Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגידו, איך כל שרשור (לא משנה על מה ולא משנה על איזה רכב) הופף בסוף לשרושר התנצחות על קונצרן VAG??

וזה עוד לפני ש BAGIRA נכנס :shock:

בעיקר בשל זה:

איפה זאת ואיפה ה147...

פיאט בתחפושת עם פרצוף של תרנגולת.

מילא שזהו מפגן בורות (ה-147 גם היא מבוססת טיפו, גם אם מערך המתלים שונה לחלוטין), אלא שהוא בא מאדם שמתהדר בסמלון שלו ברכב המיוצר על ידי יצרן אשר רוב דגמיו קיימים ב"תחפושות" שונות רבות ביותר וכל פלטפורמה (פרט אולי לפאטון) משרתת דגם אחד לפחות (ולעתים יותר) אצל כל אחד מיצרני הקונצרן. לא שזה פסול בעיניי, אבל בעיני אותו מר S^M כנראה מה שמותר ל-VAG אסור לאחרים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לדעתי הג'ולייטה הרבה יותר יפה מהמיטו, למרות הדמיון בין השתיים.

היא גם יותר יפה מהרוב המוחלט של המכוניות המשפחתיות המשעממות שיש בארץ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

האמת שצריך לראות אותה במציאות. בינתיים אני לא משוכנע לגבי החלק הקדמי, אבל לפחות האחורי נראה כמו שהיה צריך להיראות החלק האחורי של ה-BMW סדרה 1 אם היה מצליח למעצבים שלהם :wink:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תגיד, הרכב שבסמלון שלך הוא לא במקרה סקודה בתחפושת?

אלעד, מדוייק חלקית.

הסופרב מבוססת חלקית על הפאסאט.

ואני נאלץ להסכים לגבי המיטו - בהחלט פונטו בתחפושת מוצלחת יותר, אבל בבסיס זאת עדיין פונטו (עם סמל שונה...).

את הג'ולייטה מאוד אהבתי, למרות הדימיון למיטו (אותה איני מחבב במיוחד) ולבראבו (אותה אני מאוד מחבב).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ברור לי שזה מדויק חלקית. לא חיפשתי כאן דיוק מלא, ניסיתי רק להביע רעיון כלשהו. קרא את דבריו של רומן - הוא היטיב להסביר את מה שרציתי לומר.

באשר למיטו: בחיאת, עשה לי טובה. אם תגיד שהעברת כמה מאות קילומטרים מאחורי ההגה של הגרנדה פונטו ושל המיטו, עוד הייתי יכול לקבל את דעתך. אני כן העברתי את אותם מאות קילומטרים, ויכול לומר בפה מלא שאין כל קשר בין השתיים, לפחות לא כזה שהנהג מרגיש. ובכלל, לא הבנתי מה כל כך פסול בהשוואה לגרנדה פונטו? בסה"כ מדובר בדגם מוצלח למדי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תגידו, איך כל שרשור (לא משנה על מה ולא משנה על איזה רכב) הופף בסוף לשרושר התנצחות על קונצרן VAG??

וזה עוד לפני ש BAGIRA נכנס :shock:

כי בגירה זה לא מי שחוטף כמעט כל שרשור יעוץ/חוות דעת לנושא המועדף עליו, "VAG זה חרא".

קרא שוב את השרשור ותראה מי כן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מניח שהתכוונת אלי. אני לא אוסיף לגבי VAG אבל רק אציין שבמקרה זה לא מדובר במחטף, מישהו "התלונן" שה"אלפא היא מיטו" אז הדוגמא של קונצרנים שעושים שימוש ברכבים דומים מאוד רלוונטית כאן.. מה גם שחברי פורום אחרים ומכובדים יצאו ל"הגנת אלפא" וגם כן שמו לב לרלוונטיות של העניין. האמת שזה ישר קופץ לעין שמגיעות "תלונות" על רכב כל חדש של אחד היצרנים הייחודים בשוק המצטמצם, בעידן שבו נעשות "הפרות" הרבה יותר חמורות בעניין על ידי יצרנים אחרים הזוכים ללגיטימיות.

פורסם

עיצוב חביב, בזמן האחרון די מצליח להם שם, לפחות בתחום הזה (לא במכירות, למרבה הצער).

מה שכן, לא קיים היום אף יצרן שיעז להוציא מכונית שאיננה "גוצית" -

מכוניות נמוכות עם מכסה מנוע נמוך הן דבר שפשוט נעלם,

אם לא מחשיבים מכוניות אקזוטיות למיניהן.

לגבי הפלטפורמות - נו באמת, ויכוח של ילדים,

כל היצרנים חולקים מזמן פלטפורמות בכל סגמנט שהוא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מה שכן, לא קיים היום אף יצרן שיעז להוציא מכונית שאיננה "גוצית" -

מכוניות נמוכות עם מכסה מנוע נמוך הן דבר שפשוט נעלם

מכונית שאינה גוצית - מאזדה 2. גם קטנה, גם קלה (אני לא מאמין שהיום 980 ק"ג לסגמנט B זה משקל נוצה, אבל זה המצב) וגם 5 כוכבי בטיחות.

לגבי מכסה מנוע נמוך - לא ייתכן כשרוצים לקבל ניקוד טוב בהגנה על הולכי רגל. זה מה יש.

ZC6 | JB43 | 932

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
היא לא מזכירה יותר את הסיאט?

משפט כזה מקביל ללאמר לאב שהוא דומה לבן שלו.

אני אישית לא סגור על הצורה שלה, נראית די סתמית לעומת מה שהתרגלתי מהעיצובים של אלפא.

נראה איך היא תראה בחיים והכי חשוב, נחיה ונראה איך היא נוסעת.

פורסם

הפנים של פשוט מהמם, אחד היפים.

אני בטוח שגם מבחוץ היא תיראה מרשים על הכביש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הרכב ניראה מדהים !

לפי דעתי לאלפה יש את הרכב הכי יפה בסגמנט הזה.

פרופורציות הרבה יותר טובות ממה שיש למיטו ופנים רכב מאוד יפה ומקורי.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...