Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין טוויטרים בבית המקורי של הרמקולים בדשבורד, אבל אני לא מצליח למצוא לאן החוטים שנמצאים בבית המקורי יוצאים.

מישהו יכול לעזור/לכוון?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

המלצה שלי...אל תשתמש בחיווט מקורי..תשחיל חיווט חדש וטוב שאתה בטוח שהוא שלם ותקין.

בעניין עניין של כמה דקות מהמקום של הדשבורד.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני לא מצליח להשחיל, זה לא נכנס.

יש לך רעיון?

אגב בתוך הבית של הרמקול יש כמו בורג הלן גדול, מה זה?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
תיקח צינור קשיח וגמיש

תתחיל לשחק איתו עד שתראה שהוא יוצא לך מהצד השני

הבעיה זה שהוא לא נכנס בכלל, כאילו שאין מקום בבית להכניס את החוט.

פורסם

החיווט דווקא טוב מאוד בפונטו הוא 2.5 מ"מ הוא עבה ואני יודע איזה חוטים הולכים לרמקולים על הדש בורד אבל אני בכל זאת העברתי לשם חדשים זה לא בעיה בכלל...

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

לא בעיה בכלל להעביר חוטים במיוחד בדש בורד..נכון שיש מכשולים בדרך אבל בכללי המרחב מאוד גדול.

אם תסתבך אשמח לעזור לך..מאיפה אתה?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני מירושלים.

ננסה מחר לעשות אולי חור קטן בתוך הבית הזה של הרמקול.

פורסם

בפיאט פונטו של יש חוטים מקוריים לרמקולים, אבל יתכן שמישהוא פירק בעבר את הדשבורד (תקלת מזגן/חימום פנימי) ולא הקפיד להשחיל את החוטים בחזרה אל בית הרמקולים שבצידי הדשבורד.

הבורג אלן הגדול שמתחת למכסה הרשת, הוא בורג שמחבר הדשבורד אל פח המרכב.

צבעי חוטי הרמקולים המקוריים הנם:

רמקול ימין - 1. שחור/סגול 2. שחור/ורוד.

רמקול שמאל - 1. שחור/לבן 2. שחור/אדום.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...