Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנ מחזק את עניין היד השנייה.

הרמקולים שלי עלו בארץ 20K ש"ח לפני 10 שנים, בערך. עכשיו אני קונה להם דרייברים חדשים בעלות "מטורפת" של... 1,500 ש"ח (ליחידת המיד-באס). מה שעולה יקר ברמקולים זו הקופסה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סורי, לא הייתי נוכח פה כמה ימים.:D

אחרי שקראתי פה חלק מהתגובות, יש בי התלבטות בין אם לקנות מערכת יד שנייה או חדשה. מצד אחד כפי שאתם אומרים אפשר לקנות מערכת עם איכות טובה במחיר הנ"ל, לעומת משהו חדש(וגרוע)במחיר כזה.מצד שני יש את הקטע שאני לא כ"כ בוטח בו, לקנות משהו אלקטרוני ממישהו זה קצת לא אמין.

שוב, אני לא מחפש משהו מקצועי, או רמת על.. משהו בתור התחלה שישמע לי טוב.

פורסם

אף אחד לא מחפש משהו ברמת על ב-1600 שקלים, אתה יודע. זה פשוט שבתקציב כזה אפשר למצוא משומש כ-ל כ-ך הרבה יותר טוב מחדש, שתאמין לי שכשתשמע לא תהיה לך התלבטות. חוצמזה שלפחות בפיוז הם מאפשרים לך לקחת את המערכת, לשמוע ואם אתה לא מרוצה - להחזיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון קטן

בסופו של דבר החלטתי להתחיל עם משהו פשוט יחסית, וקניתי את הרמקולים של DOME ורסירבר של Sherwood

26913448.gif

עכשיו רק צריך לעשות סדר בכבלים :-D

נ.ב

תודה לכולם על העזרה. :)

פורסם

הרסירבר הוא מדגם RD5503 Sherwood

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737877

קניתי אותו 300 ש"ח פחות ממה שמוכרים אותו באינטנרט.

ולא נראה לי שזה יהיה לך כ"כ רלוונטי מאיפה קניתי, אתה מאיזור המרכז ואני מאיזור הצפון.

אם תרצה שלח הודעה בה"פ אני אגיד לך.

• תוכן חדש...