Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

אני נמצא כעת בדילמה איזו מערכת קולנוע ביתית לקנות לחדר שלי. 8)

אני מחפש רסירבר ורמקולים טובים ואיכותיים שיתנו את מקסימום הצליל, והאיכות תהיה איכותית ונעימה לשמיעה.

סה"כ אני רוצה להשקיע במערכת הנ"ל 1600 ש"ח.

יש לי פה הצעה של בעל חנות שהציע לי רמקולים של ADVENT, ורסירבר של Sherwood, סה"כ הוא עשה לי אותם ב1600 ש"ח.

http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=384

הייתי שמח לשמוע אם המרכיבים של המערכת הנ"ל מומלצים, והאם הייתם ממליצים לי לקנות משהו טוב יותר במחיר הזה?

תודה.:-)

פורסם

התקציב שנתת פה מאוד מאוד מאוד נמוך למערכת קולנוע ביתית, אני הייתי מציע לקנות בחלקים לאט לאט.

מה שנתת פה זה זבל סיני טהור, אבל מצד שני יש כאלה שלא ממש איכפת להם האיכות העיקר שיש רמקולים גדולים ויפים.

אז אני לא יודע עד כמה אתה רוצה איכות ומה זה בשבילך איכות, אבל אני ממליץ קודם לשמוע את הרמקולים לפני שאתה קונה.

פורסם

התקציב מאוד נמוך בשביל מערכת טובה.

הייתי הולך מינימום על רסיבר של Denon ורמקולים של JBL

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אם מגבר אז לך על פיוניר שהם אקונומיים במחיר ונותנים סאוד טוב בשימוש עם רמקולים סטליטיים,

לגבי הרמקולים - זו קצת בעיה , כפי שנאמר מעליי, אתה חייב להשקיע יותר על מנת לקבל תוצאה סבירה מבחינת סאונד וביצועים.

בהצלחה .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כנראה לא הסברתי את עצמי טוב.

אני לא מחפש משהו מקצועי על, או משהו שמעיף את הבית. אני רוצה לקנות משהו סביר ולא יקר, משהו איכותי שאפשר לקנות עד הסכום שביקשתי.

אני יודע שאי אפשר למצוא משהו טוב טוב במחיר הנ"ל, אבל לפחות משהו שמתקרב לזה.

פורסם

לי יש רסיבר של SHERWOOD ואני מאד מרוצה ממנו (דגם RD-6405R) .

אני מציע לך לחסוך עוד מעט ולהשקיע ברמקולים קצת יותר מוכרים .

פורסם

אם אתה רוצה לקבל צליל איכותי, תצטרך לחסוך בערך 3,500 ש"ח (לרסיבר , זוג רמקולים קדמיים, סנטר וזוג סראונד).

אני לא מדבר על מערכת מקצועית או יקרה, משהו כזה:

זוג קדמי (מדף) או קדמי (רצפתי)

רסיבר ,

סנטר ,

סראונד (אחורי)

אם אתה לא מתכוון להשקיע מעבר ל 1600 ש"ח, תגש לחנויות ובחר לך סט שלם לפי מה שיישמע לך יותר סביר.

יש עכשיו כל מיני מבצעים במחסני חשמל .

קיימות מערכות ALL IN ONE של סוני, LG, פיוניר, שרווד, YAMAHA או אפילו DENON, חלקם במחיר זול יותר מהתקציב שלך, חלקם יותר יקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המשך...

לכל אחד יש גישה משלו.

אני מאוד אוהב את האמירה "אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות דברים זולים".

אתה לא קונה רמקולים לשנה- שנתיים.

לי בבית יש זוג רמקולים של KEF (תוצרת אנגליה) ורסיבר ROTEL מלפני 20 שנה.

ועדיין הם נשמעים פי אלף יותר טוב מהזבל שאתה רוצה לקנות.

במקומך, להתחלה, הייתי קונה רסיבר של MARANTZ (עדיין אני חושב שהוא יותר טוב משרווד או פיוניר ) וזוג רמקולים מדף של WHARFEDALE , כמובן ,לאחר שתשמע אותם בחדר ההשמעות של החנות , ובתנאי שתאהב את הסאונד שלהם.

את הסנטר ואת הסראונד הייתי משאיר לזמנים יותר טובים (כלכלית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים עם כל מילה של vladclar ,

לי יש זוג רמקולים של קליפש (Klipsch) מדגם RF-5 שהבאתי בהזמנה אישית לפני כמה שנים (מוגברים על ידי דנון יפני מדגם 3805),

רק אתמול ביצעתי הזמנה לרמקולים אחוריים ולסנטר שישלימו לי את הסט.

חיכיתי כמה שנים (משהו כמו 4 שנים..) על מנת שיהיה לי את הזמן והכסף לרכוש משהוא שישלים לי את הסט בצורה הנכונה , ועכשיו רכשתי את מה שהיה חסר.

(למתעניינים:

סנטר של קליפש מדגם RC-62

זוג רמקוליים מדפיים שישמשו כסראונדים מדגם RB-81)

כך שאני מסכים שעליך לרכוש מגבר סביר+ כמו הפיוניר או ימאהה בתור התחלה (נוותר כרגע על NAD, קיימברידג' ושאר חיות הסטריאו) ועוד חודשיים שלושה להשקיע בסט סטליטים איכותי או זוג רמקולים קידמיים להתחלת בניית הסט השלם שלך.

בסופו של דבר אתה תבין כמה זה היה חשוב לנהוג ככה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני חושב שבתקציב הזה כדאי לך להתחיל מציוד יד שניה.

בתקציב הזה תוכל למצוא מגבר סביר וזוג רמקולים קדמיים סבירים גם כן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני מציע לך לשמוע לפני שאתה קונה, רמקולים זה לא משהו שקונים באינטרנט.

+1 .

צודק במאה אחוז.

אתה לא צריך להשקיע אלפי שקלים על מערכת שמע טובה. אם אתה מאזור המרכז אתה יכול לקפוץ לגבעתיים לחנות בשם "פיוז"

שכבר המלצתי עליה בעבר כמה פעמים. תוכל להתרשם שם מציוד חדש,מציוד יד שניה וגם מהמקצועיות והחינניות של של בעל המקום. ממליץ בחום.

ושוב,כמו שאמרתי, אתה ממש לא חייב להוציא אלפי שקלים.אני בטוח שעם התקציב שיש לך תמצא את מבוקשך. בהצלחה.

פורסם

מצטרף להמלצה ליד שנייה. אני קניתי לפני כשנה מגבר וזוג רמקולים שכחדשים עלו ביחד קרוב ל-10000 שקלים. שילמתי 3000 ותאמין לי - הם נשמעים יותר טוב מכל מערכת חדשה במחיר של 7000 שקלים ומטה. אני יודע כי שמעתי איזה 15 מערכות שונות בחנות.

אין חשש גדול בקניית יד שנייה כי גם מגבר וגם רמקולים הם רכיבים עמידים מאוד בשימוש נכון, וגם אם מתקלקל משהו אז אין בעיה גדולה להשיג חלקים באיביי.

קניתי ב"פיוז" בגבעתיים, אם זה מעניין אותך. חנות קטנה אבל מאוד ביתית ועם בעלים נחמד מאוד.

עריכה: אני יודע שקשה להאמין, אבל E.L ואני ממש לא תיזמנו את זה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...