Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסמארט יש לי גיר רובוטי.

כל פעם שמישהו שואל אותי מה כל כך מיוחד בזה אני לא יודע להסביר, אני פשוט אומר שזה כמו ידני רק שאין דוושת קלאץ', יש רובוט שלוחץ על זה.

ואנשים אחרי זה אומרים לי 'כן גם לי יש את זה עם הפלוס והמינוס' (טיפטרוניק).

אני אף פעם לא מצליח להבין מה ההבדל בין הטיפטרוניק שיש לרנו מגאן למשל ולבין הסמארט שלי, בסמארט יש אפשרות אוטומט וגם אז מרגישים את הקלאץ' (זינוק בעליה, נסיעה מעמידה, העברת הילוך כל האוטו מזנק קדימה כזה וממש מורגש הקלאץ') וגם יש אפשרות ידני שפשוט יש פלוס ומינוס וזה מעלה ומוריד הילוך ועל הצג יש לי את ההילוך שאני נמצא עליו.

אם אפשר הסבר ברור בבקשה על ההבדל והייחודיות ברובוטי, ולמה כולם אומרים שהרובוטי בקורולה אינו מוצלח.

תודה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

הרצתי כבר חיפוש, יש מספר דברים אבל שלא הבנתי-

אמרו לי שרובוטי (מישהו שנהג על הונדה סיביק הספורטיבית) זה שאתה שולט על ההילוכים דרך דוושת הגז.

והדבר השני זה שגם בטיפטרוניק מרגישים שמורידים ומעלים הילוך, מה ההבדל בין זה לבין הרובוטי?

ובטיפטרוניק גם האוטו לא מעביר הילוך אם אתה לא מורה לו להעביר.

תודה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מה שאמרו לך לא נכון. בכל גיר שלא תבחר אתה שולט, באופן עקיף, על העברת ההילוכים בעזרת דוושת התאוצה. תלחץ יותר - הרכב יצבור יותר מהירות - הילוכים יתחלפו.

ההבדל בין גיר עם טיפטרוניק לבין גיר רובוטי לא מסתכם בהרגשה שבהעברת ההילוך אלא במבנה המכני של שתיהן. אם היית מריץ חיפוש כמו שהציע רוני והיית מנסה לקרוא קצת על ההבדלים בין גיר רגיל לגיר רובוטי אני בטוח שכבר היית מבין את זה.

ויש גירים עם אפשרות לטיפטרוניק בהם הרכב מעביר הילוך גם אם אתה לא מורה לו להעביר (למשל כשאתה מושך את ההילוך לסל"ד גבוה או נמוך מידי).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...