Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי תקציב 300 ש"ח גג, ויש לי התלבטות בין 1. B3.65.3 Lightning Audio

לבין 2. GT5652 JBL

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677538

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=491770

יש לי רדיו דיסק של קנווד ואין לי מגבר ומאחורה התקנתי רמקולים 6/9 של GT5963 JBL ואני דיי מרוצה מהצליל שהם מפיקים.

מה עדיף בין השניים כהשלמה לרמקולים האחוריים? תודה

אציין כי אין לי אפשרות לשמוע אותם טרם הקניה.

פורסם

מבין שניהם הייתי הולך על ה- JBL.

אם היית מוסיף עוד 120 ש"ח- היית יכול לקנות קומפוננט מורל פולס, שיתן לך במה קדמית מעולה יחסית למחיר שלו:

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=20

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

קומפוננט ישמע הרבה יותר טוב עם הגברה.

אבל גם אני, כמו עוד הרבה אנשים, חושב שקומפוננט יכול להשמע טוב גם בלי הגברה- הוא יקבל את ה- 18-17 RMS שלו מהרדיו דיסק.

יש הבדל גדול בין רמקול רגיל לקומפוננט, שאיתו תקבל במה קדמית טובה יותר וצלילים עשירים יותר.

המורל פולס והטמפו ( הדגם המחליף של הפולס שעולה היום 500 ש"ח ) נחשבים לקומפוננטים מצויינים למחיר שלהם, לכן אני אישית הייתי חוסך את ה- 120 ש"ח שאתה זקוק להם, וקונה מורל פולס.

הסט הנ"ל הוא התחלה טובה, וגם אפשרות טובה במידה ותרצה להוסיף מגבר בעתיד.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

JBL יותר טובה בכל מיקרה מלייטינג האודיו ,לפחות לדעתי.מה שהבחור המליץ לך, לא תקבל המלצה טובה מזאת,כל ההמלצות יהיו זהות,תחסוך 120 או 200 שקל ותיקנה מורל פולס או טמפו (עדיף כבר טמפו) תקבל פי 2 תמורה מאשר הרמקולים הפשוטים שהצעתה.

פורסם

אם אתה לא הולך להוסיף מגבר, נתוני הנצילות יהיו משמעותיים בנוגע לעוצמת הקומפוננט.

אם כבר שמת 6*9 של JBL, ל JBL מקדימה יהיה אותו סגנון סאונד.

שמעתי את הלייטנינג אודיו ואת ה- JBL, ללייטנינג אודיו יש טוויטר יותר מפורט מל JBL, לא משמעותית, אבל יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בהודעה שלך לא ממש הבנתי את הכוונה לגבי הנצילות, אם זה טוב לקומפוננט או פחות טוב. אשמח לקבל יותר פירוט.

תודה

פורסם

יש נתון של נצילות, שמשפיע על כמה עוצמתי יהיה רמקול, על כל וואט שהוא יקבל.

בהגברה על ר"ד, בהנחה שאתה רוצה להגיע לעוצמות גבוהות (עד כמה שאפשר להגיע מר"ד), חשוב שהנתון הזה יהיה גבוה.

בד"כ המוצרים של JBL נצילים ונשמעים חזק גם על ר"ד.

זה לא אומר דבר וחצי דבר על איכות השמיעה, ואני סבור שאם תעמיד את הפולס מול ה JBL הנ"ל, הפולס יהיה טוב יותר, כמובן שיש עניין של טעם אישי ברמקולים אך מבחינת יכולות, הפולס מסוגל ליותר ויישמע טוב יותר (ככל הנראה).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...