Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי 306 שנת 95 ,זה התחיל מזמן אבל עכשיו זה הגיע לרמה שעל כול אבן קטנה שאני עולה הדשבורד חורק, כלומר פסי האטה שביל חצץ וכו' הדשבורד חורק בלי הפסקה עד שאני מגיע לכביש ישר שמפולס טוב, מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על איך אפשר לסדר את זה ?

פורסם

להחליף דשבורד קומפלט (עבודה יקרה - וכדאי לעשות אותה עם דשבורד של דור שני / שלישי).

מה שקורה זה שמתחת למקשה החיצונית - הבפנים של הדשבורד נסדק (לדוגמא מקדימה בין הפתחי מיזוג של השמשה הקדמית - באמצע הדשבורד - תלחץ קלות על האמצע ותשמע את החריקות).

 

כך שמבחוץ הכל נראה שלם ומבפנים הכל מקרקש.

 

אין פתרון אחר חוץ מלהחליף את כל הדשבורד (ואל תטרח להביא אחד מפירוק של הדגמים עד 97 - כולם יעשו לך רעשים).

קח בחשבון שלהחליף לכזה של דור שני - חוץ מהרבה כסף (באלפים כן?) אתה תצתרך כל מיני התאמות קטנות ומשונות...

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

×
×
  • תוכן חדש...