Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה שלום, אנחנו מתכננים לקנות סובארו אימפרזה 2006 ניו אייג' 1.6 מחברת אלבר, האוטו עשה 150 ק''מ , קיבל מכה ונמחץ בחלק האחורי של הפגוש והחליפו את כל הפגוש והכנפיים האחוריות והיה אצל נהג של חברה שכרגע אני לא זוכר את שמה.

אז ככה אני יודע ש 150 ק''מ זה הרבה ל 4 שנים כמעט אבל אבא שלי לא אחד שנוהג הרבה או מחפש משחקים עם האוטו, פשוט אוטו משפחתי.

עוד כמה ימים נלך לראות ונבצע לאוטו בדיקות במוסך ונראה מה הוא הנזק מהמכה האחורית שהאוטו קיבל לעין המכה לא נראית קשה ומתחת לשטיחון שנמצא בפגוש ראינו כמו מעין כיפוף קל בפח אך לא משהו שמפריע ,פשוט לא אסתטי לעין.

אז לסכום המחיר מחירון של האוטו הבנתי עומד על 62000 ש''ח אך בעקבות המכה הליסינג והק''מ הוא עכשיו עומד על 54000ש''ח אז מה אתם אומרים ?

פורסם

הרכב הזה הוא גרוטאת ליסינג ממוצעת.

מעבר לכך,במסגרת עבודתי אני נחשף לצורת ההתנהגות והטיפול שהרכבים האלה מקבלים מעובדי חברות ההשכרה

ועצתי לך היא להתרחק מרכבים אלה ולחפש בשוק הפרטי.

Nothing runs like a Deere.

פורסם

במחיר הזה זו לא עיסקה טובה.

חפש בבאדג'ט אולי יש אצלם עדיין את המבצע על האימפרזות,המחיר זול משמעותית מאלבר וגם הק"מ של המכוניות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טעות שלי המחיר 45 ולא 54

הבנתי שאתם אומרים להתרחק אבל למה בגלל המכה ?

מחר ניקח את האוטו למוסך ונראה באמת מה חומרת המצב שלו בגלל הפגיעה

דרך אגב נסענו בו 20 דקות בערך הוא היה שקט ובלי תקלות והרגיש ממש טוב

פורסם

150 אלף לאימפרזה זה ממש לא הרבה, אפילו אם התעללו ברכב.

אצלנו בעבודה יש כאלו עם 450 אלף של התעללויות ואין להם תקלות.

אישית, לא הייתי קונה אך ורק פרטי .

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אל תיגע באוטו הזה (קבל עצה מעובד חברת ליסינג) .

מקווה שתיקח את העצה קרוב ללב ולכיס .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
אל תיגע באוטו הזה (קבל עצה מעובד חברת ליסינג) .

מקווה שתיקח את העצה קרוב ללב ולכיס .

אתה יכול לפרט? אתה מתכוון לא לגעת ברכב ליסינג בכלל או לא לגעת ברכב עם נתונים כאלה?

פורסם
150 אלף לאימפרזה זה ממש לא הרבה, אפילו אם התעללו ברכב.

ממתי בודקים אם זה הקילומטרז' רב לפי הרכב?

בודקים זאת מול האלטרנטיבות בשוק, כי אם אפשר לקנות אימפרזה אחרת עם חצי מהקילומטרז', לא עדיף?

לפותח השרשור, יש מספיק מכוניות כדי שלא תקנה דווקא אחת עם קלימטרז' גבוה ואחרי תאונה. נכון, יש הורדה נכבדה במחיר, אבל מה שקובע גיל של רכב זה לא רק (או לא בעיקר) השנתון אלא גם כמה הוא נסע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ב150 אלף ק"מ המראות עפות מהאוטו מעל 60 קמ"ש

לא סתם אני צוחק אבל ביום אחד במקרה ממש יצא לי לסוע על 6 אימפרזות (או שפשוט המשנע ממש היה עצבני עלי בדרך כלל יש כבר את הB3 ) אחת אחת האימפרזות פשוט מפורקות אם תאונה בלי תאונה קילומטר'ז גבוה או נמוך האוטו פשוט עגלה בלי סוס

עיצוב בלי טעם בפנים למרות העיצוב הסביר בחוץ אבל פאק המנוע הזה יותר עצל מפוקוס חוץ מצליל מנוע נחמד בטורים הגבוהים לא מצאתי יתרונות נוספים.

ובלי קשר לזה אתה לא רוצה לדעת באיזה מצב האימפרזה רכב נסיעות שלנו 160 אלף ואנשים כבר מעדיפים גטסים P:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
  • תוכן חדש...