Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין חנות אולי שאפשר לישמוע בה רק במפגש אפשר ?

ועם אפשר המלצה לקומפומנט ב700 לא יותר

או שכדי ב500 tempo ועוד איזה 200 300 אחורים כי האחורים שלי לא משהו

ומה מידת הרמקולים הקידמים במיצובישי לאנסר שנת 2000 לאנסר קלאסיק אני יודע שכתוב בטבלה בראש הפורום 5.25 אבל הרבה אמרו לי שזה בכלל 6וחצי ועם יש 5.25 שווה להוסיף עוד כסף בהתקנה כדי לשים 6וחצי ועם יש הבדל באיכות סאונד בין 5.25 ל6וחצי

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוף סוף אני יכול להמליץ על המידות לאוטו שלי P: (מיצובישי לנסר שנת 2000)

קדימה 5.25 נכנס 6.5 בקלות עם הגבהה, ההבדל משמעותי.

אחורה- 6.5, עם הגבהה נכנס 6X9 בכיף.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כמה עולה הגבהה ואיך עושים אותה אני יודע שאפשר לחתוך או לשים טבעת כולשהי מעץ

ועוד שאלה אולי מישהו בפורום ידע זאת הייתי ליפני כמה ימים בחנות בבתים ושאלתי על המורל טמפו קומפומנט הוא אמר לי שניגמר ויוצא דגם חדש מחליף לטמפו בערך באותו מחיר ויותר טוב ממנו לידי הוא היתקשר למישהו אין לי מושג למי יכול ליהיות מישהו ממורל הוא שהוא חירטט אבל הוא אמר שזה יגיע עוד חודש מישהו שמע על זה משהו יודע משהו

ואיך אני מגדיל את החורים של הרמקולים האחורים וגם כמה זה מסובך

פורסם

green monster לא הבנתי אותך למה היתכוונתה ועוד שאלה עם אני קונה טמפו אני ישמע טוב בלי רמקולים חזקים מאחורה ובלי סאב

פורסם

אין קומפומנט ב700 יותר טוב מטמפו לא יודע אולי focal 165a1 או focal k6 לא יודע משהו בסיגנון רצוי פוקל למרות שראיתי שב700 יש גם אינפינטי ורוקפורד די טובים עזרה בבקשה

פורסם

אתה לא שם לב אומרים לך פה אולי מליון פעם תקנה את ה4050 הדגמים האללה של פיוניר מאוד מגבילים אין איזה משהו רציני שונה ביניהם אולי USB,בלוטוט. ובנוגע לקומפוננט תאמת אני אומר לך מזרחית ראפ ותרנסים זה סגנונות שונים אחד מהשני בשביל מזרחית הייתי ממליץ לך על המורל טמפו אבל בשביל טראנסים וראפ הייתי אומר לך יש soundstream RBC שלפי דעתי קטלנים בסגנונות האללה אבל שוב כל אחד והתעם שלו

פורסם

dardale

לגבי ה4 volt - היתרון ביציאה כזאת למגבר היא שכמות הרעשים שתגיע למגבר תהיה קטנה יותר כיוון שהאות חזק יותר בהשוואה לרעשים ברקע (בדומה פחות או יותר לSignal To Noise).

ת'כלס? לא כזה משמעותי ברוב הרכבים היום ממה ששמעתי ממתקינים. אני אישית משתמש ביציאה של 2 volt והאיכות אחלה.

בוא נגיד שזה לא כזה חשוב, אבל חשוב שאם יש לך יציאה של 4 volt שהמגבר יהיה תואם, אחרת יהיו לך בעיות

פורסם

איך אני יכול לדעת עם המגבר תואם ל4 volt ומה יקרה עם הוא לא תואם וdor14 אני שמתי לב שהרבה אומרים ליקנות את ה4050 והשאלה שלי למה מה ההבדל אני יודע שה4000 הוא דגם מאירופה עם זה משנה והוא ממש דומה ל4050 אפילו אותו דבר ואני מקבל אותו בסכום של 600 כולל אחריות 3 שנים עוזי רדיו

ולגבי הקומפומנט אין אולי קומפומנט שעונה לכול הדרישות או לפחות קרוב לכך (טראנסים מזרחית וראפ )מה לא טוב במורל טמפו לסוג המוזיקה הזאת והעם פולס הוא משהו עד 500 יתן לי מענה יותר טוב

