Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא ראה, קניתי וולוו 740.

אני חושב באיזה צבע לצבוע אותו.

הצביעה תהיה חיצונית בלבד כדי שייראה טוב.

אין לו חלודות כלשהן ולא צריך פחחות.

הרכב כרגע משרת את אמא שלי ביומיום (בערך 5000 ק"מ לשנה) ואז הוא עובר אלי כי היא תקנה משהו יותר חדש.

הצבע כרגע הוא כחול כהה כמו בתמונות.

הרעיון הוא לקחת אותו ולשים לו צבע בהיר יותר בגוון כחול כדי שייראה פחות *מצונזר*.

יש רעיונות לצבעים ספציפיים או תמונות של איך זה נראה בצבעים כאלו?

IMG00061-20091224-1029 (Large).jpg

IMG00064-20091224-1029 (Large).jpg

פורסם

צבע אפור "אספלט רטוב" יהיה מושלם על הרכב הזה.

פנסי איתות לבנים מקדימה יעזרו לרענן מעט את העיצוב הקלאסי.

מסגרות ניקל לשמשות יוסיפו טאצ' יוקרתי, כראוי לרכב מהקטגוריה הזאת.

ווקס קצר עם חמאת בוטנים על הפגושים עשוי להחזיר להם את הצבע המקורי ולהשלים את התמונה.

בהצלחה. :viking:

פורסם

ירוק סמוחטה עם מדבקות של FAST AND THE FURIOUS

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שום ירוק, שום כחול, ובטוח שלא אפור וחום!

פרנקוס, אני לא יודע אם אתה יודע אבל ברגע שאתה קונה וולוו אתה מתחייב לגרום לה להראות כדלקמן

IMG_7272.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כתום גנרל לי, כולל דגל של הקונפדרציה על הגג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סגול חציל, כולל ציור של חציל על הגג.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לך על משהו קליל...

imagessharpie-20paint-20job.png

אם אתה רוצה ממש להשקיע אז זרום על זה!

car-paint-job.jpg

מקווה שעזרתי :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בגלל שאני דיי בטוח שאתה לא הולך להשקיע את הסכום המתאים כדי לעשות לרכב צבע מחדש כמו שצריך , אז הייתי ממליץ על להישאר באותו צבע ותיקון המשטחים המקולפים (גג, מכסה מנוע) וחידוש הפגושים שנראים כבר לבנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...