Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממי, יקירי, מחמלי,

לא התכוונתי שהוא יקנה פרה גם בשביל להשקות אותה בכוס חלב... יא וואראדי...

למה בא לי חלב פתאום? מעניין.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

קח רמקולים של מחשב פשוטים תפרק להם את הספק.

במקום הספק 4 סוללות הגדולות של הרדיו טייפים יעשו את העבודה. הם מספיקות ל6-8 שעות עבודה רצופות מנסיון.

עשיתי את זה בגיל 14 בטיול השנתי.

משקל קל וגם הרמקולים כבר עם תיבה בלי לשבור את הראש.

בהצלחה

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

יש לי פה כמה רמקולים של מחשב, אני אבדוק.

להשאיר את המגבר , את הרמקולים ורק להפעיל את זה בעזרת סוללות גדולות ? (הכוונה ליותר גדולות מAA, "בומבילה".)

פורסם

מנהלים - מצטער על הדאבל.

עדכון קטן,פירקתי מערכת רמקולים 2.1 שהייתה לי בבית והנה תמונות של המגבר,אני לא מוצא כמה אמפר הוא צריך , איך אפשר לוודא זאת?

CIMG0797.jpg

CIMG0795.jpg

CIMG0794.jpg

CIMG0796.jpg

פורסם

יותר חשוב כמה וואט הוא, ניראה לי שהוא 6 וואט, תבוק עם סוללות בומבילה. וכן היתכוונתי אליהם

פורסם

מתח של 6V ז"א 4 סוללות של 1.5 בטור.

סוללות בומבילה אלה שיותר גדולות מAA עדיפות בשל היותם אגורות ביותר חשמל

פורסם

מחר אני אנסה עם המגבר, מהמגבר יצא חוט לגלגל שמכוון את הווליון , ואת הon\of. יכול להיות שבגלל זה לא יעבוד לי ?

לחבר את הסוללות לשתי הכבלים הכחולים נכון (רשום ac)

טור? + ל+ ל+ ל+?

פורסם

מוטי - קודם תלמד את העיוני ואחרי זה תתחיל להתעסק אם מעשי . אם רשום לך AC על הכניסה אז איך בדיוק אתה הגעתה

בכלל למחשבה של לחבר לשם סוללות ??? :shock:

אל תמהר , יש לך עוד הרבה - הלוואי על כולנו :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

זה הדבר שהכי הזכיר לי חשמל , והדבר היחידי שהצלחתי לקרוא מלוח של המעבד.

בגלל שהיו שנ חוטים שיוצאים , אחד לווליום והשני לכיבו\הדלקה.. אני לא חושב שהוא ידלק לא?

לפי מה שנראה לי שפירקת זה החוט השחור לחשמ(שמכיל בתוכו צהוב,לבן ועוד חוט ללא בידוד.

מה אני יעשה מפה ?

תודה רבה.

פורסם

את הסוללה תצטרך לחבר אחרי גשר הדיודות שנמצאות ליד החוטים הכחולים.

הקבל אם אני זוכר נכון מחובר בין ה+ וה- בOUT תקנו אותי אם אני טועה.

אם אני לא טועה אתה יכול לחבר את הפלוס לאחד מהחוטים הכחולים לא משנה לאיזה ואת המינוס לרגל המינוס בקבל.

4_diodes_bridge_rectifier.jpg

אודי A4

דימה.

פורסם

איזה קבל ?

בנוגע לסירטוט דיי לא הבנתי מה זה אומר , אם יש מישהו שיוכל להסביר לי בטלפון , אני אודה לו.

בנוגע לכבלים שיצאו לווליום ולON\OFF יש חדש ?

תודה.

פורסם

תבדוק על הלוח של המגבר לאן החוטים הכחולים הולכים, הם אמורים להתחבר לדיודות ואחרכך לקבל, את הקבל תוציא וברגלים שלו תלחים חוטים חדשים לסוללה, מינוס למינוס פלוס לפלוס, על הקבל יש פס בצד שמסמן את המינוס.

אין לי מוסג על איזה חוטים אתה מדבר, לרוב ההדלקה והכיבוי נמצעים בבורר הוויליום עצמו.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...