Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כניראה שזה הפעם האחרונה שאני פותח נושא ליפני הקניה שלי אז דבר ראשון תודה רבה על העזרה מכול מי שעזר ולמדתי פה הרבה על מערכת ברכב עכשיו לשאלות

1. איך הרדיו דיסק פיוניר 5000 5050 4000 usb והעם הוא באמת 4volt ליציאת rca ואיזה הכי טוב והעם יש הבדל משמעותי

2. תעזרו לי בבקשה כי אני לא הבנתי את זה וכבר הישתגעתי כולם אומרים לי לגבי קומפומנט שצריך לישמוע אותו ליפני הקניה עכשיו השאלה שלי איפה באזור המרכז אני יוכל לישמוע

3. מה מבין הדגמים האלו נחשב יותר טוב ואני יודע שכול אחד יש לו שמיעה שונה =] אני אוהב לישמוע ראפ טראנסים ומזרחית אז מה הכי הרבה יתאים לי morel tempo 165V1 Focal hertz energy או משהו במחיר סביר עד ה800 גג 900 עדיפות לפוקל

4. יש לי מגבר magnat traxx 600 הוא נותן 75 rms לערוץ בהיתנגדות של 4 ohm העם הוא יגביר את הסטים שציינתי למעלה טוב ואיזה מהסטים הוא יגביר הכי טוב יש לציין שהמגבר לא ניקנה אלא קיבלתי אותו מתנה אז אין מה להגיד חבל שקנית עם חבל

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי אבל העם הוא יותר טוב מהדגמים שהבאתי למעלה כי אני מביא את ה4000 ב600 ואת ה5050 5000 ב680

לא שווה להוסיף כמה שקלים ולקחת אחד מאלה ומזה אומר יציאת 4 volt יציאה אחת 4 וכול השאר פחות ?

פורסם

המגבר שלך יגביר כל אחד מהסטים שציינת. ב850-900 הייתי מביא מורל דוטק. רוב הפיונירים האלו מקבילים ודי דומים בתכונות שלהם

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עוד עזרה בבקשה עם אפשר תענו לי על ה4 שאלות שרשומות ואיפה אני יוכל לישמוע סטים ליפני קניה

עוד דבר זה חשבתי לעצמי יש מצב שהמחירים של חלק מהרכיבים האלו ירדו אחרי שתתחיל שנת 2010 כי כאילו שנה חדשה ודגמים חדשים

פורסם

תגיע למפגשים ותקווה שיהיו שם הסטים

ה4050 הוא בעל 3 יציאות של 4V, כל עוד אתה לא מתעסק בכיוונים מתקדמים מאוד אני לא רואה שום סיבה לקחת מכשיר אחר.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...