ותודה על התגובות

פורסם

dor14 היכן שמעתה את הsoundstream rbc 6 והעם הם עדיפים על הטמפו מבחינת עוצמה ומה ההבדל בינהם לבין הטמפו תודה על העזרה

פורסם

יש 2 סוגים שונים של פיוניר 4000

אחד אדום שנראה כמו 3050 ואחד כחול שנראה כמו 4050:

בקשר לאדום:

יש לו 2 חסרונות בולטים מאוד ולפי דעתי הוא לא שווה:

1. הכניסת usb היא על הפאנל ולא מאחורה עם כבל מאריך כמו ב4050, ככה שאתה חייב לנתק את הדיסק און קי שלך אחרי כל נסיעה כדי להוציא את הפאנל. ב4050 שלי אני מנתק אותו רק פעמים בחודש בערך כדי להוסיף עוד שירים.

2. מהסתכלות על תמונות של המכשיר הזה באינטרנט אני רואה שיש לו רק יציאת RCA אחת, לעומת ה4050 שיש לו 3. זה חשוב מאוד שיהיו 2 לפחות כי עם 1 אתה לא יכול לשלוט על הכיוונים של הסאב והקומפוננט בנפרד, אלא רק דרך המגבר, שיש לו אפשרויות כיוון הרבה יותר בסיסיות מאשר מה שיש ברדיו דיסק, וזה ממש לא נוח לכוון, לחזור לכסא, לבדוק אם זה נשמע טוב, לחזור למגבר לכוון שוב וכו' :-o

כמובן שהיתרון של הפיוניר 4050 בא לידי ביטוי רק אם תקנה 2 כבלי rca נפרדים, ולא כמו שחלק מהמתקינים חוסכים עליך ושמים מפצל על RCA אחד.

בקשר לכחול, יש לו רק 2 RCA ולא 3 אבל אני חושב שהוא בסדר. בכל מקרה הוא עולה יותר מ4050 ואני לא רואה סיבה לקנות אותו ולא 4050..

בקשר ל4v או לא 4v, בכל מקרה כל המכשירים בתווך מחירים הזה הם 4v, ולא שמעתי על מגבר "מיינסטרים" שלא יעבוד עם 4v. אין פה מה לחקור יותר מדיי.

פיוניר 5050 או 6050 גם טובים אבל הם עולים יותר מ4050 שנותן את כל הפונקציות החיוניות במחיר מינימלי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

את ה4000 שניראה בידיוק כמו 4050 אני יכול להביא ב600 עם אחריות 3 שנים עוזי רדיו ואמרו לי בחנות שהוא 3 יציאות rca

עכשיו השאלה העם כדי ליקנות אותו או להוסיף עוד 30 שקל וליקנות את ה4050 וליהיות בשקט ולגבי המגבר איך אני יכול לדעת שהוא יכול לקבל 4 volt המגבר הוא magnat traxx 600 4 ערוצים מוציע 75 rms ליציאה האם הוא יעמוד ב4 volt או לא והעם כדי לי ליקנות את ה4000 שניראה כמו ה4050 שוב אני אומר ב600 או את 4050 וליהיות בראש שקט כי להרבה יש אותו ואומרים שהוא טוב

ותודה לכולם על העזרה תמשיכו לעזור

עם זה עוזר כתוב על המדבקה של המגבר מאחורה power amplifier dc +12v negative ground

העם זה אומר שהוא יכול לקבל 4v או לא =] אולי מישהו מכיר את המגבר הזה העם הוא טוב והעם הוא יסחוב את הטמפו ברמה טובה

פורסם

אוקיי עשיתי קצת מחקר, ה4000ub הכחול הוא בעצם בול כמו 4050 רק בארה"ב, ולכן הוא יהיה מצויין. אבל בארה"ב התדרים של הרדיו שונים, ואלא אם כן בעוזי רדיו יעשו לך התאמה לרדיו אירופאי, כבר עדיף לקנות את הדגם האירופאי שהוא 4050.

מה שכתבתי עם ה2 יציאות והמחיר היקר בהודעה מקודם- תתעלם. דיברתי על הדגם המחליף של ה4050, משומה זכרתי שקוראים לו 4000.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לא ניראה לי שהוא לא מכויל ועם הוא בול אותו דבר אני ניראה לי ילך על ה4050 בכול זאת חח

עזרה בבקשה על השאלה ממקודם על המגבר בבקשה תודה לעוזרים

• תוכן חדש...