Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פאסאט שנת 99 TDI ,ובתקופה האחרונה כשאר אני מכניס את המפתח לסוויץ ומסובב אותו פעם אחת , האורות של החיישנים בלוח שעונים שבדרך כלל נדלקים ואז אחרי כמה שניות נכבים ( אורות הABS,חגורות בטיוחות,מצב שמן וכו'...), נראים מוחלשים, נראה כאילו הם לא מקבלים מספיק מתח.

בנוסף לכך, מתווסף גם סימן קריאה אדום ואיתו שלושה ציפצופים , המעידים על בעיה כלשהיא.

ולפתע אחרי כ3 שניות פתאום אורות החיישנים חוזרים להאיר בחוזקה ,וסימן הקריאה נעלם, ואני מניע כאילו לא היה כלום.

יש לציין שזה לא המצבר ולא האלטרנטור שמטעין אותו, כי בדקתי את שניהם, במצב שהרכב כבוי המצבר נותן לי 12.7 V , שזה מעולה, ומצב שהאוטו מונע המצבר נותן לי 13.7 - שזה אומר שהאלטרנטור מטעין אותו כראוי. וחוץ מזה המצבר חדש לגמרי.

כבר לא עולה בראשי מה זה יכול להיות, אשמח להצעות.

אני יודע שתמליצו לי ללכת למוסך, אך לצערי כרגע אין ברשותי להגיע לשם , עקב המצב הסוציו אקונומי ( סטודנט :-D )

תודה והמשך יום נעים!

פורסם

קיימת בעייה במערכת הבלמים (EBD) ועלייך לגשת מייד למוסך לשם בדיקה.

זכור !

תמיד שנדלקת מנורת אזהרה אדומה בליווי ציפצוף הדבר מעיד על תקלה בטיחותית או תקלת מנוע חמורה ויש לגשת למוסך מיד.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מצטער, רק עכשיו שמתי לב, שכחתי לציין שזה לא קורה כל פעם שאני מדליק את הרכב.

תחילה זה קרה פעם בשבוע/שבועיים, לאחר מכן זה התחיל להגיע בתדירות יותר גבוהה , והיום זה בערך קורה פעם ביום/יומיים.

כתוצאה מכך ,איני מניח שזאת בעיה רצינית.

עוד נקודה חשובה,ברגע שהתקלה שתיארתי מקודם חוזרת, אני מוציא את המפתח מהסוויץ, מכניס אותו מחדש, ולפעמים הכל מסתדר.

למרק10-יש לציין שלפני חצי שנה הלך לי המצבר, וגם אז היה את אור המצוקה הזה בליווי שלושה צפצופים.

וזאת לא היתה אחת מהבעיות שרשמת מעל.

• תוכן חדש...