Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנה משהו לה כי עם כל הכבוד לתינוק היא תקבל המון דברים בשבילו אבל שוכחים שגם בשבילה זה מעבר לא קל.

אתה יכול לשלוח לה חבילת מוצרי טיפוח מים המלח או משהו בסגנון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
נוסטלגיה - הכבש השישה עשר

היות ואתה בארץ והיא חיה בארה"ב, קנה לה משהו סמלי ומאוד ישראלי- דיסק (או תקליט משומש אם בא לך להשקיע זמן) של הכבש השישה עשר, יחד עם חבילת ספרים כמו מעשה בחמישה בלונים, הבית של יעל ותירס חם.

אמנם זה לא לחודש חודשיים הראשונים אבל המשמעות והכוונה משחקים כאן תפקיד גדול.

שיהיה במזל

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
יש לה את כל מה שאפשר לקנות שם. תקנה לה משהו שאפשר לקנות רק כאן(או שקשה למצוא שם) :)

כמו למשל שקדי מרק ובמבה :-)

פורסם
מבחר דיסקים של גיבורי ילדים(רינת גבאי,יובל המבולבל,יניב המגניב,טובי דובי ועוד ועוד ועוד) יעזרו לה המון כשהקטן יגדל

ילד שגדל על דיסקים של יובל המבולבל...

לא הייתי רוצה להיתקל באחד כזה בסמטה חשוכה :puzzled:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חס וחלילה

:shock:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אלעד,

אני הייתי באותה סיטואציה כמוך.

אחי גר בארה"ב, נולדה ילדה.

מלבד כל הקשקושים שהבאנו להם, היה צורך בלמצוא משהוא שיש כאן ואין שם בשום אופן.

כי את כל החברות צעצועים אפשר למצוא שם, ובגרושים.

אבל יש דברים שלא.

אני אתן לך דוגמא,

ערסל לתינוקות:

ARISAL.jpg

אתה יכול לרכוש את זה כאן:

http://www.toyland.co.il/detail.tmpl?sku=ARISAL

אין בעיה לשלוח את זה לחו"ל, והאמת זאת מתנה שהיא מפתיעה:).

ואתה לא יודע כמה זה פרקטי, וכמה אחי מברך על זה.

דקה וחצי על הערסל והתינוקת ישנה כמו תינוקת:):).

חוצמזה, שזה מתאים גם לגילאים יותר מבוגרים, אפילו בגיל 3-4 זה עדיין כיף להם בצורה בלתי רגילה.

עוד תמונה להמחשה:

1114908.jpg

6.jpg

arisal-yiftach-n-amos.jpg

מקווה שזה עזר:).

under construction..

פורסם

ווי, נראה מגניב!

בכל אופן, אני כנראה הולך על שילוב של כמה מתנות. יש כבר זוכה אחד בשרשור הזה. כרגע אני עדיין לא חושף את זהותו, רק אומר שיש לו את אותה התסרוקת שלי יש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איך אפשר לדעת?

הרי הילדים שגדלו על הדיסקים של יובל המבולבל עוד לא גדלו מספיק בשביל התקלויות בסמטאות.:mad:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אז די מעניין מאיפה גיבשת את הידע על הדיסקים שלו??:wink:

יצא לי לראות.

הרי הילדים שגדלו על הדיסקים של יובל המבולבל עוד לא גדלו מספיק בשביל התקלויות בסמטאות.:mad:

חכה שיגדלו

• תוכן חדש...