Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה רדיו דיסק אלפיין 9855 יש

מגבר של זאפקו רפרנס 1000.4 אני בעזרת השם ב 10.12 מקבל כסף ומביא אותו..

עכשיו לגבי התקציב אין לי כל כך תקציב.. זה תלוי בי.. מה נותנים לי ככה אני חוסך ומביא..

אני מוכן להשקיע על קומפוננט 3K +-..

התקנה.. כמה בערך צריכה לעלות לי התקנה של כזה דבר?

לגבי איטום אין לי מושג מה המחירים של זה...

סאב בסביבות ה 1.4K +-

חיווט 200 - 400 שקל נראלי מספיק לא?

מחכה לתשובות של המומחים...

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אתה חייב לתת תקציב שנדע איך לעבוד, אפשר להמליץ על מונו ב1000 שח ואפשר לא להמליץ בכלל כי התקציב לא מאפשר.

200-400 לא חושב שיספיק, 4 גייג של קנו , 3 זוגות rca סטינגר סדרה הפשוטה שלהם(לראש שקט) בית פיוז +anl + פיוז של 100 אמפר בערך, מפצל מתח(אם יהיה צורך).

לגבי התקנה, היא חשובה מאוד במערכת, מה זאת אומרת אני יסתדר?

פורסם

מוטי לגבי RCA אין לו צורך בהם הוא מישתמש ב-RCA אלה אם הוא יביא מונו של חברה אחרת אז הוא יצטרך זוג אחד

מוטי :למגברים של זפקו מיתחברים כבלים כאלו zapco

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

זה העיניין שאני עובד טיפה הפוך מכל השאר.. אני רוצה משהו טוב..

בגלל זה אני מתייעץ איתך (ללא תקציב) אתה אומר לי "זה סביר זה סביר זה טוב זה לא טוב.."

אני חוסך וקונה מה שטוב בסוף.. נגיד החיווט שאמרת לי הרגע של סטינגר עולה בסביבות ה 400 שקל?

אבל אם עכשיו אני ישאל אותך ככה החיווט של JL AUDIO יותר טוב? אם כן אני יחסוך עוד קצת ויקנה אותו...

רגע מה יהיה לי עדיף חיווט 4 גייג או 2 גייג? קחו בחשבון שאולי עוד כמה חודשיים אני יצרף מונו..

אז עדיף לי מעכישו לקנות 2 גייג נכון?

לגבי ההתקנה אני עוד לא סגור.. יש לי תקציב רחב להתקנה וזה לא מפריע לי, אני בקשר טוב אם ישראל או שהוא יתקין לי או שאולי

הוא יפנה ואתי למישהו מומלץ.. עוד נראה...

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

ישראל ממולץ.

חייוט 4 גייג של קנו (שהבנתי שהוא טוב מאוד) יספיק ביותר.

שוב אני לא יודע מה להגיד לך אבל בכל זאת אני ינסה :

קומפ: הייבריד ובידוד טוב. אולי הרץ מילה( לא יודע את מחיר ביד שניה, ראיתי שמוכרים פה פה בפורום.)

סאב: ארסנל, idmax אולי בכלל הרץ 300rms יספיק לך .

התקנה זה באיזור ה700-900 אני חושב, וגם לעשות איטום זה עוד כסף חוץ מהחומר, זה כבר תדבר עם המתקין שלך.

לגבי הסאבים, הארסנאל אני כמעט בטוח שהוא שתי סלילים של 4 אום זאת אומרת התנגדות סופית של אחד או שמונה.

המגבר הזה יכול לעבוד בגישור בשתי אום?

או שאם יש לך עוד תקציב תביא מונו אחד מהסאן דאון שמשתלמים ביחס למחיר שלהם.

זאת דעתי.

פורסם

חיווט של 4 גייג יחזיק לי בעתיד גם מונו?

לגבי הקומפוננטים אני צריך לשמוע.. צריך לעשות סבב ולשמוע ובסופו של דבר לבחור...

לסאב אני עוד לא יודע בידיוק מה אני יביא הכל פתוח.. אבל לקחתי בחשבון את ההמלצות שלך..

אגב המגבר לא רשום שהוא יציב ב 2 אוהם.. ואולי עוד כמה חודשיים אני יביא איזה מונו של סאן דאון אני חושב על זה טוב טוב..

פורסם

לא עדיף לי 2 אתה אומר?

כמה צריך לעלות בערך מטר של 4 גייג קנו?

פורסם

הקפצה קטנה. מישהו? תודה מראש לכולם!

• תוכן חדש...