפוץ,משפצים שם ציריות,ויש שם גם מוסך שלהם לתיקוני ציריות,הם מתמקצעים בזה,תרים להם טלפון ושאל אותם לגבי מחיר,הם ה_מקצוענים!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...