Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, חברים, רייסר צודק, ה"סופרה" המדוברת אכן איננה מקורית.

יצא לי לראות אותה פעם אחת כשהייתה צהובה עם הפגוש האחורי המזעזע. ולא מזמן ראיתי אותה חונה (באלנבי בחיפה) והיא נראתה ממש כמו סופרה אמיתית.

לפני חודש נסעתי לחוצות המפרץ לחפש T1R (סיפור בפני עצמו) וראיתי אותה חונה שם ומישהו עובד עלייה.

ישר עצרתי לידו והתחלנו לדבר. אכן, זוהי סליקה שעשתה הסבה ל"כאילו סופרה". המנוע עדיין של הסליקה, אבל חוץ מזה הרכב באמת עשה שינוי לא פחות ממדהים, כמובן עדיין אפשר בקלות לראות מתחת למכסה המנוע שהיא לא מקורית, אבל עדיין, כמות ההשקעה הזמן הכסף שהושקעה ברכב הזה נראית עצומה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מכיר את הסליקה הזו, היא נמצאת בחיפה או עוספיא והאמת שהתמונות מחמיאות לה ביותר.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

מצטרף לכל אלה שראו, גם אני מחיפה וראיתי אותה כמה פעמים ליד אווזי שבחוצות המפרץ.

[ לא יודע למה אבל ליד אווזי שם, יש תמיד 2-3 מכוניות מטורפות פעם אחרונה ראיתי שם BMW M6 Cabrio אם אני לא טועה}

בכמה הוא מוכר את הסליקה מישהו יודע?

פורסם

מזה משנה בכמה? לא הייתי מתקרב במקומך. אני מעריך את ההשקעה שלהם (האוטו של שני אחים נדמה לי) אבל כל האוטו עקום כי הם בנו אותו לבד. אחרי כמה זמן סביר להניח שכל האוטו יתחיל להתפוצץ כי כולו פיבר וידרוש תיקונים כל כמה זמן.

פורסם

גם תשימו לב למראות של הסופרה ולמראה של הרכב בדף הראשון בתמונה הראשונה בארץ.

רואים בבירור שהיא לא סופרה.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

הרכב מפורסם ביד2 כטויוטה סליקה (שנת 92 יד 5). יצא לי לראות את המודעה הזו לפני כשבועיים ואז הוא ציין במפורש שמדובר בסליקה עם בודי של סופרה, ועכשיו משום מה המלל הזה נמחק מהמודעה.

פורסם
מצטרף לכל אלה שראו, גם אני מחיפה וראיתי אותה כמה פעמים ליד אווזי שבחוצות המפרץ.

[ לא יודע למה אבל ליד אווזי שם, יש תמיד 2-3 מכוניות מטורפות פעם אחרונה ראיתי שם BMW M6 Cabrio אם אני לא טועה}

בכמה הוא מוכר את הסליקה מישהו יודע?

יותר נכון "מכוניות מזויפות" מאשר "מכוניות מטורפות". ה"M6" הזאת מסתירה בחובה מנוע 3 ליטר בימרי "רגיל" שלא מזיז אותה יותר מדי. בטח לא כמו וי10 של M6 אמיתית.

פורסם

סופרה לבנה אני חושב שנתון 94 בערך יש בנתניה

והסופרה הכתומה זאת סליקה עם קיט של סופרה

רילטי אקזקיוטיב-רשת לשיווק תיווך ויזמות נדל"ן בינלאומית

פורסם

ראיתי אותה.. היא חונה תמיד בחוצות במפרץ מול אולם הנסיכה.

היא נראית טוב, אבל יש בה משו מוזר

פורסם
יש סופרות ישנות יותר. אם אני לא טועה שתיים.

יש את הסליקה סופרה הכחולה מתחנת הדלק ביקנעם.

רכב מגעיל ברמות!

sup1.jpg

sup2.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...